|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
cred ca sunt un om in primul rand am 23 de ani dar scris invers, iubesc oamenii dar nu si ceea ce fac ei intotdeauna, nu am studii superioare si nici nu imi doresc, daca mai doresti sa cunosti si altceva intreaba ca nu ma deranjeaza. nu sunt un secret NASA :d
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
27/05/07 17:37
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ok, deci.. cateva cuvinte despre mine... numele meu e benny, am 18 ani, sunt un copil al lui Dumnezeu. imi place enorm muzica, sa Il laud pe El prin cantare. Sunt din Gherla, sunt student in anul 3... ...la liceu ce sa mai zic..? intrebati-ma 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/05/07 20:54
|
|
adnada2d
membru
Inregistat: 25/04/07
|
|
bun venit _benny_.
_______________________________________ "Dar cine va rabda pana la sfarsit, va fi mantuit." Matei 24:13
|
|
28/05/07 17:52
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Seraphim a scris:
Cum sa fii in anul 4 la doar 21 de ani?  |
La ei,in Republica Moldova sistemul de invatamant este diferit fata de Romania.Imi amintesc ca eram in anul I la Colegiu,si colegele noastre din R.M. planificau sa-si sarbatoreasca majoratul.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
28/05/07 17:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu stiu un baiat care e din republica ,acu e in clasa a 12-a la noi si are 20 de ani ... ca cica ei fac 9 clase generale :| Pfoai ,imi pare bine ca o revenit catalin eu ma retrag din activitate da va las avataru meu ,furat de la jocu de care bro e obsedat ps : benny ,ce smecher esti mai :P giany , cam acid :P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/05/07 20:45
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
mersi mult dar nu ma straduiesc sa fac asta si nici nu vreau sa-mi iasa asa. mersi...  florin
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/05/07 20:55
|
|
benny
membru
|
|
our hearts hero a scris:
ps : benny ,ce smecher esti mai :P |
eh, nu-s eu chiar asa... asta e o poza in care m-au surprins intr-o tabara, cantand la chitara electrica. eram imbracati toata grupa in negru, si cantam o piesa tare, facuta de noi  defapt eu nu sunt chiar asa de smecher. insa ma straduiesc 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/05/07 22:09
|
|
RainSong
membru
|
|
am gasit un chip gigantic :
Ultima modificare de RainSong (07/06/07 15:24)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/06/07 13:54
|
|
benny
membru
|
|
mda... sunt destul de gigantice.... 
|
|
07/06/07 14:00
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
RainSong a scris:
am gasit un chip gigantic |
Si ce ne spune chips-ul ala despre tine ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/06/07 21:14
|
|
RainSong
membru
|
|
pai tocmai asta ,ca nu ai citit la timp mesajul .... ca am scris mai multe prin el ,o goraza de chestii despre mine Si daca privesti numai poza si vezi chipsul in palma mea cu dehete unsuroase ,poti deduce sa imi plac foarte mult chipsurile ,nu ? hey ,relaxeaza-te :P
|
|
07/06/07 21:51
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Hero si-a schimbat nick-ul? Nu mai stiu care este ea 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
07/06/07 22:18
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Am recunoscut-o dupa Kutless, semnatura si pfoai-pe undeva...
|
|
07/06/07 22:41
|
|
RainSong
membru
|
|
x
Ultima modificare de RainSong (21/09/07 21:23)
|
|
08/06/07 17:32
|
|
RainSong
membru
|
|
x
Ultima modificare de RainSong (21/09/07 21:22)
|
|
08/06/07 17:46
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Cate ceva despre mine ......imi place foarte mult sa calatoresc, sa fac poze, sa citesc, sa ma intalnesc cu prietenii, nu sunt conservatoare dar nici nu cad in cealalta extrema, nu-mi place sa ma bag singura in seama...cam atat 
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
08/06/07 18:22
|
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
eu acum am observat ca pe data de 18-03-05 m'am inscris pe siteul tanarcrestin si exact pe 18-03 numai ca 07 am luat botezul in apa wow!
Ultima modificare de mirella (13/06/07 10:03)
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
13/06/07 10:02
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Din motive obiective si din lipsa de timp, vreau sa-i rog pe administratori sa ma treaca din nou la statutul de membru. Va doresc sa aveti un timp placut pe forum si sa scrieti cat mai la subiect! O vara binecuvantata in care sa va bucurati din plin de ceea ce Dumnezeu va daruieste!
|
|
20/06/07 21:48
|
|
Catrinel
membru
Inregistat: 13/07/07
|
|
Buna! Sunt Ioana,26 ani,si inca nu m-am lamurit f tare cum se intra in forum...adica,cum poti intra intr-o discutie?ia stai sa incerc sa dau acum ok sa vad daca functioneaza
|
|
13/07/07 02:10
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Hehe ... bun venit 
|
|
13/07/07 07:50
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
sa ma prezint si eu Sunt Mihaela, am 17 ani , sunt din maramures, imi plac discutiile libere pe care le-am gasit pe-aicea, in general cred ca am multe de invatat de la voi toti, ati abordat subiecte f interesante , incerc sa-mi dau si eu cu parerea.. imi place ca am gasit oameni cu o gandire matura si sper sa avem conversatii interesante in continuare! despre mine.. ce sa va mai spun? imi place sa cant, sa ma plimb cu prietenii, sa cunosc oameni noi, etc. in principal vreau sa ma apropii mai mult de Isus !
Ultima modificare de mihaella (17/09/08 16:20)
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
21/07/07 19:40
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
Bine ai venit,mihaella!!! Speram sa te simti bine aici,cu noi,si s-ai spor la postat!!! si...imi place mult Mm,mai ales zona Moisei,Borsa.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
24/07/07 15:55
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
mda si mie imi place! bunicii mei stau in Borsa, in Complex,e supeeer acolo! Domnul sa te binecuvanteze!!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
24/07/07 15:58
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Pace voua!!! eu sunt de mai mult timp aici pe forum, dar nu m-am prezentat pana acum. Marta si Tamara sunt numele mele...am 17 ani, sunt din Galati. Imi plac foarte mult discutiile de aici, de pe forum. Mereu am fost curioasa sa aflu si parerea celorlalti despre anumite subiecte, care ma intereseaza pe mine. Recunosc ca nu am lasat multe urme pe unde am trecut in acest forum, asta din cauza timpului foarte putin pe care il mai am disponibil(cei care ma cunosc stiu de ce). sunt multe pe care as putea sa le spun despre mine, mai ales la debitul de cuvinte pe care il am, fiind foarte vorbareata de cand ma stiu... sunt indragostita de Hristos, iubirea ce i-o port nu se poate masura in cuvinte si incerc zilnic prin tot ce fac sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. asta e si motivul pentru care timpul meu e limitat, eu fiind mereu plecata in evanghelizare prin oras, prin sate... in rest timpul meu este ocupat de plimbari, lectura(citesc mult) si muzica... fiti binecuvantati...astept intrebari:)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/07/07 17:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|