|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
sunt si eu curioasa de ce e exmatriculat fineas ? ca stiu ca si pe alte forumuri (si necrestine) a fost dat afara
si alta curiozitate ,zambezi ii crestin ,satanist ,ateu ,agnostic sau nici una din variantele de la sus ? am citit franturi din mesajele lui ,dar nu am fost asa atenta deci inca nu m-am prins .sau poate ma lasati sa descopar singura
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/10/07 22:08
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
despre fineas : citeste-i mesajele ( care au mai ramas ) si probabil ca vei intelege.
despre zambezi, poate ne spune el . Eu cred ca e crestin .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/10/07 22:11
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Păi...pe zambezi... poţi să-l întrebi personal, fie pe chat fie în privat.
Cu fineas... povestea e lungă... Din câte îmi amintesc erau dificultăţi în a-l convinge să posteze mesajele într-un fel mai "necriptat", să-i zicem. Plus că răspândea nişte idei doctrinare care chiar şi pentru responsabilii forumului care, aş zice eu sunt destul de maleabili, erau cam mult pentru că produceau cam multă dărâmare.
Poate mă completează şi alţii cu amintiri ceva mai clare pe această temă.
Ultima modificare de Filip. (28/10/07 22:15)
|
|
28/10/07 22:15
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
deci zambezi dragule ,te asteptam la interogatoriu Sper sa ne faci placerea asta intro zi Lol ,april are ceva astazi ,m-ai facut si pe mine sa zambesc :P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/10/07 22:40
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
si cu asta vrei sa zici ca tu nu prea zambesti asa des?..... too bad... zambetul e sanatos 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/10/07 22:51
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
...si zambetul lasa dintii sa respire  
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/10/07 15:23
|
|
twitty_domynyk
membru
Inregistat: 27/11/07
|
|
sal eu sunt nou si nu prea stiu ke s zik am niste probleme si am nevoie d ajutor
|
|
29/11/07 17:32
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
Bine ai venit printre noi! Poti incepe prin a ne spune problemele tale si ajutorul de care ai nevoie.
Te rog sa scrii corect gramatical (fara cuvinte de genul "ke", "zik" sau prescurtari ca "d" etc). Multumesc.
|
|
29/11/07 18:49
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
bine.o sa scriu corect cu toate ca mi-e cam greu ca nu sunt obisnuit.
nu stiu de unde sa incep pentru ca e o poveste cam lunga!
iar de ajutor...nici nu stiu de ce fel de ajutor am nevoie!sper sa ma intelegeti.
|
|
29/11/07 20:44
|
|
april
admin forum
|
|
Poti sa scrii intr-un mesaj ce ai de scris si/sau poti sa-ti modifici ultimul mesaj, adaugand inca ceva . Nu e nevoie de 3 mesaje consecutive.
Ti le adun eu de data asta .
|
|
29/11/07 20:58
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
am rectificat
Ultima modificare de twitty_domynyk (10/03/08 00:12)
|
|
29/11/07 21:08
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
imi pare rau si va rog sa ma iertati dar momentan nu va pot spune mai multe.ca de exemplu de unde sunt eu si ea sau cum ne cheama
Ultima modificare de twitty_domynyk (10/03/08 00:15)
|
|
29/11/07 22:34
|
|
filip
membru
|
|
Fratele meu, cred că şi aşa ai dat prea multe detalii. Nu cred că e bine, nici pentru tine, nici pentru o persoană care înţeleg că te-a rănit, să dai prea multe detalii unor necunoscuţi, detalii care ar putea face într-un final rău cuiva. (Poate ar fi bine să-ţi modifici mesajul - cu linkul de modificare de sub el - şi să mai tunzi din detaliile legate de nume, localităţi, rude, date calendaristice exacte.)
Dumnezeu nu doreşte ca dacă cineva dintre noi a fost rănit, să îşi găsească o răcorire în a vedea suferind persoanele care i-au făcut rău.
Dumnezeu vrea ca orice problemă sau dorinţă de răzbunare sau inimă sfâşiată am avea, să le punem în mâna Lui.
Acuma e mai mult ca sigur că nicicare dintre noi n-o să fim capabili să nu avem nici măcar un pic de sentiment de ură, ranchiună faţă de oameni şi de judecată la adresa lui Dumnezeu în clipele imediate când suferim. Însă El ne dă posibilitatea ca să punem aceste lucruri la picioarele Lui într-un timp cât mai scurt, şi cu ajutorul Duhului Sfânt să ne revenim.
Situaţia în care ai intrat în parte constrâns de împrejurări, in parte datorită ascultării de dorinţele tale fireşti, este foarte încurcată. Multe dintre lucrurile pe care le-ai povestit, ne fac să ni se ridice părul pe spinare. Nu că noi am fi mai buni, nici vorbă! Bun este unul singur, Dumnezeu.
Eu nu cred că un om te poate ajuta, ci eventual poate fi doar un canal prin care Dumnezeu să-ţi întindă o mână de ajutor. Prin urmare te-aş ruga să nu îţi pui speranţe prea multe în oameni, nici măcar în cei de pe aici, ci în primul rând si în al doilea rând şi în al "n"-lea rând să apelezi la Dumnezeu, în rugăciune. Iar apoi dacă El îţi va da răspunsul prin oameni, foarte bine. Dacă nu, găseşte El altă cale.
Însă întrebarea e, tu ştii deja ce răspuns vrei de la El? Aştepţi un răspuns anume? Sau eşti gata să primeşti şi să faci orice îţi va cere El?
Nu ştiu în ce relaţie eşti cu El, dar primul lucru pe care-l cere El oricui, este să-L primească drept Domn şi Mântuitor pe Isus. Şi va găsi mai mult decât un Domn, va găsi un prieten de nădejde. Dar tu ce vrei de la El? Restaurarea unei relaţii cu o fată? Încetarea suferinţei din viaţa ta? S-ar putea să nu primeşti aceste lucruri niciodată. Poţi accepta aşa ceva de la El?
Aştept să văd ce zici.
Ultima modificare de Filip. (29/11/07 23:15)
|
|
29/11/07 23:10
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
"Dar tu ce vrei de la El? Restaurarea unei relaţii cu o fată? Încetarea suferinţei din viaţa ta? S-ar putea să nu primeşti aceste lucruri niciodată. Poţi accepta aşa ceva de la El?"aceste lucruri le-am acceptat deja!!!si mai stiu ca Domnu ne trece prin tot felul de incercari!!! iar detali nu cred ca am dat cine stie ce,decat un nume de oras!si nu caut razbunare!!!am cautato candva,am facuto candva si regret nespus de mult!!!m-am uitat foarte atent la trecutul meu si am multe regrete!am trecut prin multe si nu am fost pregatit dar nici odata nu m-am dat batut si nu ma voi da!mereu am fost sincer si cred ca din asta am pierdut!as putea sa spun multe despre mine si te asigur ca ai ramane masca dar nu e momentul.in schimb iti spun ca dupa toate acestea prin care am trecut mi-am dat seama ca Dumnezeu ne iubeste!!!chiar vb cu o persoana venita noua la biserica ca daca ne rugam la Domnu pentru rebdare ne va face mai rabdatori?sau ne va da ocazia sa fim mai rabdatori?hai sa-ti mai zic una.mama mea mereu se ruga sa fim o familie unita (familia mea nu a fost niciodata unita)iar de cand ea s-a inbolnavit am devenit foarte uniti. "Iar apoi dacă El îţi va da răspunsul prin oameni, foarte bine."pe scurt prin ea l-am cunoscut pe Domnul.prin ea am ajuns la casa Lui!
|
|
30/11/07 01:10
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
inca ceva.ti-am zis,am facut foarte mult rau la viata mea si regret dar cum e vb "niciodata nu e prea tarziu"!
|
|
30/11/07 01:22
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
asta am scriso dupa ce ne-am despartit.o trimit ca sa vezi ce gande-am eu atunci!
"Inger si demon
Ma pot numi DEMON!Aseara am facut un inger sa planga,a nu stiu cata oara?si nu stiu ce mi se-ntampla,si inca,mai visez,cand funez,beau si vreau sa ne fie bine dar stiu ca nu te mai pot tine langa mine,si te inteleg,sau macar incerc sa ma prefac,stiu ca te-ai saturat,mereu sa auzi “imi pare rau,nu o sa mai fac”,dar asta sunt!probabil ca asa o sa fiu si peste ani,sti bine ca intre mine si tine nu a fost vb niciodata vb de bani!era vb doar ca intr-o zi o sa ma schimb si o sa ma marturisesc.ca o sa devin responsabil si ca o sa incerc sa ma gandesc la viitor,la sanatate,la munca,la casa,la NOI,la tot ce ne-a legat o data si la tot ce ne-em dorit noi!Atat de mult,nu-mi vine sa cred ,cat de mult timp a trecut si mai ales prin cate ai trecut.De cand ne-am cunoscut ma intreb de ce destinul a decis sa ne intalnim si apoi,ne-a ucis fiecare vis,facandu-ne sa suferim.De ce inca ne mai iubim,de ce ma asculti ce spun acum,la ce bun?Cand las in urma numai fum si scrum si tu pleci pe alt drum.De ce?,nu am reusit sa fiu ce mi-am dorit de mic,sa fiu…si mai ales de ce mai sunt inca viu???cand stiu,ca inima mea e numai a ta si ca tu nu o sa mai fi amea si sa pot iubi pe altcineva. Asi vrea ca cineva sa ma bage in mormant ,Doamne da-mi pamant,dar promite-mi ca nu o s-o mai vad niciodata plangand,promite-mi ca ma vei lasa sa o vad,chiar daca ea nu o sa ma vada,sa fao Doamne!te rog sa mai zambeasca odata. Mai da-i o sansa ,eu mi le-am risipit pe toate,mai da-i o viata,speranta si mie sa-mi dai moarte!i-am zilele blestemate si-ngroapa-mi trupul adanc,nu ma lasa sa plang si da-mi macar trei mative sa rad.Si te rog Doamne sa ma mai lasi din cand in cand… Singura mea alinare atunci cand inima am doare,si ma ustura,limba de la atatea cuvinte amare si vb goale pe care le spun fara sa ma gandesc,sa alas ceva cat timp traiesc. Fiecare chestie pe care o spun acum o spun direct la fel ca fiecare pas pe care il fac atunci cand merg.Singur,sunt sigur ca asa mi-a fost scris,mi-as da toata familia la schimb pt implinirea unui vis,e trist.Si tu esti trist daca ma asculti pe mine.Fa ceva macar tie sa-ti fie mai bine. Si nu-ti fa griji!Invata!Ca la sfarsit e doar un cimitir si multa ceata!!!"
sti cat odata mi-e rusine sa spun ceea ce am facut dar,ti-am zis,sunt sincer!
|
|
30/11/07 01:25
|
|
twitty_domynyk
membru
|
|
am rectificat
Ultima modificare de twitty_domynyk (10/03/08 00:13)
|
|
30/11/07 01:37
|
|
filip
membru
|
|
OK, domynik, ai posibilitatea să porţi discuţii private şi aici pe forum. Când intri pe pagina principală "tanarcrestin.net" o să vezi în dreapta sus, sub numele tău, două link-uri pentru trimis şi primit mesaje private.
Dacă vrei să trimiţi un mesaj privat, îţi scrii mesajul în caseta de text afişată la pagina corespunzătoare, apoi în lista de derulare alegi numele persoanei căreia vrei să-i scrii, apeşi bunotul "adaugă" pentru a o adăuga în lista de distribuţie a mesajului tău, şi apoi apeşi butonul "trimite".
Pentru alegerea mai uşoară a unui nume din lista care nu e ordonată alfabetic, apeşi succesiv prima literă a numelui respectiv, până apare numele utilizatorului căruia vrei să-i scrii.
Eu unul mă feresc de la a continua discuii cu persoanele înscrise pe acest forum, în afara cadrului forumului. Aşa că, dacă doreşti să stăm de vorbă, o facem prin mesaje private, pe forum. Nu mai intru pe messenger cu oricine îmi solicită acest lucru.
Deocamdată o să încep eu prin a-ţi scrie un mesaj în privat, să vedem dacă o să te descurci cu mesageria de aici. Cu alte cuvinte, primeşti un mesaj. Uită-te după el! 
Ultima modificare de Filip. (30/11/07 06:36)
|
|
30/11/07 06:34
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
RainSong a scris:
deci zambezi dragule ,te asteptam la interogatoriu Sper sa ne faci placerea asta intro zi
|
zambezi e un curs de apă de pe continentul african. Eu sunt o persoană dependentă de Dumnezeu. : )
|
|
01/12/07 12:20
|
|
april
admin forum
|
|
zambezi a scris:
zambezi e un curs de apă de pe continentul african. Eu sunt o persoană dependentă de Dumnezeu. : ) |
Si de ce neaparat zambezi ? Mai sunt si alte cursuri de apa si alte continente .
|
|
01/12/07 17:16
|
|
zambezi
membru
|
|
april a scris:
Si de ce neaparat zambezi ? Mai sunt si alte cursuri de apa si alte continente . |
A fost primul care mi-a venit în minte. În materie de ape curgătoare nu am preferinţe. 
|
|
01/12/07 18:58
|
|
april
admin forum
|
|
zambezi a scris:
A fost primul care mi-a venit în minte. În materie de ape curgătoare nu am preferinţe.  |
In materie de ce ai preferinte ?
|
|
01/12/07 19:11
|
|
zambezi
membru
|
|
april a scris:
In materie de ce ai preferinte ? |
În materie de lucruri simple, pe care mintea-mi le poate cuprinde.
|
|
01/12/07 20:07
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
Mai, dar chiar ca l-ati luat pe Zambezi la interogatoriu .
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
02/12/07 06:02
|
|
april
admin forum
|
|
Joseph7 a scris:
Mai, dar chiar ca l-ati luat pe Zambezi la interogatoriu . |
A venit singur ( sau a curs )
|
|
02/12/07 13:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|