|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
pai in astea 16 pagini o sa afli chestii despre noi toti 
zambezi ,tu nu te prezinti ? 
Ultima modificare de RainSong (22/09/07 15:46)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
21/09/07 21:18
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
hello
dupa cateva luni in care tot mai intram p site sa mai aflu noi informatii si sa citesc gandul lui joy(absolut superb), am hotarat sa ma si inregistrez pe forum.m-am uitat peste topicuri si eu spun ca sunt foarte bune si abia astept sa scriu si eu cateceva!
ps: ma numesc Luiza;)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
23/09/07 14:56
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Bun venit, fluflu/Luiza .
Poate scrii mai multe aici despre tine .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/09/07 15:24
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Da' ce te'ntere? Hă?!
Oricum, ai la dispoziţie 15 pagini jumate să afli... :p
(Mamăă, da' de câte ori am scos limba în dimineaţa asta, n-am scos-o în 10 ani de-aci 'nainte!... )
Ultima modificare de Filip. (24/09/07 12:42)
|
|
24/09/07 12:33
|
|
filip
membru
|
|
În altă ordine de idei. Dacă tot se practică prezentările pe aici pe forum, aş dori să pun şi eu o întrebare şosetei roşii, dacă dă cu ochii pe aici (oare câţi ochi o fi având o şosetă?) (Hei! nu asta era întrebarea. Ba, poate fi şi asta o întrebare. Hm. Ce minte sucită am...)
Deci, şosetă roşie, aş dori şi eu să ştiu, dacă se poate, şi dacă informaţia nu e prea secretă pentru noi, cei de pe forum:
TU PE CARE PICIOR TE ÎNCALŢI? a. stângul b. dreptul c. piciorul podului d. piciorul paharului e. piciorul altcuiva (se trece numele altcuiva aicia) f. nu ştiu, eu nu mă încalţ niciodată.
Una, niciuna sau mai multe variante de răspuns sunt posibile.
Dacă binevoieşti a ne încălţa cu un răspuns, patria îţi va fi mereu bumbac sută la sută!

Ultima modificare de Filip. (24/09/07 14:18)
|
|
24/09/07 14:17
|
|
fluflu
membru
|
|
fluflu imi place cum suna:)) imi plac mult fluturii si de aia;)
despre mine?am 17 ani, dunt din targu-mures si de 2 ani si ceva sunt crestina!la scoala sunt in clasa a-11-a.
mai trebuie sa zic ceva?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/09/07 18:40
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ii foarte fain avatarul tau si numele suna asa sod ) fii binevenita Pai mai poti zice ce iti place ,ce nu iti place ,da ii bun si atat 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/09/07 18:46
|
|
fluflu
membru
|
|
)))vai mersi.ma gandeam s aimi pun un avatar cu fluture...dar mai am timp...deocamdata asta imi place muuult:X
imi place culoarea roz, imi plac stelele si fluturii.imi place sa stau p net, sa ma uit la filme(cred k nu trece o sapt fara sa ma uit macar la 1- si sunt in tema cu viitoarele filme faine si actualele si etc etc) .invatz sa cant la pian - anul 3 acum;) . imi place sa ies cu prietenii mei...
la categ 'nu imi place' nu prea imi vine nimic in minte...dar momentam ma confrunt cu o problema cu o prietena0necrestina si ma dcoate din sarite faptul k nu pot sa vb cu ea asa linistit cum fac cu restu sa ii spun ce ma deranjeaza la ea si sa ma asculte si sa incerce sa nu mai faca acele lucruri.:| in fine...cam deviez de la subiect...
|
|
24/09/07 19:06
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
fluflu,bine ai venit si s-ai spor la postat ( recunosc ca numele tau imi pare comic in sens pozitiv)
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
26/09/07 05:38
|
|
Eagle 006
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
bine ai venit printre noi fluflu!!! 
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!! 
|
|
26/09/07 10:43
|
|
filip
membru
|
|
Io o să cer schimbarea numelui meu în fîlfîl!
|
|
26/09/07 12:12
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Filip. a scris:
Io o să cer schimbarea numelui meu în fîlfîl! |
Mai bine in zu-zu 
(ti-era dor de mine? nu aveai cu cite te prosti, asa-i? )
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
26/09/07 12:22
|
|
Dana
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
Mah, nu scapi tu de mine ca sa ramai singur sa-ti faci de cap pe aici...
_______________________________________ people come into your life for a reason, a season or a lifetime...
|
|
26/09/07 12:40
|
|
fluflu
membru
|
|
)))))
filip tre sa t dezamagesc...sper din tot sufletul sa nu te superi dar...da.r..cum s aiti spun...offf...ma tem k...deci ok...am sa o spun: cererea ta nu se aproba!!
|
|
26/09/07 19:51
|
|
april
admin forum
|
|
fluflu, te rog sa recitesti regulamentul, mai ales punctul ala cu " k" ..
Eagle006, de ce nu 007 ?
|
|
26/09/07 21:43
|
|
filip
membru
|
|
fluflu a scris:
cererea ta nu se aproba!! |

Ce crudă e viaţa asta, dom'le...
|
|
27/09/07 08:02
|
|
april
admin forum
|
|
Lasa, Filip., ca o sa treaca , si supararea si viata :P . Ia zi, vrei un X ca sa-ti treaca mai repede :P ?
zambezi, esti invitat aici, sa ne zici mai multe despre tine .
|
|
27/09/07 08:07
|
|
filip
membru
|
|
Un "X"? Nu mă prind ce e asta...
|
|
27/09/07 08:08
|
|
fluflu
membru
|
|
april era vorba de <<Cand realizati un post, va rugam nu folositi limbaj pueril, indecent, "mirc-style" sau a-roman>>??
imi cer scuze
|
|
27/09/07 13:57
|
|
Judith
membru
Inregistat: 27/09/07
|
|
Se pare ca din toate propunerie pe care Isus mi le face din zorii zilei, in dimineata aceasta am de dat de tanarcrestin (in timp ce cautam semnificatia numelui meu, Iudita, ca sa vezi)
Imi pare bine ca am dat de tineri care gandesc...! E o carenta distructibila in jur de autonimie, libertate si bucuria de a fi tu insuti (aici secretul este ca doar in Domnul ne sta adevarata identitate).
Dragilor, va salut pe toti! Despre mine e ca deocamndata sunt in Italia, studiez in Milano teatru si evenimente culturale. Printre visele mele mari stau si acelea de a fi regizor, fotograf si scriitoare... apoi cine stie, Domnul e mare!
Pe curand si la subiecte interesante!
_______________________________________ "Pentru cel care nu stie catre ce port se indreapt nici un vant nu este prielnic." Seneca
|
|
27/09/07 16:00
|
|
april
admin forum
|
|
Filip. a scris:
Un "X"? Nu mă prind ce e asta... |
Ne dadeai XOXOXO. Poate ar fi cazul sa afli ce inseamna.
|
|
27/09/07 18:31
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|