|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
filip ,faceai misto de faza de la profil cu "31-32 solo" ,asa-i ?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/05/08 14:07
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
|
09/05/08 14:11
|
|
RainSong
membru
|
|
asta cu aprobarea ta s-a facut [daca ne-am pune toti asa ar iesi un forum de cautat perechi ]
Ultima modificare de RainSong (09/05/08 14:39)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
09/05/08 14:39
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
esti sigura Rainy? la cate ii facem lui filipovici..desi asta nu mi se pare prea comica...
|
|
09/05/08 14:42
|
|
RainSong
membru
|
|
da ,pentru ca numai moderatorii pot modifica acolo la titlu
|
|
09/05/08 14:56
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
RainSong a scris:
asta cu aprobarea ta s-a facut [daca ne-am pune toti asa ar iesi un forum de cautat perechi ] |
Nu a fost chiar cu aprobarea lui , ci in urma unor discutii pe forum ( am zis eu sa-i dau o mana de ajutor, ca prietenul la nevoie se cunoaste, nu ? ) .
Si cum n-a comentat, am interpretat ca nu are nimic impotriva. Daca l-ar deranja, ar zice.
RainSong a scris:
da ,pentru ca numai moderatorii pot modifica acolo la titlu |
Da, dar el nu mai este moderator.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/05/08 15:22
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
ce tare eşti, april!! mie nu-mi scrii ceva?? :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/05/08 16:05
|
|
benny
membru
|
|
de ce, dacă o întreb pe april, dacă nu-mi scrie şi mie "ceva" (orice), înseamnă că vreau să mă căsătoresc?? măăăii măăăăăăi...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
09/05/08 16:21
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
mai glumesc si eu benny... s-a luat de la philips asta... ' totusi, mesajul ala trebuia sa il scriu la frustrari )))
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
09/05/08 16:39
|
|
benny
membru
|
|
da, aici tră să vorbim despre NOI înşine... Mi-e foaaameee..
|
|
09/05/08 16:47
|
|
april
admin forum
|
|
benny a scris:
ce tare eşti, april!! mie nu-mi scrii ceva?? :P |
Eh, depinde ce .
In principiu nu sunt de acord cu asta, dar la filip am facut o exceptie .
|
|
09/05/08 17:12
|
|
benny
membru
|
|
e ok aşa... am glumit şi eu..
|
|
09/05/08 17:37
|
|
april
admin forum
|
|
benny a scris:
e ok aşa... am glumit şi eu.. |
E ok .
|
|
09/05/08 17:53
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
eu m-am inscris la scoala de soferi !
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
09/05/08 17:55
|
|
shoricel
membru
|
|
bun bun, bravo!!!
|
|
09/05/08 18:06
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Sooper
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
10/05/08 23:28
|
|
RainSong
membru
|
|
Verde_violet [in speranta ca vei vedea mesajul],foarte fain numele asta .Nu te prezinti ? Flulfu ,tare as vrea sa vad cum conduci .Oricum ii normal sa iei examenul din prima ,ca doar nu te incurca pe tine un parcat cu spatele sau o intersectie
|
|
25/05/08 14:35
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si eu as vrea sa ma vad cum conduc inca de sofat nu am ce zice , ca inca nu am inceput, doar sapt viitoare, de cele 26 de puncte din care tre sa fac 22 mi-e frica
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
25/05/08 15:13
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
studenta, pacatoasa sau studenta pacatoasa?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
27/05/08 09:34
|
|
RainSong
membru
|
|
ceau celine ,bun venit
|
|
27/05/08 10:10
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Nu mai merge chatul ((((((( Durere mare!! Nu mai pot chinui pe nimeni...(( Functioneaza la cineva???? :O
Ultima modificare de UnderZero (27/05/08 14:25)
|
|
27/05/08 14:10
|
|
shoricel
membru
|
|
celine a scris:
salut... generalitatile sunt si in profil: catalina, 20 ani, bucuresti.. studenta |
bine ai venit celine have a great time here
PS: nice name :P
|
|
27/05/08 14:24
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|