|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
homeless ,daca vrei sa treci pe aici si sa ne zici si noua cum te-ai intors la Dumnezeu ?(adica ceva in genu) Eu banuoesc ca esti catolica sau ortodocsa sio sunt curioasa ,cred ca ma va ajuta in relatia cu colegii mei ,sa stiu cum sa ii abordez .multumesc 
Apropo ,bun revenit OchiiCatreCer 
Ultima modificare de RainSong (09/03/08 21:28)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/03/08 21:28
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si anomis_w_w_j_d, daniel-l, TheReasonILive, sweetheart ar putea sa ne zica cate ceva.
Ultima modificare de fluflu (09/03/08 22:43)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
09/03/08 22:40
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
RainSong a scris:
homeless ,daca vrei sa treci pe aici [...] banuiesc ca esti catolica sau ortodocsa |
Sunt penticostala Relatia mea cu Dumnezeu a evoluat treptat. Nu stiu exact cu ce te-as putea ajuta. 
|
|
10/03/08 15:58
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Ahaaaa! Deci eşti evoluţionistă?!? 
|
|
10/03/08 16:07
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
|
10/03/08 16:14
|
|
RainSong
membru
|
|
aha ... eu am vazut intro parte ca ai scris Iisus si de asta ma gandeam ca nu esti dintre denominatiunile de pocaiti 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/03/08 19:39
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
sunt penticostal...am mers la biserica de mic dar in liceu am fost mai nepasator iar in 17 iunie 2007 m-am botezat si de atunci traiesc pentru Isus. Cred ca sunt cele mai frumoase momente din viata mea (aici se vede mana lui Dumnezeu in viata unui om), aceste momente sunt totodata si cele mai grele din viata mea ce-i drept din punct de vedere firesc. RainSong....O sa fiu sincer (nu acuz pe nimeni) si o sa spun ca mie nu imi plac cei care vorbesc basme, sunt satui de ei, deastea gasesti in lume si daca vrei sa inveti pe alti, invatai calea cea dreapta. Dumnezeu e adevar, nu merge cald sau rece asa ca atunci cand cineva trece prin suferinta si cere ajutor o face pt ca are nevoie de ceva concret, simplu si adevarat. Cand sunt in suferinta e cel mai probabil sa primesc mustrarea si sa primesc adevarul in inima, cand o sa imi mearga bine nu mai ascult sfaturile nimanui si ma cred realizat adica nu am nevoie de nimic. Sper ca m-am facut inteles. Harul si pacea sa va fie inmultite!!!
Ultima modificare de daniel-l (10/03/08 23:28)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
10/03/08 23:21
|
|
fluflu
membru
|
|
bine ai venit printre noi ,ChRyS_TyNa! deocamdata vad ca tie iti place sa pui intrebari si sa raspunzi dar altceva ce ne mai spui noua?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
13/03/08 18:08
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
_benny_, nu ai vrea sa devii "benny" ? Ca tocmai s-a "eliberat" userul asta .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/03/08 20:37
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ba daaaaa... chiar te rog!! merci mult 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
13/03/08 22:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Ok.
Bine-ai venit, benny, ne spui ceva despre tine ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/03/08 22:16
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
curioşilor!! (curioaselor!!)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
13/03/08 22:34
|
|
fluflu
membru
|
|
eu nu-s 
|
|
13/03/08 22:41
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
si eu... 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
14/03/08 10:27
|
|
RainSong
membru
|
|
daniel-l a scris:
RainSong....O sa fiu sincer (nu acuz pe nimeni) si o sa spun ca mie nu imi plac cei care vorbesc basme, sunt satui de ei, deastea gasesti in lume si daca vrei sa inveti pe alti, invatai calea cea dreapta. Dumnezeu e adevar, nu merge cald sau rece asa ca atunci cand cineva trece prin suferinta si cere ajutor o face pt ca are nevoie de ceva concret, simplu si adevarat. Cand sunt in suferinta e cel mai probabil sa primesc mustrarea si sa primesc adevarul in inima, cand o sa imi mearga bine nu mai ascult sfaturile nimanui si ma cred realizat adica nu am nevoie de nimic. Sper ca m-am facut inteles. |
eu nu te-am inteles ,poti sa formulezi in alt mod ?Banuiesc ca te legi de ceva ce am postat eu la topicul despre suferinta ? inainte de a comenta astept "traducerea" 
|
|
14/03/08 14:53
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Nu ma gandeam la tine, era ceva general. Citeam la imbracaminte si tot ce tine de acesta (mai exact moda) si vedeam ca sunt acceptate ambele pareri, trebuie sa fie ori una ori alta. Cand am scris texu alcela ma gandeam ca e prea larga calea spre rai (ma refer la ce am citit pe TC), noi o largim luand din lume tot mai mult si in loc sa recunoastem ca gresim schimbam calea si ii tragem in jos si pe ceilalti. Isus a spus sa il urmam pe el, el a mustrat pe farisei si pe carturari asa ca si noi trebuie sa facem la fel si daca vedem ca cineva traieste in pacat sa ii spunem ca greseste. Ne gandim sa nu jignim si e bine dar trebuie sa spunem adevarul, nu interpretari facute in cateva minute, sa ne uitam cum era pocainta la inceput, dragostea de la inceput nu adrenalina din bisericile de azi. ps: am gresit, trebuia sa raspun mai repede, te rog sa ma ierti... Fii binecuvantata !
Ultima modificare de daniel-l (17/03/08 20:24)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
16/03/08 00:52
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
multumesc
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
29/03/08 08:27
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
si totusi... am o curiozitate: din ce localitate esti? :P i'm curious... O:-)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
31/03/08 01:22
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
si in curiozitatea ta nu ai aflat ce pras e la 25 km de ploiesti? 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
31/03/08 01:40
|
|
shoricel
membru
|
|
mai, sincer nici nu m-am gandit...nush in ce directie, ca sunt mai multe localitati pe raza de 25 de km :P 
|
|
31/03/08 20:41
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
te inseli... M-am uitat pe harta de curiozitate si in orice directie ai merge nu e decat un singur oras la fix 25 Km de Ploiesti... ..mai e un oras la o departare de aproximativ 20 km dar de 25 nu e decat unul... 
Ultima modificare de Tanara crestina (31/03/08 21:35)
|
|
31/03/08 21:32
|
|
shoricel
membru
|
|
inspre ce punct cardinal? :P
|
|
03/04/08 20:05
|
|
eusebiu
membru
Inregistat: 08/04/08
|
|
salut Sunt un preot romano catolic şi am rămas plăcut impresionat de acest sit şi forum. Aş vrea să dicut şi eu cu voi despre multe subiecte interesante dar nu prea mă pricep să folosesc forumul deaceea vă las adresa mea de mesnger: servusdomini2003. Aştept să mă contactaţi.
_______________________________________ mă puteţi contacta oricând. îmi face păpcere să vorbesc cu voi
|
|
09/04/08 11:37
|
|
Tanara crestina
membru
|
|
shoricel a scris:
inspre ce punct cardinal? :P |
hai ca esti tare...las' ca ne vedem noi intr-o zi..si stiu eu cum sa dau de tine daca vreau..  
Ultima modificare de Tanara crestina (09/04/08 12:41)
|
|
09/04/08 12:34
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|