|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Ca o regula generala, ne adresam unii altora utilizand nick-urile si nu numele reale. De asemenea nu este recomandat sa ai posturi consecutive. La fiecare post ai optiunea "Modifica" si iti poti modifica sau completa post-ul. Iti urez si eu un calduros bun venit. 
Ultima modificare de +Archangel+ (15/04/08 22:42)
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
15/04/08 22:39
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Buna Archangel" multumesc pentru sfaturile tale.O seara binecuvantata.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
15/04/08 22:57
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
april a scris:
simona85 a scris:
Buna.Ma numesc Simona.Sunt in Spania de doi ani,am o sora mai mica... si sunt aici cu o parte din rudele mele (verisori,verisoare si in vara va veni si sora mea... (in vacanta).Nu am mai fost de doi ani acasa si abia astept sa ajung in vara, (dak Dumnezeu va ingadui sa fiu bine).Am un prieten la care tin foarte mult si comunic cu el de un an.Abia astept sa ii vad pe cei dragi... si abia astept sa ingenunchez in biserica unde am copilarit.Aici merg la o biserica "Crestina Evanghelica" de spanioli. Suntem putini romani in biserica,dar Dumnezeu e prezent si asta e cel mai important.Ma bucur sa pot avea plcerea, de a sti,caci de acum voi avea si mai multi prieteni,prin prisma acestui forum crestin.Intru zilnic pe net..incepand cu ora 6 pentru caci aproximativ atunci ajung acasa.Imi doresc sa ma alatur voua in rugaciune... si asa cum am spus si voi repeta va rog mult sa il aduceti si pe prietenul meu in rugaciunile voastre:(pentru caci are probleme de sanatate destul de grave)imi doresc ce e mai bun pentru el... si caut ca in orice clipa sa il rog pe Dumnezeu pentru binele lui.VA ROG MULT!!! SA VA RUGATI PT SANATATEA LUI SI:( Ca Dumnezeu sa ii sadeasca in inima un imbolt mai mare,pentru a-l cauta pe "El(Dumnezeu)"tot mai mult).Toti avem nevoie de o crestere spirituala si mai mare...in mod personal recunosc caci (mai cad). Dar rugandul pe Dumnezeu sa ma ridice...cu lacrimi, durere ,bucurii etc merg mai departe. In incheiere vreau sa va multumesc,pentru rabdarea ce ati avuto... de a citi, o mica caracterizare,a ceia ce sunt eu.Iar dak doriti sa imi adresati si alete intrebari,pentru a ma cunoaste si mai bine,cat imi va sta in masura o sa va raspund.Fie ca Domnul sa fie cu noi cu bucuriile si cu problemele noastre.Si inca odata va rog sa nu il uitati,de a-l aduce in rugaciune pe prietenul meu.VA MULTUMESC DIN INIMA! |
. |
Iata in sfarsit o persoana care stie cum sa se prezinte...felicitari!
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
16/04/08 11:16
|
|
cornelius
membru
Inregistat: 09/04/08
|
|
hai sam fac si ieu prezentarea,.am intrat din intamplare pe acest forum dar vad cami place si ie interesant ,am 21 de ani locuiesc in jud.caras-severin sant un tanar crestin care frecventeaza biserica baptista ,care il iubesc foarte mult pe isus care imi si ieste cel mai bun prieten. Iar daca doriti sa aflati mai multe despre mine intrebatima
Ultima modificare de cornelius (16/04/08 11:39)
_______________________________________ pot totul in HRISTOS care ma intareste
|
|
16/04/08 11:26
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Draga tanara crestina" mersii mullt pentru felicitarile" aduse.
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
16/04/08 14:28
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
"răsfoind" internetul am găsit acest forum şi am decis să mă înscriu. sper să fiu, şi să fiţi, o companie plăcută. bine v-am găsit.
|
|
29/04/08 14:07
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Feedback, interesant user ai! Ce înseamnă?? 
|
|
29/04/08 16:35
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
cred ca io fii foame...

_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/04/08 17:02
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Magdy a scris:
Feedback, interesant user ai! Ce înseamnă??  |
feedbackul e un fel de formular
feedback s reacţie; conexiune inversă; aprecierile clienţilor
Ultima modificare de shoricel (29/04/08 18:41)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
29/04/08 18:40
|
|
feedback
Moderator
|
|
Magdy a scris:
Feedback, interesant user ai! Ce înseamnă??  |
mulţumesc în orice proces /act de comunicare sînt cîteva elemente, emiţătorul, receptorul, canalul de comunicare, contextul, mesajul, printre care şi aşa numitul feedback, reacţia, răspunsul nostru (verbal, nonverbal) la mesajul respectiv.
|
|
29/04/08 20:46
|
|
shoricel
membru
|
|
fa-mi-l mie ca si asa maine plec in bucuresti si nu prea am multe sandwitchuri... 
|
|
29/04/08 21:29
|
|
fluflu
membru
|
|
hmmmmm...ma mai gandesc!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/04/08 21:58
|
|
shoricel
membru
|
|
poate mi-l aduci direct la peniel cu ocazia asta vei vedea si o alta forumista :P
|
|
29/04/08 22:01
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
anomis ,de la ce iti vine numele ?Eu am vazut in oradea o frizerie cu numele tau 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/05/08 13:39
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Frizerie?... Nu stiu la ce s-a gandit cine a dat numele acesta frizeriei. Anomis, pentru mine, reprezinta numele meu, scris intors :anomiS... Adica Simona, Rainy.

_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
01/05/08 14:13
|
|
RainSong
membru
|
|
aha ,eu sunt singura care nu m-am prins .Oricum ,mi se pare fain ca stai la sat ,e mult mai fain decat intrun bloc 
Sword ,esti din Hunedoara ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
02/05/08 12:41
|
|
shoricel
membru
|
|
RainSong a scris:
aha ,eu sunt singura care nu m-am prins |
nu esti singura 
|
|
02/05/08 12:44
|
|
fluflu
membru
|
|
chiar ca nu esti singura 
RainSong a scris:
mi se pare fain ca stai la sat |
asta de unde ai scos-o?
|
|
02/05/08 13:44
|
|
RainSong
membru
|
|
pai zicea ca face naveta pana in Arad ,si ii la juma de ora de tm ... si cum nu stiu orasele intre astea 2 orase ,banuiesc ca sta la sat ,super tare Ce bine ma simt ca nu sunt singura 
|
|
02/05/08 13:47
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
feedback a scris:
... răspunsul nostru (verbal, nonverbal) la mesajul respectiv. |
oferi feedback pozitiv sau negativ ? si cui oferi feedback ?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
02/05/08 14:22
|
|
feedback
Moderator
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
oferi feedback pozitiv sau negativ ? si cui oferi feedback ? |
io-te ca stie negativ (pentru cei care nu stiu, precizez ca reactia inversa negativa, feedback-ul negativ, nu are conotatii negative, ci e generatoare de stabilitate, calm, pace, prin contrast cu cea pozitiva, care creeaza dezordine, tulburari ). oricui mi se adreseaza, la fel ca tine, si ca toti ceilalti 
Ultima modificare de feedback (02/05/08 14:49)
|
|
02/05/08 14:47
|
|
RainSong
membru
|
|
aha ,deci tot la bloc stai ... la mine sunt permanent geamurile deschise ,parca nu e asa sufocant ,mai intra putin cantecul pasarelelor si al ploii 
|
|
02/05/08 15:31
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|