|
|
|
celine
membru
Inregistat: 26/05/08
|
|
depinde :P
vreau sa reintegrez social criminalii si talharii )) noah, glumeam... e discutabil dar, da..sociolog 
|
|
28/05/08 18:23
|
|
celine
membru
|
|
rainSong.. nu am inteles nimic ))
|
|
28/05/08 18:24
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
pai daca ai postat un mesaj si dupa 1 minut ti-am amintit ca mai vrei sa spui ceva ,dai la "Modificati" si adaugi ce vrei .Asta pentru a nu posta 2 mesaje unul dupa altul ,la diferenta mica de timp [m-am bagat eu sa iti zic ca oricum venea un moderator si iti spunea faza ]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/05/08 18:28
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Buna celine,vezi ca la fiecare postare a ta,in partea dreapta jos, scrie modificati... da clic si poti modifica. Daca mesajul e la o diferenta mica, nu are rost, sa mai scrii inca o data,alt mesaj,doar dai modifocare si dupa aceia il trimiti. Cam asta... a vrut sa spuna, RainSong. Scuze Rainsong! ca m-am bagat peste tine.
Ultima modificare de simona85 (28/05/08 19:02)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
28/05/08 18:33
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
simona, numele ei e RainSong... :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/05/08 18:36
|
|
celine
membru
|
|
ok am inteles mersi
|
|
28/05/08 18:40
|
|
RainSong
membru
|
|
benule ,meriti un hug mareee aparatorul copiilor ploii 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
28/05/08 18:40
|
|
simo
membru
|
|
Ok benny. Mersi! nu fusesem atenta. Scuze RainSong!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
28/05/08 19:01
|
|
benny
membru
|
|
nu-i nimic, dar să nu se mai întâmple!!   
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/05/08 19:11
|
|
simo
membru
|
|
Nu se va mai intampla! fii sigur de asta.
|
|
28/05/08 19:19
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
fluflu a scris:
si cu ce meserie te alegi din facultatea asta? |
Dupa specializare... violenta si criminala. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
28/05/08 23:18
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
Hmmm,poti sa devii psiholog,consilier(mie asta imi place-consiliere crestina   ) in mod special adolescentii...
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
29/05/08 00:34
|
|
RainSong
membru
|
|
Dianna ,pe forum nu este permis limbajul "k" ,"dc" etc .
|
|
18/06/08 13:47
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
bun venit christian_teen.te invit aici, sa ne spui ctave lucruri despre tine 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
19/06/08 20:08
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
In primul rand ma bucur ca am ajuns pe acest forum care mi se pare interesant, si daca tot m-ati intrebat de unde sunt si...cred ca v-am starnit cat de cat interesul. Sa fiu sincera nu prea imi place sa ma descriu o las pe altii sa o faca, dar din moment ce nu ma cunoasteti m-am gandit sa o fac eu. Pot sa va spun ca sunt o persoana sincera, ambitioasa, incapatanata, uneoari foartae vorbareata alteori cam tacuta, imi place sa i-au lucrurile in serios, iubesc pe cei din jur si imi place sa-i ascult si sa impartasesc puncte de vedere. Exista multi oameni care ma plac si la fel de multi care nu ma prea inghit, majoritatea care ma plac la inceput nu m-au inghitit, sper sa se intample la fel si cu restul. Imi plac iesirile in natura, muntele, sa cant si sa ascult muzica, din cand in cand imi place sa fac pe bucatareasa (pauza pt mama), ador florile si copiii. Ce sa va mai zic? Userul meu vine de la numele meu Felicia cam greu de tinut minte si cu n derivate, mai am 2 fratii mai mici la care tin foarte mult, stau la casa si...cam atat daca mai e ceva puteti sa intrebati probabil ca deja v-ati plictisit .
Ultima modificare de felyy (30/06/08 23:42)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
28/06/08 18:28
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
hahaha
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/06/08 19:00
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Sword vine de la sabie. Sabia mai este si simbolul Cuvantului. Am fost pasionat intotdeauna de Cuvant si de carti(mai ales studii, filosofie, etc). Pictor ca hobby, pictor ca meserie, pictor ca traire. Ascult multa muzica, in general predomina triphop-ul, electronica, ruseasca. Sunt din judetul Hunedoara la poalele Retezatului, imi plac muntii, pescuitul, pesterile, apele...samd. Calaresc 96 de cai odata fiindca atata are mobra mea. Am practicat ceva sporturi si mai fac inca exercitii acasa. Imi place sa port discutii cat mai interesante cu oamenii in general si cu voi cei de pe forum in special Cred ca este cel mai complex forum crestin de la noi din tara si voi sunteti oameni deosebiti. Ma bucur ca v-am cunoscut. Poate facem vreodata o iesire pe la Retezat p-aci. Pacea sa fie cu voi!
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
28/06/08 19:07
|
|
felyy
membru
|
|
Sword a scris:
Poate facem vreodata o iesire pe la Retezat p-aci. |
eu ma incriu de pe acuma )
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
28/06/08 19:09
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Este oras ? Teius ?
sword a scris:
Imi place sa port discutii cat mai interesante cu oamenii in general si cu voi cei de pe forum in special Cred ca este cel mai complex forum crestin de la noi din tara si voi sunteti oameni deosebiti. Ma bucur ca v-am cunoscut. Poate facem vreodata o iesire pe la Retezat p-aci. Pacea sa fie cu voi! |
Ei nu esti ff departe, mi-ar placea si mie o masinuta de 120 de cai , Si eu ma bucur ca v-am cunoscut (chiar daca nu am prea avut tangente cu tine, am citit catevca postari de-a tale ).
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/06/08 19:15
|
|
benny
membru
|
|
felyy a scris:
[mult mai aproape de Alba P.S.hai sa vad daca ghicesti? |
eu pot?? Sebeş 
|
|
28/06/08 19:20
|
|
felyy
membru
|
|
benny a scris:
eu pot?? Sebeş  |
da poti..inca nu ai ghicit 
|
|
28/06/08 19:21
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|