|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
fluflu a scris:
sper ca nu la mine te refereai ! |
nu ! de tine ziceam altceva, in alta parte. Al tau (avatarul) e fluturi. 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (21/02/08 15:23)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
21/02/08 15:22
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
E scumpe rosiile, maica! Le pastrez pentru nunta!
Bun, deci ramane stabilit! Mai trebuie sa-l cunoastem si pe nasu'!
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
21/02/08 15:35
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
eu zic sa incercati sa gasiti nasu' altundeva.aici sa le asteptam in continoare pe cele doua ok?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/02/08 15:36
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
+Archangel+ a scris:
E scumpe rosiile, maica! Le pastrez pentru nunta!
Bun, deci ramane stabilit! Mai trebuie sa-l cunoastem si pe nasu'! |
si dupa ce faci cunostiinta cu nasul? Eu il cunosc deja.. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
21/02/08 17:06
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Eu nu nasesc, dar pot fi, fara probleme, domnisoara de onoare.  Ar fi prima oara...
|
|
21/02/08 17:38
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
ce dragut... deja avem si nas,nasa,domnisoara de onoare,cine se ofera cavaler? filip?( prieten in necaz cu archanghel? ) razvan? joseph? benny?( el posteaza mai rar asa ca nu o sa vada propunerea mea...
Ultima modificare de Tanara crestina (21/02/08 17:44)
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
21/02/08 17:44
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
ah..? ce cavaler ?
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
21/02/08 17:53
|
|
fluflu
membru
|
|
heeeeeeiii!
da ce faceti aici?profitati ca april nu e aici!?!?!
eu deja dadeam pagini sa fiu sigura ca nu s-a mai scrie nimic despre la fille de Dieu si TraiescPtDumnezeu!!!! ...si nu eu sunt de vina pentru asta hai va rog ca din 3-4 care participati la discutie ,sunt sigura ca macar unu se prinde ca scrie unde nu trebuie 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/02/08 17:57
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
bornagain a scris:
ah..? ce cavaler ? |
de onoare... 
|
|
21/02/08 18:35
|
|
fluflu
membru
|
|
si Dani4Jesus ar fi frumos sa se prezinte 
|
|
21/02/08 18:47
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
april, tu poti sa-ti faci un blog personal si sa spui mai multe despre tine acolo :P
Ultima modificare de bornagain (22/02/08 12:35)
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
22/02/08 12:35
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Magdy a scris:
Mi se pare mie sau se fac ceva...cuplări pe-aici???
|
se pare ca iar am ramas in urma cu stirile... o nunta ceva? se da de baut? 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/02/08 19:12
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
nu cred ca era vorba de mine.... nu e nici o nunta la mine. Cand ma marit o sa va anunt 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/02/08 19:25
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ce vrei sa bei tamarta?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
22/02/08 23:00
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
white_bird a scris:
Poate ea se refera la: "Psalmi 84:6 Cand strabat acestia Valea Plangerii, o prefac intr-un loc plin de izvoare, si ploaia timpurie o acopera cu binecuvantari." |
Hmm... ca să nu mai las loc de interpretări, am să-ţi explic: ”Valea Plângerii” nu înseamnă altceva decât Momentul Aducerilor Aminte sau Valea Amintirilor. E acel moment în viaţă în care te opreşti şi priveşti la/prin viaţa ta încercând să-i prinzi sensul curgerii. Sau cel puţin asta am înţeles eu din Tinereţe-Fără-Bătrâneţe şi Viaţă-Fără-De-Moarte. 
Apropos, niciodată nu l-am înţeles pe Făt-Frumos (el) de ce nu a ascultat-o pe Zână (ea), până acum ...
|
|
23/02/08 00:36
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Mi-am schimbat numele din "Filip." în "filip", sperând că dacă-mi schimb părul o să-mi schimb şi năravul...
NEEEEEAH! Sper că nu v-aţi lăsat păcăliţi! Rămân acelaşi. Doar că fără punct şi literă mare. Mai umil(it), da' din cauza asta şi mai pus pe arţag! 
|
|
04/03/08 22:10
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Şi noi suntem aceleaşi, filip!! )) ))
|
|
04/03/08 22:13
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|