TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 88
think.pink.with.jesus
membru

Inregistat: 12/01/08
adica...:-??...ce oameni??...si ce din astea?...nu inteleg..:|

12/01/08 21:23

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
:)) unde sa mai vad.. pe la mine prin liceu cred.. in craiova :D dar tu nu esti copil april?:D, toata lumea e :D , stii doar " lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti caci Imparatia Cerurilor este a unora ca ei" :)

12/01/08 21:24

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

think.pink.with.jesus a scris:

nah..sorry...dar...doi..sau zece...eu tot fluturas roz raman..:)

sa nu o iei tare ca nu asa am vrut sa sune...doar ca un fapt divers pe un ton de copil de 3 ani care isi ia jucariile si plecaca cand se supara. :D :D deci e ok...

12/01/08 21:26

fluflu
membru

april a scris:

razvy16_bornagain a scris:

lol, ce oameni ;))

ce copii poate :P

eehh april...in fiecare din noi mai este putin din copilul naiv si inocent de mai demult... :D

12/01/08 21:27

think.pink.with.jesus
membru

Inregistat: 12/01/08
ceea ce am vrut eu sa zic..e ca..oricati fluturasi roz am fi...am putea sa ne intelegem bine..nu sa fim invidiosi..sau suparaciosi..:D..
...sunt copil...in sensul in care a zis si razvy....atat..:D

12/01/08 21:28

bornagain
membru

:) nu stiu despre voi, dar eu intotdeauna o sa ma simt copil chiar daca n-o sa mai fiu :D asa ca, sa dea Domnul sa fiu vesel intotdeauna si sa zambesc caci doar " un zambet daruit are valoare" :D:)

12/01/08 21:37

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Sa te ajute Domnul!!

12/01/08 21:51

bornagain
membru

_benny_ a scris:

Sa te ajute Domnul!!

amin si merci :)

13/01/08 13:09

bornagain
membru

nu stiu despre voi, dar eu am avut aseara un timp binecuvantat si azi de dimineata de asemenea :) . la bise. mesajul fu parca special ptr. mine.
aseara s-a luat curentul si deasta nu am mai postat, dar ma bucur, altfel probabil nu as mai fi putut sa am un timp de partasie cu Domnul ca cel pe care l-am avut .
uneori ma gandesc cat timp ii dam Domnului si cat petrecem pe net navigand, chat-uind, la computer, etc..
astazi mesajul de la bise. ce Domnul ni l-a spus prin pastorul nostru a fost unul "general" dar personal.. a vorbit despre rolul fiecaruia.. fiecare e un misionar si trebuie sa lucreze pentru Hristos. D-zeu nu va raspunde pana cand nu ne vom smeri si nu vom cauza fata Lui si ideea asta mi-a placut mult, in contextul in care multi dintre noi am obosit sau ne e greu sa mai facem " mare  lucru" ptr. Domnul.

13/01/08 13:12

charisma
membru

Inregistat: 14/01/08
avatar nu am,insa semnatura o pot explica.este un vers dintr-un cantec crestin strain numit "Light of the world" sau uneori"Here Iam to worship". cand am auzit prima oara cantecul am plans,a douaoara la fel,a treia oara la fel...este atat de adevarat versul asta!este unulk dintre preferatele mele,mi`a ajuns direct la suflet.

15/01/08 00:41

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Bun venit, charisma :) .

Te-as invitat sa citesti mai multe din ce au scris altii inaintea ta ;) , inainte de a scrie. Sunt cu siguranta destule lucruri interesante, care ar merita citite.

15/01/08 07:41

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
trupa vesela ,ar fi fain daca vi-ati pune si voi niste avatare ,mie mi se pare greu sa citesc mesajele voatre mai ales ca postati scurt si unul dupa altul :)

15/01/08 15:32

white_bird
membru

Inregistat: 20/07/07
De cateva zile ma tot intreb de ce zambezi ii "De la: valea plângerii". Eu mi-am dat cu presupusul si dupa aia m-am rugat, da totusi de ce?

15/01/08 16:08

RainSong
membru

pai si tu tot de acolo esti ;) valea umbrei mortii :D
Stiu ca si eu aveam la un moment dat "valea plangerii" si am primit un mesaj de incurajare de la cineva care nu prea posta pe aici ,si mi-am schimbat locatia din respect pt respectiva

15/01/08 16:21

white_bird
membru

Pai, cum vine asta? ;) Parca scria:
"Psalmi 23:4 Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de nici un rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie."

Poate ea se refera la:
"Psalmi 84:6 Cand strabat acestia Valea Plangerii, o prefac intr-un loc plin de izvoare, si ploaia timpurie o acopera cu binecuvantari."

Nu stiu... boh... :) Pe mine nu ma deranjeaza chiar deloc "valea plangerii", dar credeam ca are vreun necaz, de aceea am intrebat. Tu poti sa-ti pui la locatie si "valea ploii" sau "a curcubeului" ca pe mine nu ma deranjeaza cu nimic :D

Ultima modificare de white_bird (15/01/08 16:40)

15/01/08 16:39

RainSong
membru

buna idee ;)
april ,te uiti cata la semnatura mea daca ii corect scrisa ?:)

15/01/08 17:48

white_bird
membru

LOL ... glumeam, da daca tu vrei asa... :D

Psalm 118:24 heißt es: „Dies ist der Tag, den der Herr macht; lasst uns freuen und fröhlich an ihm sein." Sa confirme si april. :)

Ultima modificare de white_bird (15/01/08 18:02)

15/01/08 17:52

RainSong
membru

si eu vreau Biblia in germana :D mi-o dai ,mi-o dai ?:) eu nu am umlaut (sau cum se zice :D) la o :|
ehh ,si eu glumeam ,dar oricum nu am alta locatie

15/01/08 18:07

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Ps 118:24 :

Dies ist der Tag, den Jehova gemacht hat; frohlocken wir und freuen wir uns in ihm.

Dies ist der Tag, den der Herr macht; lasset uns freuen und fröhlich darinnen sein.

Dies ist der Tag, den Herr macht; lasst uns freuen und fröhlich an ihm sein.

P.S. ö = oe ; ä = ae; ü = ue ;) .

15/01/08 18:58

bornagain
membru

RainSong a scris:

trupa vesela ,ar fi fain daca vi-ati pune si voi niste avatare ,mie mi se pare greu sa citesc mesajele voatre mai ales ca postati scurt si unul dupa altul :)

am cautat ieri, dar nu am nici o poza de marimea necesara( 10 K ), dar voi mai cauta. take care,GBu

15/01/08 21:50

fluflu
membru

poti sa o faci tu sa fie de marimea ceruta (resize, stii?) tu ce crezi?noi toate avatarele le avem de-a gata? :D

15/01/08 21:51

bornagain
membru

fluflu a scris:

poti sa o faci tu sa fie de marimea ceruta (resize, stii?) tu ce crezi?noi toate avatarele le avem de-a gata? :D

dar de ce te agiti?:) nu e nici o graba:P

15/01/08 22:12

fluflu
membru

cine se agita? eu doar te luam peste picior :D :D

16/01/08 13:49

bornagain
membru

cine poate sa ma ajute si pe mine cu tema la franceza? va rog fain..
am de facut pentru maine o compunere de 1 pag. despre filmul preferat, si noi de obicei la franceza , jucam fotbal asa ca sunt foarte | |. deci.. :| , as aprecia mult.

o sa ma uit dupa eventuale respunsuri sau mp , ori emailuri catre adresa mea de yahoo. ( pe mess. nu raspund, ptr. ca intru rar , doar email.. )
merci fain. GBu

Ultima modificare de razvy16_bornagain (21/01/08 18:16)

16/01/08 19:54

MIDIAN
membru

Inregistat: 31/01/08
Eu am fost satanist, mi-am cam schimbat ideile. +ARCHANGEL+ ma cunoaste. Am fost membru activ pe 2 siteuri sataniste dar cva in ultimul timp s-a schimbat si am hotarat sa ma uit in urma si sa vad ce e de capul meu pentru ca simt ca bat pasul pe loc, ma simt in ceatza si as dori sa incerc ceva nou. Un forum crestin unde sa pot fi doar eu asa cum sunt de fapt. Va salut pe totzi!

31/01/08 00:53

Site web  
Pagini: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la