|
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
mihaella a scris:
Ce ţi-a adus zâmbetul pe buze astăzi? |
Zambesc atat de mult incat nu imi pot aduce aminte toate motivele. Oricum, primul lucru care mi-a adus un zambet a fost gandul ca Dumnezeu ma iubeste. 
Ce rol crezi ca are cantarea in viata credinciosului?
Ultima modificare de FiicaDeRege (22/02/11 23:19)
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
22/02/11 23:18
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Pai comunica ceva, cumva.
Cam ce crezi ca poate comunica?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
24/02/11 13:07
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Intotdeauna cantarea are un mesaj de comunicat, atunci cand este cantata cu adevarat spre slava Domnului, si nu spre a cea a omului. O cantare te poate ridica, atunci cand esti cazut sau descurajat, iti poate reaprinde dragostea pentru Dumnezeu; cantarea te invioreaza si iti inveseleste sufletul, atunci cand esti intristat.
Ce te-a dezamagit ultima data?
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
28/02/11 21:12
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Eu. Ca nu sunt destul de ordonat. 
Azi ai plans?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
28/02/11 23:02
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
m-am smiorcait umpic azi-noapte
Cum percepi plansul?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/02/11 23:05
|
|
emanuel
membru
|
|
Un mod de purificarea sufletului.
Plangi des?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
28/02/11 23:15
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Nu... foarte rar şi bine.  Adică , mă abţin poate 3 luni de zile şi apoi răbufnesc de se lasă cu sughiţuri. 
Care a fost ultimul motiv pt care ai plâns? (sau ai lăcrimat puţin, că nu toţi sunt smiorcăiţi)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
01/03/11 10:48
|
|
Old
Moderator
|
|
Doamne, MULTUMESC!
Crezi ca m-ar intelege?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
01/03/11 12:40
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Sunt sigura
Ce-ti doresti sa realizezi primvara aceasta?
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
01/03/11 12:43
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Doresc sa invat de la cei mici ca atunci cand iubesti, o arati si prin vorbe. 
Ai avut parte de vreo surpriza azi?
|
|
01/03/11 15:11
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Da, de mai multe. 
Cum te-ai bucurat azi?
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
01/03/11 18:57
|
|
Old
Moderator
|
|
Oferind ! 
Cum te bucuri mai mult cand oferi sau cand primesti?
|
|
01/03/11 19:09
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
depinde. cand dau ceva cu drag si e primit cu drag / cand primesc ceva oferit cu drag.
(uneori dau cu drag si nu e primit cu drag / uneori primesc ceva care nu e oferit cu drag.)
ce faci cand tie iti place sa dai si persoanei careia vrei sa-i dai nu-i place sa primeasca ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/03/11 23:20
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Nu stiu. Probabil ca i-as da, sperand ca o sa se razgandeasca. 
Cand ai vizitat ultima data un prieten?
|
|
02/03/11 08:46
|
|
emanuel
membru
|
|
Duminica trecuta.
Cum se desfasoara vizita la un prieten?
|
|
02/03/11 08:52
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Nu am un model anume. In general, vizitez aceeasi prieteni. Imi place sa vorbesc cu ei despre orice. 
Crezi ca pocaitii ar trebui sa se viziteze mai des unii pe altii?
|
|
02/03/11 08:55
|
|
emma_mada
membru
|
|
Da, crestinii ar trebui sa se viziteze mai des unii pe altii, atata vreme cat sustin ca au in ei dragostea lui Hristos.
Cum reactionezi cand ti se face o mare nedreptate si nu ai cum sa-ti dovedesti nevinovatia?
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
02/03/11 10:18
|
|
emanuel
membru
|
|
Ma resemnez, si incerc sa ma concentrez pe ceea ce mi-a ramas, pe ce pot face in continuare.
Poti suferi pe nedrept?
Ultima modificare de emanuel (02/03/11 10:22)
|
|
02/03/11 10:22
|
|
emma_mada
membru
|
|
Pai... cand nu am alta varianta...da. Doar nu imi aleg eu sa sufar 
Ce te-a facut ultima data sa suferi?
|
|
02/03/11 10:30
|
|
Roxana
membru
|
|
Egoismul din cei de langa mine 
Pe tine?
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
02/03/11 12:40
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Prea multa dragoste (daca ii pot zice asa) din partea a doi colegi de clasa. Taaaare as vrea sa ma lase sa respir. 
Daca ai putea, pe cine ai face fericit(a) astazi?
|
|
02/03/11 16:21
|
|
Roxana
membru
|
|
Pe tine , te simt trista, dar nu stiu ce as putea face .. 
Ce ai primit de 1 Martie?
|
|
02/03/11 16:23
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
[daca spui o rugaciune pt mine, e perfect. multumesc.] Felicitari. 
Stii multe versete pe de rost?
|
|
02/03/11 16:26
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
da,stiu...dar nu ar fi rau sa mai adaug 
crezi ca iti folosesc versetele stiute pe de rost?
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
02/03/11 20:21
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Absolut. 
Ce varsta ai vrea sa ai acum?
|
|
02/03/11 20:30
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|