|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Eu zic sa-ti schimbi bebelusul, ca asa poate iti revii mai repede .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/03/07 19:06
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Aaa...asta nu Chiar imi place mutra lui de om aflat in incurcatura.Si in plus, el tine cu mine, asa ca daca eu nu sunt pe roze, nici el nu poate fi 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
30/03/07 19:15
|
|
jezzy
membru
|
|
OK...mi-am revenit si am renuntat la bebelusi 
Ultima modificare de jezzy (02/04/07 18:42)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
02/04/07 15:32
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Nu esti pe roze, ci esti chiar pe ... rosu .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/04/07 19:10
|
|
ThousandFootKrutch
membru
Inregistat: 08/04/07
|
|
hai noroc luume dak vretzi ceva muzik crestina ..un speed rock datzi un add la id asta de mess whattheworldwillnevertake .... )
_______________________________________ http://newdesign.hi5.com
|
|
08/04/07 13:11
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
foarte interesantă semnăura ta... urli pentru că ai probleme mentale ????????????
|
|
08/04/07 14:02
|
|
ThousandFootKrutch
membru
|
|
dap )) carei probleema .... ) am gl da eu nu vb fara .k..si etc etc etc etc etc
|
|
08/04/07 15:01
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
@ThousandFootKrutch - nu exista rock crestin. Tare sunt curios cati dintre retardatii aia care pe mine cel putin ma sperie atunci ca ma uit la videoclipurile lor o sa isi permita sa faca asa ceva in fata lui Dumnezeu {presupunand ca o sa ajunga in cer}?
|
|
08/04/07 21:10
|
|
ThousandFootKrutch
membru
|
|
duuf mai spart!! dak te rog ceva faci ....http://www.xthealbum.com intra pe saitu asta si asculta putzina muzik apoi mai vb sa vezi ce inseamna rock....is tot felu de stiluri rock ..da credk sthii u ..sau barem sper.. ...
|
|
09/04/07 09:48
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Am intrat pe site-ul ala inainte sa scriu mesajul de mai sus. Nu mi-ai raspuns la intrebare. O sa isi permita sa faca asa ceva si in cer?
|
|
09/04/07 09:51
|
|
anca4j
membru
|
|
hai sa discutam asta la subiectul muzica va rog aici scriem despre noi, nu despre rock !. va multumesc .
|
|
09/04/07 11:18
|
|
ThousandFootKrutch
membru
|
|
dap dak faci si un subiect despre muzik rock ar fii PERFECT :P ...dap eu zic k o sasi permita sa cante asa si in cer ......
|
|
10/04/07 12:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
x
Ultima modificare de RainSong (21/09/07 21:24)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/04/07 23:25
|
|
ThousandFootKrutch
membru
|
|
dap 
|
|
11/04/07 18:52
|
|
anca4j
membru
|
|
tocmai ThousandFootKrutch asta era ideea, subiectul a fost inchis de mult pentru ca se spuneau aceleasi lucruri de o gramada de ori si nu se ajungea nicaieri dar se poate citi 
|
|
13/04/07 09:19
|
|
anca4j
membru
|
|
mai nou mi-am schimbat semnatura.
|
|
16/04/07 09:00
|
|
jezzy
membru
|
|
Mi-am schimbat avatarul :p Incepusera sa ma enerveze oile alea 
|
|
19/04/07 13:41
|
|
RainSong
membru
|
|
x
Ultima modificare de RainSong (21/09/07 21:24)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
19/04/07 13:51
|
|
maryan
membru
Inregistat: 21/02/07
|
|
trist dar in acelasi timp si vesel... in ciuda dificultatilor, Domnul a trimis bunicuta sa opreasca eventuala neajungere a ta pe acest pamant... inseamna ca are ceva foarte special pt tine. Asta ar trebui sa te faca sa te simti si mai speciala in ochii Lui! 
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17
|
|
19/04/07 13:59
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Sunt convinsa ca mama ta te iubeste foarte mult si ca nu regreta ca a ascultat-o pe bunica. Copiii sunt intotdeauna o binecuvantare si o bucurie intr-o familie. Bine ca esti sanatoasa, slava Domnului pentru asta! Ceea ce conteaza acum e sa-ti traiesti viata ca pe un dar de la Dumnezeu si sa te bucuri de ceea ce ai! Salutari de departe, pentru o "surioara" tare scumpa...
|
|
19/04/07 14:29
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Our hearts hero, cred ca tu mai mult ca oricine poti vedea ca Dumnezeu intr-adevar este in control in lumea aceasta si ca El te-a "intocmit din pantecele mamei tale" si nu te-a lasat pana in clipa de fata. El are un plan frumos pentru tine si daca ramai credincioasa Lui te va folosi cu mare putere pentru slava si gloria Lui. Eu unul sunt bucuros ca esti cu noi aici la tanarcrestin. Aduci mai multa viata prin persoana si personalitatea ta. Nu fi nelinistita de ceea ce ai aflat. Ar fi mai bine sa vorbesti si cu mama ta pentru ca sa iti formezi o imagine mai buna despre ce anume s-a intamplat. Fiecare dintre noi vedem lucrurile si le intelegem din perspectiva noastra. Si apoi cand le transmitem mai departe, putem face erori in ceea ce spunem.
Tu esti scumpa inaintea lui Dumnezeu si sunt sigur ca si in inima mamei tale. Domnul Isus sa te binecuvinteze.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
19/04/07 18:53
|
|
RainSong
membru
|
|
si eu is bucuroasa ca sunt pe aici cu voi ... hmm ,mama evita subiectul :|
|
|
20/04/07 18:53
|
|
adnada2d
membru
Inregistat: 25/04/07
|
|
Pacea Domnului Isus sa fie cu voi toti si Domnul sa va binecuvinteze ptr tot ceea ce faceti.De foarte mult timp imi doresc sa intru pe un forum crestin , am cercetat mai multe situri , imi este foarte drag acest site ptr ca am vazut cum duhul lui dumnezeu lucreaza in voi, sunteti foarte atasati unul de altul , va respectati unii pe altii , sunteti dedicati , vorbiti atat de frumos si discutati despre problemele care va framanta. Am si eu ca oricare povestea vietii lui , mi-ar place sa v-o impartasesc, dar nu m-i se pare corect ca de le prima postare despre mine sa va plictisesc. Ma bucur ca ma aflu printre voi pe acest forum si sper sa postez cat mai mult ,atat cat timpul imi permite .
_______________________________________ "Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13
|
|
27/04/07 13:06
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
adnada2d a scris:
Am si eu ca oricare povestea vietii lui , mi-ar place sa v-o impartasesc, dar nu m-i se pare corect ca de le prima postare despre mine sa va plictisesc. Ma bucur ca ma aflu printre voi pe acest forum si sper sa postez cat mai mult ,atat cat timpul imi permite . |
Mai..mai..Dana tu crezi ca ne plictisesti?Nici vorba!!! Asteptam,nerabdatori povestea ta,si iti multumim ca esti cu noi!!!Fii Binecuvantata de Domnul! 
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
27/04/07 14:45
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Da. Dă-i drumul şi povesteşte liniştită. Chiar acesta este scopul acestui topic: să aflăm unii despre alţi informaţii deiferite decât ce ar putea transpare din postările de la alte topicuri.
|
|
27/04/07 15:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|