|
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Multumim pentru informatii .... Fii binecuvantata si Domnul sa fie cu tine in tot ceea ce faci si sa-ti dea izbanda !
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
27/07/07 17:26
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
ms mult...fii binecuvantata si tu
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/07/07 17:58
|
|
samida
membru
Inregistat: 06/07/07
|
|
nici nu am stiut de subiectul acesta pana m-a anuntat sarah....dar cum m-a anuntat am si intrat sa va zic cate ceva despre mine. Numele meu este alina...dar imi place foarte mult samida...de aceea sunt cu numele acesta de utilizator  am 21 de ani si in vreo 2 saptamani implinesc 22 si sunt studenta la Timisoara in anu 4 de fapt anu 5 la Management in productie si transporturi (am fost data la scoala la 6 ani si de aceea sunt asa de tanara anu 5 , zic lucrul acesta pt ca am vazut o discutie mai devreme ca nu se poate sa fi anu 4 la doar 21 de ani,uite ca si eu confirm lucrul acesta) In rest ce sa va zic....iubesc pe Domnul din toata inima si zi de zi incerc sa ma apropii de El mai mult si mai mult. Multumesc ca exista acest forum pt ca am invatat multe de la voi si cu ajutorul Domnului unele lucruri o sa le aplic in viata mea. Domnu sa va binecuvinteze si sa va intareasca pana la venirea Lui.
_______________________________________ "Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima din viata ta."
|
|
04/08/07 21:57
|
|
tamarta
membru
|
|
amin...fii si tu binecuvantata si bine ai venit in marea noastra familie a tinerilor crestini 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
04/08/07 22:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Bun venit si spor la postat .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/08/07 22:29
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
samida ,la ce biserica mergi ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/08/07 11:52
|
|
samida
membru
Inregistat: 06/07/07
|
|
merg la biserica elim din timisoara,dar mai frecventez si Poarta cerului.tu? 
_______________________________________ "Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima din viata ta."
|
|
05/08/07 17:19
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
samida,bine ai venit...si cred ca te simti minunat printre noi!!! Domnul sa te binecuvanteze!!! (am vrut sa scriu asta mai repede,dar...cu micuta mea....am tot amanat )
Ultima modificare de Sarah (09/08/07 06:09)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
09/08/07 06:08
|
|
dora27
membru
Inregistat: 14/08/07
|
|
Cu toate ca navigez pe situl asta de ceva timp.......nu am stiut de topicul asta, unde poti s ate prezinti. Despre mine pot sa spun ca ID-ul este o prscurtare de la adevaratul nume Teodora. Sunt o crestina penticostala din Botosani, absolventa a Universitatii din Bucuresti, a doua in curs (pt cei interesati in mod direct....detalii pe mail). Ma bucur sa va cunosc pe toti. Domnul sa va binecuvanteze!
_______________________________________ "Eu zice Domnul te voi invata si iti voi arata calea pe care trebuie sa o urmezi......"
|
|
19/08/07 14:54
|
|
april
admin forum
|
|
Bine ai venit .
|
|
19/08/07 17:02
|
|
tamarta
membru
|
|
puteai sa scrii si mai mult...nu se supara nimeni... multumim pentru ca te-ai oprit pentru cateva momente sa ne spui cateva lucruri despre tine. Asteptam sa intri si in alta parte in afara de jocuri si sa-ti spui parerea... fii binecuvantata
[mai am putin si ii iau locul lui April...]
|
|
20/08/07 13:52
|
|
Sarah
membru
|
|
dora27 and 2va:* Bine ati venit !!! va doresc spor la postat,si sa va simtiti bine aici!!! fiti binecuvantate!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/08/07 20:51
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Intru destul de des pe forum dar pana acuma nu am dat de topicul asta.Ei bine sa ma prezint si eu:am 15 ani si frecventez o biserica baptista.Am aflat intamplator de acest forum(nici acuma nu stiu ce cautam cand l-am descoperit) si ma bucur ca am intalnit subiecte interesante pe el.Nu stiu ce sa va mai spun despre mine...cred ca ajunge atat Domnul cu voi toti!
Ultima modificare de flory (21/02/08 11:09)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
23/08/07 13:43
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Bine ai venit flory ! 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
23/08/07 16:21
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Mersi mult mihaella!
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
23/08/07 18:43
|
|
OchiiCatreCer
membru
Inregistat: 28/08/07
|
|
...eu sunt Dutzi(sa nu radeti:))...nu e porecla...asa mi se spune d cand ma stiu),am 18 ani,imi place muult sa citesc,ador muntele,imi place muult sa cant la chitara...si cu scumpii de copilasi de la grupa...imi place muult sportul si sa fac ordinee prin casa:))-cam fixista in domeniu asta...numai ai mei stiu:)), P.S imi place muult d voi:D,aveti discutii faine,1 data am nimerit la discutia despre emo,wow e tare cum incercati sa=l det p tipu ala necrestin de dzeu:)GBU
Ultima modificare de OchiiCatreCer (01/09/07 00:28)
_______________________________________ never,never,never give up! 
|
|
30/08/07 21:30
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
bine ai venit Dutzii.. eu am o vecina Dutzia..aproape la fel deci nu o sa rad.. spor la postat 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
30/08/07 21:32
|
|
april
admin forum
|
|
Bun venit, OchiiCatre Cer
Si o rugaminte : fii mai atenta cum scrii, ca sa te intelegem mai bine 
|
|
30/08/07 22:30
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Da chiar, eu îs mai încet la minte, aşa că sfârşitul mesajuluilui ochii către cer, m-a lăsat cu ochii cătră cer, întrebându-mă: Doamne, vrei să mă lămureşti şi pă mine? De ce m-ai lăsat aşa de ne-înţele..gător? 
|
|
31/08/07 08:34
|
|
Sarah
membru
|
|
Bine ai venit OchiiCatreCer,si s-ai spor la postat!!! 
|
|
31/08/07 14:37
|
|
sytri
membru
Inregistat: 18/08/07
|
|
si care e acel tip necrestin care isi batea joc de crestinism?
_______________________________________ Azi??? ...doar o poarta spre maine
|
|
01/09/07 08:49
|
|
OchiiCatreCer
membru
Inregistat: 28/08/07
|
|
...pai se pare ca 'bathor'...
_______________________________________ never,never,never give up! 
|
|
01/09/07 15:06
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|