|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
potrivit google.ro Scorţeni e exact la 25 km de Ploiesti .Ca tare greu e sa tastezi pe google 7 cuvinte ,mai bine faci aici pagini .Pentru mai multe detalii se consulta harta ca de asta se face geografie la scoala 
Ultima modificare de RainSong (09/04/08 14:06)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/04/08 14:05
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
RainSong a scris:
potrivit google.ro Scorţeni e exact la 25 km de Ploiesti .Ca tare greu e sa tastezi pe google 7 cuvinte ,mai bine faci aici pagini .Pentru mai multe detalii se consulta harta ca de asta se face geografie la scoala  |
sincer sa fiu nu prea le am cu cautarile avansate google... 
Ultima modificare de shoricel (09/04/08 14:10)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
09/04/08 14:09
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
www.josh.ro
Ii face reclama si pe TC. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/04/08 15:07
|
|
shoricel
membru
|
|
uuuaai!! Vreau si eu! Am vazut un fluturas sau o reclama la evenimentul de sambata da` am crezut ca sunt aberatii din alea cum se obisnuieste pe la tv... naspa ca am testari zilele astea (sambata si marti) ca altfel cred ca mergeam si eu... motane, pardon, Archi, tu te duci? ma bate un gand... 
|
|
09/04/08 15:52
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
te bate bine...gandul!
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
09/04/08 15:53
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
As merge dar datoria ma obliga sa fiu in alta parte. Si tu la fel. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/04/08 15:59
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Responsabilitatea deasupra nevoilor personale...bun..imi place...bravo baieti!
shoricel a scris:
nush ce sa fac, e foarte interesant subiectul si nu strica deloc sa aflu lucruri noi |
nu comentez.... 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
09/04/08 16:07
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Chat-ul este langa .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/04/08 18:34
|
|
shoricel
membru
|
|
april a scris:
Chat-ul este langa . |
scuze O:-)
|
|
09/04/08 20:50
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
porecla mea mototey o am de cand sunt in liceu, de acum 4 ani... numele meu este Timotei... profesorul meu de Vechiul Testament obisnuia sa imi spuna mototey... dar aproape de fiecare data ma intreba daca sunt de acord sa imi spuna asa... desigur ca am fost de acord... si de atunci am preluat nickname-ul de mototey... 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
10/04/08 12:54
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
de la ce cuvinte provine?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
10/04/08 12:58
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
ce sa provina? :-?
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
10/04/08 13:00
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Sword a scris:
Eudemonistu... As fi vrut sa te intreb in privat, dar nu vad sau nu stiu cum se face. Vreau sa te intreb ce credinta ai. |
|
|
11/04/08 18:36
|
|
eudemonistul
+
Inregistat: 01/06/07
|
|
Ti-am raspuns dar vad ca se intampla minuni pe aici.
|
|
11/04/08 20:28
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
eudemonistul a scris:
Ti-am raspuns[...] |
Eu unul nu am înţeles ce i-ai răspuns. Prin ceea ce ai scris acolo, ai spus că dezvolţi o teorie. Prin asta ai vrut să spui cumva, că ai o credinţă proprie, care nu se încadrează în nici un curent religios?
Ultima modificare de filip (11/04/08 20:33)
|
|
11/04/08 20:32
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
simona85 a scris:
Buna.Ma numesc Simona.Sunt in Spania de doi ani,am o sora mai mica... si sunt aici cu o parte din rudele mele (verisori,verisoare si in vara va veni si sora mea... (in vacanta).Nu am mai fost de doi ani acasa si abia astept sa ajung in vara, (dak Dumnezeu va ingadui sa fiu bine).Am un prieten la care tin foarte mult si comunic cu el de un an.Abia astept sa ii vad pe cei dragi... si abia astept sa ingenunchez in biserica unde am copilarit.Aici merg la o biserica "Crestina Evanghelica" de spanioli. Suntem putini romani in biserica,dar Dumnezeu e prezent si asta e cel mai important.Ma bucur sa pot avea plcerea, de a sti,caci de acum voi avea si mai multi prieteni,prin prisma acestui forum crestin.Intru zilnic pe net..incepand cu ora 6 pentru caci aproximativ atunci ajung acasa.Imi doresc sa ma alatur voua in rugaciune... si asa cum am spus si voi repeta va rog mult sa il aduceti si pe prietenul meu in rugaciunile voastre:(pentru caci are probleme de sanatate destul de grave)imi doresc ce e mai bun pentru el... si caut ca in orice clipa sa il rog pe Dumnezeu pentru binele lui.VA ROG MULT!!! SA VA RUGATI PT SANATATEA LUI SI:( Ca Dumnezeu sa ii sadeasca in inima un imbolt mai mare,pentru a-l cauta pe "El(Dumnezeu)"tot mai mult).Toti avem nevoie de o crestere spirituala si mai mare...in mod personal recunosc caci (mai cad). Dar rugandul pe Dumnezeu sa ma ridice...cu lacrimi, durere ,bucurii etc merg mai departe. In incheiere vreau sa va multumesc,pentru rabdarea ce ati avuto... de a citi, o mica caracterizare,a ceia ce sunt eu.Iar dak doriti sa imi adresati si alete intrebari,pentru a ma cunoaste si mai bine,cat imi va sta in masura o sa va raspund.Fie ca Domnul sa fie cu noi cu bucuriile si cu problemele noastre.Si inca odata va rog sa nu il uitati,de a-l aduce in rugaciune pe prietenul meu.VA MULTUMESC DIN INIMA! |
.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
15/04/08 20:43
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
bine ai venit Simona 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
15/04/08 20:46
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Buna bine v-am gasit.Si mersi pentru intampinare fluflu".
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
15/04/08 21:23
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Apropo scuze Luiza caci ti-am spus fluflu" nu sti-am cum te numesti.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
15/04/08 21:30
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|