TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 88
april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Bun venit maryan, pe forum , dar si la acest subiect :) .

Multumim pentru prezentare ;) .

Si spor la postat in continuare :) .

02/03/07 12:14

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
[delete] x [/delete]

Ultima modificare de Seraphim (07/03/07 14:12)

02/03/07 13:27

april
admin forum

Pai daca al tau e inca bebelus, atunci e adevarat ca fetele se maturizeaza mai repede ;) :D

02/03/07 13:40

Ste.fan
membru

Nu e bebe, pe aproape ... si e smecher!  :D

//edit : aveam alt avatar cand am scris mesajul asta

Ultima modificare de Seraphim (07/03/07 14:12)

02/03/07 13:41

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Nu e mai smecher ca al meu :D:D

02/03/07 15:00

LoveKey
membru

Inregistat: 19/07/06
"Ape vor seca în albie, si peste locul îngroparii sale va rasari padure sau cetate, si câte o stea va vesteji pe cer în departari, pâna când acest pamânt sa-si strânga toate sevele si sa le ridice în teava subtire a altui crin de taria parfumurilor sale."

Toata lumea toata lumea...ascultati aici eu cel ce am fost Eminescu? am revenit in toata splendoarea cu numele de LoveKey...:D Stiu ca ma cunosteti toti asa ca nu ma mai prezint mai mult! :D

Este un forum nou, dar care sper sa prinda viata repede in care fiecare este rugat sa afiseze rezolvarile lui iar in schimb el poate vedea rezolvarile altuia.

03/03/07 13:30

jezzy
membru

OK, ti-ai schimbat numele, da' un bebelus la avatar nu vrei sa-ti pui? :D

03/03/07 16:31

jezzy
membru

Apropo, ce-ar fi sa ne punem, sau va puneti toti bebelusi la avatar? :D Daca n-aveti bebelusi, va dau eu :D:D

03/03/07 16:56

monica
membru

Inregistat: 16/03/05
Draga jezzy, eu am deja o nepotica bebelus, dar nu ma supar daca imi dai si tu cativa pana o sa-i am pe-ai mei... =D

Ultima modificare de monica (03/03/07 17:13)

03/03/07 17:12

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Fetele... Hopeless...

Ultima modificare de Filip. (03/03/07 21:48)

03/03/07 19:02

Site web  
jezzy
membru

Cred ca voiai sa spui "hopeless" :P
Hai nu vrei sa iti pui si tu un bebelus? :D:D

Ultima modificare de jezzy (03/03/07 21:28)

03/03/07 20:20

april
admin forum

poate era de la hop ;) , more or less.... hop si Filip :D

03/03/07 20:47

filip
membru

Să'rrrna to'arşa profesoară gezi. M'or luat deştele pă dianinte, dar sper să opservaţi căm-i dau inter-essul şi mă corijez. Chiar şi scris greşit, mă bucur însă că aţ-i prins snsul.

Cât despre b.b.luşi... un' să-mi p'un aşa ceva? I-os om serios, nu mă încurc cu lucruri slabe... femei-eşti....

03/03/07 21:51

Site web  
april
admin forum

Filip. a scris:

Cât despre b.b.luşi... un' să-mi p'un aşa ceva? I-os om serios, nu mă încurc cu lucruri slabe... femei-eşti....

Remember :D ?

Filip. a scris:

Măi Aprile măi, înainte de mâţă am avut o poză în care "ieriam" şi cu ochelarii pe nas. Mă gândeam că n-o să dea nimeni într-un ochelarist... Dar parcă asta e mai bună să mă ascund după ea... Aşa un copilaş drăgălaş, îţi vine să te joci cu el, nu să-i dai una la fundel...
:D

Nu era(i) chiar bebelus, dar erai un copilas dragalas ;) .

Si ce inseamna avatarul tau actual :) ?

03/03/07 22:03

T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06
Or fi mesaj pentru vreun chinez ratacit pe TC

03/03/07 22:53

Site web  
sunshine
membru

Inregistat: 10/04/06
pai...dupa o mica "mare" pauza pe care am facut-o si nu prea am mai postat pe forum, revin acum cu bucurie si cu un nume nou :D

asherit a devenit sunshine :)

Ultima modificare de sunshine (04/03/07 21:21)

04/03/07 21:11

filip
membru

april a scris:

Remember?

ÃŽn caz că nu ştiai până acum, băieţii se folosesc adesea de bebeluşi pentru a prinde în plasă fete, care în general se topesc în preajma pruncilor, şi-şi închipuie că dacă un băiat stă printre bebeluşi va fi neapărat mai departe un tată bun şi un familist convins şi alte naivităţi dinastea. In ingliş s-ar zice că băieţii ştie că b.b.-laşii sunt un "chick magnet". Aşa că nu mă întdeletniceam cu lucruri femei-eşti, ci eram la vânătoare... (ergo - mă întdeletniceam cu lucruri bărbăteşti) :p

Cât despre semnificaţia avatarului meu curent... îţi dau un răspuns în privat.

Ultima modificare de Filip. (04/03/07 23:13)

04/03/07 23:13

Site web  
lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Eu sunt lara,fosta sharapovna, si m-am prezentat aici: http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 06&p=8

Incepuse sa-mi displaca numele sharapovna caci deriva de la jucatoarea de tenis sharapova si deoarece n-am nimic cu ea prefer sa am un nick care sa nu o reprezinte.
Mai multe despre mine veti afla pe parcurs ;).

Ultima modificare de lara (07/03/07 13:52)

07/03/07 13:51

Ste.fan
membru

Am ajuns la 1000 de mesaje :)

09/03/07 18:37

april
admin forum

Felicitari, si la mai mult :D !

P.S. putem sa stergem ceva, sa mai ajungi inca o data la 1000. Ce zici ;) ?

09/03/07 18:55

filip
membru

ADICĂ SĂ-I ŞTERGI MESAJELE DIN FORUMUL VIEŢII?!?!?!?!?!? (Numai să nu ajungeţi după aia să vă excomunicaţi reciproc ca şi Papa şi Patriarhul de la Constantinopol altădată... :D)

10/03/07 20:46

Site web  
Sarah
membru

Inregistat: 08/03/07
bine v-am gasit....
pana sa gasesc acest topic.am postat  la altele...marturisessc ca e mai greu la inceput..dar in timp sper sa va ajung ..din urma...
Nic-name-ul meu e legat de prenumele meu....Avatar nu am..ptr.ca "spatiul e prea mic"poate ma ajuta cineva...
Semnatura e ultimele doua versuri dintr-o poezie foarte draga mie...aceste cuvinte exprima cel mai concret ptr.mine semnificatia promisiunilor Divine,pe care m-am bazat si ma bazez zilnic...
O caracterizare a mea...imi place simplitatea,iubesc cerul..si mi-e dor de cer...imi place f.mult natura... copiii(am o fetita de 6 luni)si uneori sunt pesimista...noroc c-am un sot optimist....el imi ridica f.mult moralul.....
Ma bucur sa incep sa va cunosc....si ptr.mine acest forum este un mod de-a impartasi unele lucruri si a invata altele...
Fiti binecuvantati!!!!

Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35

21/03/07 16:25

ramonna
membru

Inregistat: 24/03/07
pace tuturor! ma bucur ca v-am gasit. eu ma numesc ramona (cu un singur 'n' :) si sunt din timisoara.

sunt o persoana vesela, careia ii place sa vorbeasca mult cateodata :). sper si imi doresc sa fiu un membru activ al acestui forum si sa scriu cu cap.:D
mai multe, veti descoperi voi pe parcurs.

24/03/07 21:29

Ste.fan
membru

Bun venit, spor la postat ;)

24/03/07 21:34

jezzy
membru

Observati ca "bebelusul meu" se schimba odata cu mine:nu mai are timp nici de "smecherii" si i-a pierit si zambetul de pe figura :( Am facut niste "prostii" in ultima vreme si nu-s prea in apele mele.Da' sper sa-mi revin repede...

30/03/07 18:43

Pagini: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la