|
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Musai,musai sa trec si eu pe aici... Sa incep cu semnatura...e unul dintre versetele preferate,pe langa Ioan 3:16 si salutul personal Iuda 20,21.Avatarul ma reprezinta in totalitate in acest moment. Ma bucura oamenii care isi dau interes sa-L cunoasca pe Domnul , ma enerveaza cei care sunt ironici cu privire la credinta. Imi place sa fac analize de tot felul (de personalitate,de viata,politice..etc).Sunt calma,si aleg "sacul si cenusa" indata ce vad ca am gresit Nu pot "tine" supararea , indata uit orice neintelegere.Sunt "prea" sensibila dupa spusele unora , ma afecteaza orice vorba sau gest care nu e la locul ei . Plang repede!
Ce sa mai spun ?Cam atat! Ma bucur ca am ajuns pe acest forum , sa va pot cunoaste! Domnul sa va binecuvinteze!
Iuda 1:20,21 Dar voi, preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra prea sfanta, rugati-va prin Duhul Sfant, tineti-va in dragostea lui Dumnezeu, si asteptati indurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viata vesnica.
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
27/04/07 17:44
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
adnada2d a scris:
Am si eu ca oricare povestea vietii lui , mi-ar place sa v-o impartasesc, dar nu m-i se pare corect ca de le prima postare despre mine sa va plictisesc. Ma bucur ca ma aflu printre voi pe acest forum si sper sa postez cat mai mult ,atat cat timpul imi permite . |
Suntem foarte multi curiosi pe aici . Si eu vreau sa vad ce ai de spus.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
27/04/07 18:12
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Hey ,mai cu curaj adnada2d .... si mai insista sa intri in grupa de rugaciune 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/04/07 18:53
|
|
adnada2d
membru
Inregistat: 25/04/07
|
|
As vrea pentru inceput sa va multumesc pentru incurajari ...si vreau sa va marturisesc inca de la inceput ca eu nu am internet acasa , voi avea in viitorul cel mai apropiat ,asa ca nu pot sa postez decat de la serviciu deocamdata.De aceea am si intarziat atat de mult cu raspunsul la invitatia voastra de a va scrie mai multe despre mine. O sa va spun varianta scurta a vietii mele . Deci am venit pe lume in trup acum 31 ani si 10 luni , intr-o zi fierbinte de vara , stiu asta din spusele celor care au luat parte la acest eveniment . Mama m-a dorit , mai putin bunica , mama mamei mele , ptr ca asa cum spunea ea , tatal meu natural nu se ridica la cerintele si la standardelele lor inalte ...ma rog intr-un final a fost bine ptr mine ( eu eram in planul lui dumnezeu ) . Tatal meu m-a recunoscut ca fiind fiica lui si mi-a dat numele lui ,dar nu s-a casatorit cu mama mea , la scurt timp dupa aceasta el nemaifacand parte din viata mamei mele ptr ca parintii ei au convins-o sa renunte la el , in schimbul ajutorului lor la cresterea si educarea mea .Acest lucru s-a produs intr-un mod diferit , adica eu am fost lasata in ingrijirea lor pentru multi , foarte multi ani , mai exact vreo 18 ani .Pot sa spun despre ei ca m-au iubit foarte mult , mi-au oferit tot ce am avut nevoie , m-au crescut intr-un spirit crestin si cu frica de dumnezeu , dar imi lipsea ceva , cred ca veti banui ce ...caldura unei mame , caldura unui camin cu ambii parinti ...as fi preferat sa nu am ce aveam din punct de vedere material, dar sa stau cu mama mea ,... Cu timpul mama si-a refacut viata alaturi de un alt barbat , au avut un baiat impreuna , il mai au si acum este vorba de fratele meu , la care tin foarte mult , cred ca daca eram frati buni nu ne intelegeam asa de bine ...dar nu locuiam impreuna , eu la bunicii mei , el la parinti , ne vedem foarte rar , mai mult in vacante petreceam mai mult timp impreuna , eu nu prea aveam prieteni , decat cateva colege de scola mai apropiate si atat , si asta m-a impins mai mult sa ma apropii de dumnezeu , tin minte ca mergeam la biserica si ma rugam asa cum stiam eu si cum simteam eu , si parca simteam ca dumnezeu ma asculta si ma ajuta , ma rugam pentru sanatate abunicilor mei , ptr ca erau bolnavi amandoi , ma rugam pentru notele mele de la scoala , ma rugam mereu ca sa ma schimbe domnul si tanjeam sa am multi prieteni , cu care sa vorbesc orice .... Asta a fost copilaria mea ,nu prea a fost spusa pe scurt si va rog sa ma iertati ca m-am intins asa de mult ...acum as vrea sa va povestesc cum l-am cunoscut pe sotul meu si pe dumnezeu , si apoi cum mama mea a procedat la fel ca mama ei atunci cand a aflat ca sunt insarcinata ....
Ultima modificare de adnada2d (03/05/07 15:07)
_______________________________________ "Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13
|
|
03/05/07 14:53
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Nimic nu este la voia intamplarii. Abia astept sa aud si cealalta poveste,adica cu sotul tau . GBU
Ultima modificare de lara (03/05/07 15:49)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
03/05/07 15:49
|
|
Dana
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Dana, de ce ti-ai ales avatarul acela? Sunt curios. Asta, daca poti sa ne impartasesti!!! |
Archangel,avatarul ma reprezinta in totalitate in acest moment. Singuratate,resemnare,bariere...si raze de speranta!
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
07/05/07 00:08
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ce trist dana
hey daaria ,nu ne spui ceva despre tine ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
20/05/07 18:00
|
|
Dana
membru
|
|
Hero , ia ce e bun! Razele de speranta !! 
|
|
20/05/07 18:16
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Data trecuta cand am intrat pe forum au fost "discutii" in legatura cu numele si avatarul meu. asa ca de data aceasta, pentru a evita acest lucru, am ales sa pun o poza cu mine, la avatar iar nume l-am ales pe cel dat de parintii mei. Semnatura e primul verset din psalmul meu preferat. Cat despre mine, sunt: simpla, sensibila, ciudata... mai multe... pe www.gabi4jesus.piczo.com
Ultima modificare de GabiB (26/05/07 09:29)
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
26/05/07 09:28
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Bine ai revenit, Gabi. Sa postezi mult si bine! Ramai in binecuvantare! 
|
|
26/05/07 11:40
|
|
GabiB
membru
Inregistat: 09/07/05
|
|
Multumesc de urare, monica.
_______________________________________ Toti stejarii au fost mai intai ghinde care au rezistat tuturor adversitatilor
|
|
26/05/07 20:39
|
|
cmiriam
membru
Inregistat: 07/01/06
|
|
Fiindca sunt si eu in revenire, pe forum, dar sper ca si in cele ale postarii, o sa zic iar cateva cuvinte despre mine; peste cele de la inceputurile mele in forum s-au asternut praful. Am 23 de ani si ma bucur ca fiecare din ei a fost o binecuvantare de la Tatal Luminii.. si de 4 ani sunt studenta in Cluj, la UTCN, Fac. de Telecomunicatii... Semnatura e felul meu de a-mi aminti ca El e Autorul, iar daca mie imi place sa scriu poezie, e fiindca si eu la randul meu sunt scrisa de El. Restul ... sunt detalii ce vor iesi la iveala pe parcurs.
Bucuroasa de regasire, Miri
_______________________________________ "Sunt un vers inca nescris, un vers pe care Dzeu l-a inventat. "
|
|
27/05/07 01:44
|
|
maryan
membru
Inregistat: 21/02/07
|
|
Bine ai revenit si tu, Miri! Spor la postat si Domnul sa fie cu tine !
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17
|
|
27/05/07 16:01
|
|
md4RM
membru
Inregistat: 21/05/07
|
|
sunt md4Rm: d - dumitru; 4 - pentru; RM - Republica Moldova;
am 21 de ani, sunt in anul 4 la facultatea: fizica. nu am sotie.
_______________________________________ Sînt mai învăţat decît toţi învăţătorii mei, căci mă gîndesc la învăţăturile Tale. [Ps.199:99]
|
|
27/05/07 16:17
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Esti din Rep.Moldova? Doar curioasa 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
27/05/07 16:21
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Cum sa fii in anul 4 la doar 21 de ani? 
|
|
27/05/07 16:31
|
|
maryan
membru
Inregistat: 21/02/07
|
|
Pai nu i-ai citit semnatura?   
_______________________________________ Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17:17
|
|
27/05/07 16:33
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
pai si m-ul de la ce vine ? o fi de la master? 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/05/07 17:05
|
|
Dana
membru
|
|
Azi m-am simtit inspirata . Mi-am schimbat avatarul... ))))
|
|
27/05/07 17:29
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
salutare la toata lumea! sunt nou pe forum, si sper sa ne intelegem  Har si pace!
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/05/07 17:29
|
|
Dana
membru
|
|
Benny , Domnul sa te binecuvinteze! Bine ai venit ! Sper sa te simti bine intre noi . 
|
|
27/05/07 17:30
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
mai - mai !!! cum aflati voi de unii noi? la mine nu stie nimik! 
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/05/07 17:32
|
|
Dana
membru
|
|
Poti sa-ti faci o prezentare giany_v !  Benny , poti sa scrii si tu cateva cuvinte despre tine...,sa te cunoastem 
|
|
27/05/07 17:34
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
putin mai tarziu. acum merg la bise. vorbim diseara. pa pa
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/05/07 17:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|