|
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
justdoit, esti tu in avatar ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/09/07 23:05
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
ma tot intreb ce face gfod?!?!?! pe unde umbla???
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
04/09/07 23:13
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
daca va fi nevoie cred ca da, de ce nu? nu inteleg aluzia...
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
04/09/07 23:30
|
|
april
admin forum
|
|
Merci. Si urmatoarea intrebare :
mihaella, esti tu in avatar ?
|
|
05/09/07 00:08
|
|
giany
membru
|
|
april a scris:
Merci. Si urmatoarea intrebare :
mihaella, esti tu in avatar ? |
NU E EA DAR SEAMANA CU EA...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
05/09/07 00:15
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
era nevoie sa citezi, giany? daca raspunzi la postul anterior, eu zic ca nu mai e nevoie sa il citezi... nu e logic? 
by the way.. tu o stii pe mihaella?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
05/09/07 00:26
|
|
giany
membru
|
|
da.
|
|
05/09/07 00:29
|
|
Richard
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Intru pe situl asta de 1an si ceva dar fiindca lucrez si foarte mult din timpul meu il petrec pe drumuri nu m-am gandit sa ma inregistrez pe aici..dar acum di motive nu prea placute trebuie sa stau numai in casa si m-am gandit ca e timpul...numele meu adevarat nu este Richard dar ramane asa....il folosesc acest nume de cand eram mic tata primise o masina de la un frate cu numere de ambasada si il chema Richard...fiindca nu prea vedeai masina din asta prin tara am zis ca e un om deosebit si trebuie sa ii iau numele si de mic il folosesc peste tot...fac parte dintr-o familie de11 persoana, si sunt din Falticeni de langa Suceva...daca mai aveti intrebari ..nu ezitati..Fiti Binecuvatati de Domnul
_______________________________________ Viata presarata cu sare...
|
|
20/09/07 09:14
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
imi pare rau ca esti obligat sa stai in casa ... bun venit ,si spre sa ai un timp fain cu noi si sa iei parte la discutii constructive 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
20/09/07 12:38
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Richard, de mine nu zici nimic? 
|
|
20/09/07 13:30
|
|
Richard
membru
|
|
RainSong nu sunt chiar obligat dar ma mai retine boala.....si Seraphim..ce sa zic de tine esti baiat cuminte :-P
|
|
20/09/07 15:36
|
|
RainSong
membru
|
|
phoai ,m-am prins ca nu esti chiar de varsta mea ca sa te tina parintii cu forta in casa ) Ma gandeam ca ai o problema de sanatate ,care te obliga sa stai acas ... in fine ,poate m-am exprimat eu gresit  ioi ,nu ii fa reclama lu seraphim :P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
20/09/07 17:03
|
|
Eagle 006
membru
|
|
Spuneti lumii despre Isus!!!Uitati-va la asta;sper sa va fie de folos. http://www.youtube.com/watch?v=oT9_kjW0UHg
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!! 
|
|
20/09/07 17:30
|
|
Eagle 006
membru
|
|
Multi oameni se intreaba de ce se intampla multe lucruri rele in lume.Dar Domnul e mereu in control si nimic nu se intampla fara voia Lui. Uitati-va la video asta!!! http://www.youtube.com/watch?v=qnNxP2k4Nn4
Ultima modificare de Eagle 006 (20/09/07 18:09)
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!! 
|
|
20/09/07 17:54
|
|
april
admin forum
|
|
Eagle, ai citit despre ce e vorba la subiectul acesta ?
Dedicatiile la : http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=729 .
|
|
20/09/07 19:08
|
|
Richard
membru
|
|
RainSonq se pare ca tot nu ai inteles exact...acum iti spun clar ca sa te prin zi si tu in final am fost operat pentru a 4-oara si dupa operatie trebuie o mica refacere...si aprope de reclama la adresa lui Seraphiom...e varul meu ...asa ca.....
|
|
20/09/07 20:00
|
|
RainSong
membru
|
|
pai eu nu ziceam aceeasi chestie ? 0_o Ioi ,greu ne intelegem pai si ce ,daca ti var tra sa ii faci reclama ? lol ) te acuz de publicitate mascata :P
Ultima modificare de RainSong (20/09/07 20:33)
|
|
20/09/07 20:33
|
|
Richard
membru
|
|
ok..raman cum spui tu ...eu am dreptate
|
|
21/09/07 09:24
|
|
giany
membru
|
|
Eagle 006 ... nu e necesar ca la fiecare mesaj al tau sa deschizi un subiect ... intelegi??? tre sa cauti sa il postezi undeva unde se potriveste.
|
|
21/09/07 12:21
|
|
RainSong
membru
|
|
nu a deschis decat un subiect ii incepator ,nenea giany_v Hey eagle 006 ,bun venit pe forum ,nu ne zici nimic despre tine ?
|
|
21/09/07 20:37
|
|
Eagle 006
membru
|
|
Bine v-am gasit.Ce ati vrea sa stiti? 
|
|
21/09/07 20:39
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
tot ce tu vrei sa ne spui despre tine Bine ai venit,si s-ai spor la postat!!!!!!!
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
21/09/07 20:46
|
|
Eagle 006
membru
|
|
ok.deci cateva cuvinte despre mine... Am 19 ani,sunt din Timisoara, sunt un copil al lui Dumnezeu,am terminat liceul si acum sunt student la facultate in anul 1 Imi spuneti va rog si cateva lucruri despre voi??? 
|
|
21/09/07 20:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|