|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
nu stiu ce aiinteles tu ,dar era numa o sugestie ,pentru ca mie imi vine greu sa imidau seama care sunt primele 2 litere din mesajele ei ,asta pentru ca se suprapun cu usernameul ,care probabil are numarul maxim de caractere . Nu vad ce gasesti tu asa "revoltator" :P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/05/08 17:10
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Nu e revoltator, e strigator la cer... : ))... Sincer, mi s-a parut deplasata cererea... Si atat. Nu argumentai. That' s all 
Ultima modificare de anomis (03/05/08 17:13)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
03/05/08 17:13
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
RainSong a scris:
mereu_alaturi_de_tine ,nu iti scurtezi putin useru ? [gen MereuAlaturiDeTine] sau macar sa lasi 2 spatii si apoi sa scri pimul cuvant din primul rand pentru ca prima litera se suprapune cu numele . |
hmmm...ma gandisem si eu la asta dar nu stiu daca se poate...se poate? Eu nu vad ca s-ar suprapune ceva...fa-ma sa inteleg...
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (03/05/08 17:18)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
03/05/08 17:15
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
pai vorbesti cu un moderator si se rezolva repede [hehe ,voi sunteti mai noi pe aici ,eu sunt veche si am avut alt username ]
Ultima modificare de RainSong (03/05/08 17:18)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
03/05/08 17:16
|
|
simona
membru
|
|
Dape. Fa o cerere ..."mai sus" 
|
|
03/05/08 17:16
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
anomis si l-a schimbat ca il avea cu wwjd
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
03/05/08 17:17
|
|
simona
membru
|
|
L-am schimbat... din motive de....aaa...foarte grave ! 
|
|
03/05/08 22:08
|
|
shoricel
membru
|
|
cum asa?
|
|
03/05/08 22:11
|
|
simona
membru
|
|
Asa 
|
|
03/05/08 22:40
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
ma tot gandesc la o treaba... replicile "in gluma" dintre filip si Archangel, citite in nu stiu care topic, renuntarea lui filip la calitateaa de moderator, absenta lui Archangel din forum, de ieri (vineri) seara, sint elemente care ma fac sa cred ca intre cei doi a fost (sau este) un conflict. hm, sper sa ma insel in presupuneri...
|
|
04/05/08 00:36
|
|
adriana
membru
|
|
Hmm...draga mea ar putea sa fie si alte variante...Nu cred insa ca ne ajuta cu ceva daca aflam...Daca cineva ar fi simtit nevoia sa ne impartaseasca ceva ar fi facut-o.Fiecare avem dreptul la o viata personala, nu? 
Ultima modificare de mereu_alaturi_de_tine (04/05/08 12:46)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
04/05/08 09:31
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Ba eu cred ca ne-ar putea ajuta la ceva.
Si nu cred ca are legatura cu viata personala .
|
|
04/05/08 13:05
|
|
adriana
membru
|
|
Sa ne ajute? La ce? Si daca ar fi vorba de un conflict ce treaba am avea noi?
|
|
04/05/08 13:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
feedback a scris:
ma tot gandesc la o treaba... replicile "in gluma" dintre filip si Archangel, citite in nu stiu care topic, renuntarea lui filip la calitateaa de moderator, absenta lui Archangel din forum, de ieri (vineri) seara, sint elemente care ma fac sa cred ca intre cei doi a fost (sau este) un conflict. hm, sper sa ma insel in presupuneri... |
Si ce propui ?
P.S. care-i topicul ala ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/05/08 13:24
|
|
simona
membru
|
|
Daca filip a refuzat sa ne explice, cred ca ar trebui sa acceptam asta. Cred ca e mai intelept sa ne conformam situatiei. 
Ultima modificare de anomis (04/05/08 13:27)
|
|
04/05/08 13:27
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si eu cred ca nici nu merita sa vorbim despre asta, adica sa vorbiti:P, mai ales ca niciunul nu e prezent momentan 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
04/05/08 13:29
|
|
shoricel
membru
|
|
exact. curiozitatea asta e mare dom'le :P hai sa schimbam subiectul 
|
|
04/05/08 13:43
|
|
irlanda
membru
|
|
mereu_alaturi_de_tine a scris:
Sa ne ajute? La ce? |
Pai ne-ar ajuta sa ne resemnam mai usor si mai repede(cel putin pe mine). 
Am zis ca nu mai comentez, dar n-am rezistat tentatiei 
@shoricel
Nu e curiozitate , e doar o slaba nadejde si dorinta ca lucrurile sa revina la normal. 
|
|
04/05/08 15:57
|
|
irlanda
membru
|
|
feedback a scris:
eu cred ca merita... dat fiind ca e vorba de doi forumisti (Moderatori) care in timp s-au implicat si au participat la acest forum ! prietenul la nevoie se cunoaste... |
De acord . In sfirsit mi-am gasit o partenera care sa-mi impartaseasca dorinta 
|
|
04/05/08 22:59
|
|
april
admin forum
|
|
feedback a scris:
dialog april, asta propun. cu nervi si agresivitate nu se rezolva prea multe... faceti cum sinteti voi obisnuiti, eu nu mai zic nimic... |
Dialogul presupune cel putin doua persoane.
Si nu stiu unde ati vazut voi nervi si agresivitate.
|
|
04/05/08 23:31
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
april a scris:
Dialogul presupune cel putin doua persoane. |
inteleg. inclin sa cred ca sint persoane... chiar mai mult de doua, cu care (cred) se poate dialoga. si, important nu e doar Ce se spune, ci si Cum se spune. 
|
|
05/05/08 00:31
|
|
april
admin forum
|
|
feedback a scris:
inteleg. inclin sa cred ca sint persoane... chiar mai mult de doua, cu care (cred) se poate dialoga. si, important nu e doar Ce se spune, ci si Cum se spune.  |
Ai fi probabil surprinsa sa afli care e persoana cu care nu se poate (mereu) dialoga.
Apoi conteaza cum se scrie, ca de vorbit iar nu poate fi vorba .
Dar cred ca mai bine incheiem subiectul, ca s-a ajuns cam departe cu presupunerile.
|
|
05/05/08 06:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|