|
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Şi la mine la bloc e apartament. Da' cântecul ploii nu intră decât dacă vine dă pă forum... 
În schimb papagalii mei se asigură că, dacă de păsărele cântec duc lipsă, să nu duc lipsă măcar de ţipete de-ale lor... 
|
|
02/05/08 15:32
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Nope... nu stau la bloc. Am stat o saptamana la o matusa, si mi-am promis ca in veci nu mai stau. 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
02/05/08 15:40
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
si eu sunt pretentions... numa daca ma insor poate ma mut in alta casa. altfel... poate numa fortat, de m-o da parintii afara din casa ))) (prieteii stiu de ce )
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
02/05/08 16:37
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
UnderZero, ne spui si noua ceva despre tine? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/05/08 20:15
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Curiozitatea feminina la datorie... ca de obicei. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
02/05/08 20:15
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
curiozitatea e buna atunci cand are un scop bun.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
02/05/08 20:21
|
|
fluflu
membru
|
|
asa asa, multumesc diana.m 
lasa ca stiu , in adancul sufletului tau Archi, si tu esti curios,numa lasi pe altii sa faca,cum se zice'treaba murdara' 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
02/05/08 20:23
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Am zis eu ca e o curiozitate buna sau rea? Nuuuuuu...
Eu daca vreau sa aflu ceva aflu. Si daca nu intreb inseamna ca am aflat. 
|
|
02/05/08 20:26
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
x
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (02/05/08 21:52)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
02/05/08 20:29
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
MAD T, tu vrei sa razbuni pe cineva dar vezi ca intri in catarea mea. 
|
|
02/05/08 20:33
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Despre ce razbunari vorbesti? Daca sunt vinovata de ceva prefer sa mi se spuna direct. Sincer habar n-am despre ce vorbesti. Daca prezenta mea pe forum deranjeaza pe cineva sa mi se spuna clar si o sa ma opresc din postat.
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (02/05/08 21:05)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
02/05/08 20:35
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Ceva despre mine, fluflu? Am 24 de ani, am terminat Economia, iar UnderZero vine de la faptul ca incerc sa fiu "de gheata" fata de ispitele lumii acesteia. Sintagma propriu-zisa am intalnit-o pe parcursul vietii si mi-a placut, am preluat-o si am adaptat-o.:)Nice to meet you, guys!
PS: Scuze de intarziere...un timp am ramas fara net:(.
Ultima modificare de UnderZero (02/05/08 20:38)
|
|
02/05/08 20:36
|
|
fluflu
membru
|
|
foooarte tare faza cu UnderZero  bine ai venit printre noi 
|
|
02/05/08 20:38
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
de ce sa ti se scoata calitatea de moderator ? :|
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
02/05/08 20:49
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
@filip
Eu nu inteleg nimic 
|
|
02/05/08 20:54
|
|
fluflu
membru
|
|
noului filip ii place sa fie misterios  nu iti sade bine, sa stii 
|
|
02/05/08 20:55
|
|
filip_temp
Exclus
Inregistat: 02/05/08
|
|
Eh, dacă m-aş fi luat io după părerile fetelor despe mine, eram acuma însurat, cu unşpe copii şi nu stăteam cu voi pe forum! Aşa că, aveţi grijă ce vă doriţi pentru mine! Vă daţi seama, cum ar fi fost viaţa voastră dacă nu m-aţi fi avut printre voi?!?! Io nici nu îndrăznesc să mă gândesc... 
|
|
02/05/08 20:59
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Nici noi nu indraznim ,dar care e treba cu filip_temp,cu io_tmporar,cu calitatea de moderator,cu tradarea? De data asta, trebuie oblgatoriu sa fii mai explicit 
Ultima modificare de irlanda (02/05/08 21:04)
|
|
02/05/08 21:03
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
filip, nu-i nostim deloc.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/05/08 21:18
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
offf, de-abia m-am obisnuit cu voi, si deja filip o ia razna...acest efect il are forumul?:P (glumesc, sunteti tari! )
|
|
02/05/08 21:23
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
UnderZero a scris:
UnderZero vine de la faptul ca incerc sa fiu "de gheata" fata de ispitele lumii acesteia. |
Bine ca nu ti-ai pus SubZero. As fi crezut ca esti fan Mortal Kombat. 
MAD T, nu mai lua asa in tragic viata. Citeste mai bine ce am scris si pune-ti mesajul la loc. 
|
|
02/05/08 21:32
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
filip_temp a scris:
Salutare la toţi. Şi io sunt nou pe aici. Şi poate doar temporar. Până mi se scoate calitatea de moderator sau mi se elimină contul ista nou născut!  |
hi si bye.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/05/08 21:49
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mereu_alaturi_de_tine ,nu iti scurtezi putin useru ? [gen MereuAlaturiDeTine] sau macar sa lasi 2 spatii si apoi sa scri pimul cuvant din primul rand pentru ca prima litera se suprapune cu numele .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/05/08 16:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|