TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 88
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
bine ai venit,cris :)

04/08/08 14:20

bairstow
membru

Inregistat: 27/10/07

bairstow a scris:

crisstina a scris:

Moralia" care promoveaza si raspandesc valorile crestine prin scoli locuri publice...

Adica prozelitism pe fata :(

Are voie sa faca asa ceva?Sa raspandeasca valorile crestine(daca sunt crestine)?Nu intra oare sub legea statului Roman?
Interesant.Vezi Magdy ca nimeni nu vrea sa vada adevarul??

Ultima modificare de bairstow (04/08/08 14:28)

04/08/08 14:27

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
mai este un grup care colagoreaza cu statuul ...
- consum de alcool, tutun si droguri;
- boli cu transmitere sexuala; avort;
- imaginea de sine;
- presiunea de grup;
- violenta si rezolvarea conflictelor;
- importanta caracterului si valorilor crestine

04/08/08 15:47

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
Bine ai venit crisstina!

Ultima modificare de felyy (04/08/08 15:54)

04/08/08 15:49

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
bairstow, iar te trezesti vorbind? Oare am primit lumina s-o tinem sub obroc? Si daca legea interzice sa vorbim despre Dumnezeu atunci este mai drept sa ascultam de oameni decat de Dumnezeu?

05/08/08 10:10

bairstow
membru

Inregistat: 27/10/07
Te-am prins arhanghel :).Pai be baza asta se bazeaza si cele mai periculoase secte.Iti dai seama ce ameteala ar cuprinde pe bieti oamenii, daca toate sectele ar veni din casa in casa ca sa predice fiecare cate un Iisus nou?
Cum sa predic eu cuvantul daca nu am facut teologie si ma duc si predic aiurea evanghelia?Cum vin mormonii aia la mine acasa si sunt vrednici de plans?Ce mai zice musulmanul?Iata ce inseamna sa fi crestin:sa fi mormon (leguma).Mai au ei o parere buna despre evanghelie daca o predica un astfel de ratacit?
P S
cred ca am fost explicit(timpul ma preseaza) :)

Ultima modificare de bairstow (05/08/08 10:52)

05/08/08 10:51

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
baistow, ia (mai) zi-ne tu ceva despre tine :) .

( citeste titlul subiectului si macar primul mesaj de la el ;) )

05/08/08 17:36

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
MIDIAN ,ai devenit urmas al lui Christos [suna mult mai bine decat pocait ,care deja si-a pierdut intelesul] ? Si prietena ta ? [am vazut poza cu voi pe site-ul de la profil ;)] Domnul sa te ajute si sa te tina pe cale si sa nu te pierzi printre traditii si chestii neesentiale ,obiecte de cult :)

Ultima modificare de RainSong (06/08/08 14:29)

06/08/08 14:28

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Remus Bujor ne zici ceva despre tine?...ca sa te integrezi mai usor [...intre noi (doar nu in absolut :D)]

later: nica? :(

Ultima modificare de UnderZero (06/08/08 22:07)

06/08/08 21:59

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

elena.v a scris:

am uitat sa specific...am 17 ani jumate si sunt din chitila ...aproape de bucuresti...merg la o biserik de crestini dupa evanghelie

cu intarziere (imi cer scuze), bun venit elena.v! :)

09/08/08 13:23

the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
M-am tot gândit unde să postez mesajul asta şi nu am ştiut pe unde.Dar cred că cel mai bine e aici.

Aş vrea să vă mulţumesc toturor celor de la care am învăţat ceva,de când sunt pe forum.Şi cred că ar fi bine să vă spun ce am învăţat.Dacă am uitat pe cineva,îmi cer scuze dinainte.
Încep cu bairstow.De la el am învăţat că este important ca şi creştin să arăţi acest lucru,nu doar de pe buze,ci prin comportament,atitudine,faptele pe care le faci.

Continui cu shoricelde la care am învăţat că atitudinea mea este importanta,atunci când sunt tentată să ispitesc pe cineva.(cine a citit pe forum cunoaşte despre ce e vorba)

De la april am învăţat discreţia şi faptul că atunci când  vrei să faci ceva trebuie să pui piciorul în prag. :D

De la RainSong am învăţat că trebuie să treci peste greşelile altora,şi să încerci să fii cel mai bun.

Feedback,într-adevăr,niciodată nu strică un strop de cultură. ;)

Cred că urmează giany.Am învăţat că mai există băieţi cu idei faine,chiar dacă poate nu ştiu să le exprime chiar aşa bine ;)

De la benny am învăţat că mai există băieţi responsabili,care se sacrifică ,astfel încât cei din jur să fie mulţumiţi de ei.

Următoarea pe listă este irlanda.Fată seriosă,cu idei faine!Multe din ele le împărtăşesc ;)

UnderZero, cred că de la tine am învăţat că..e bine să rămâi UnderZero la comentariile altora. :D

Magdy,de la tine am învăţat că este important să citesc din Biblie.(Am observat că scrii multe versete,care se potrivesc contextului).aa şi am învăţat că e bine să ştii să găteşti. ;)

Să vedem cine ar mai fi...fluflu..spre exemplu.De la tine am învăţat că atunci când faci o mustrare este foarte,foarte posibil să fii înţeles aiurea(de fapt cred că ne aflăm în aceeaşi situaţie :D)

diana.m..era să uit.O organizatoare bună!Şi am învăţat noi combinaţii de culori :D.(intr-adevăr.."Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit.")

mihaella,nici tu nu scapi.Cu spirit de observaţie,îţi nulţumesc pentru motivele de rugăciune pe care le-ai trimis.Cred că de la tine am învăţat perseverenţa.

daniel-l,ştie să echilibreze distracţia cu munca.Ţine-o tot aşa!cred că asta am învăţat de la tine.

Şi ca să nu uit.De la filip am învăţat că este bine să studiezi Cuvântul Lui Dumnezeu,pentru că doar aşa poţi  da răspunsuri inteligente,argumentate ca atare.

De la Andreea am învăţat că este bine să ştii să pui întrebările corecte şi inteligente,şi să ştii şi să îţi justifici convingerile.

Ultima modificare de the_stranger (11/08/08 10:43)

11/08/08 10:40

Site web  
UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
de la the_stranger am invatat cat de important este sa fii atenta cu cei din jur :)

11/08/08 10:52

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
oau the_stranger! cum ai tinut tu minte toate astea? :D

11/08/08 14:13

abelusca
membru

Inregistat: 20/03/08
tare :D

12/08/08 19:42

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

the_stranger a scris:

...
Aş vrea să vă mulţumesc toturor celor de la care am învăţat ceva,de când sunt pe forum.Şi cred că ar fi bine să vă spun ce am învăţat...

Feedback, într-adevăr, niciodată nu strică un strop de cultură. ;)

eu multumesc. degeaba s'ar vorbi daca n'ar fi dorinta de cunoastere, urechi s'auda, ochi sa vada, suflet sa'nteleaga si minte sa priceapa ;)

12/08/08 19:54

Gelupanda
membru

Inregistat: 13/08/08
Va salut si eu pe toti.Am dat intamplator peste acest forum si mi s-a parut interesant.Vad ca e plin de viata si are un aer de "unitate in diversitate".Sper sa devina interesant.Sunt din Perla Moldovei,casatorit si am facut de curand 40 de ani.Sa fiti iubiti si Domnul sa fie cu voi.

13/08/08 09:56

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
Bine-ati venit Gelupanda

Gelupanda a scris:

Sunt din Perla Moldovei,casatorit si am facut de curand 40 de ani.

....multi inainte :)

13/08/08 10:00

the_stranger
membru

Bine ai venit!Şi pentru un începător,ai nimerit tocmai bine la acest topic.Îţi dorim şedere plăcută printre noi!Te aşteaptă multe subiecte interesante,şi sper să ne zidim unii pe alţii :)

13/08/08 10:16

Site web  
Gelupanda
membru

Multumesc pentru wellcome si pentru urare.As fi pus un emoticon dar trebuie sa-l gasesc si sa ma invat cu partea tehnica a forumului.Exista vreun ghid?

13/08/08 10:17

Gelupanda
membru

Tocmai vin de pe un forum laic si m-am saturat de luptele duse acolo.simt nevoia de putina odihna si zidire sufleteasca.

13/08/08 10:19

Gelupanda
membru

Incerc sa dau de capat modului de functionare ca sa pot raspunde la timp fiecarui user.Sper sa-mi iasa.Unde am fost eu aveau alt sistem.

13/08/08 10:23

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Pai ai putea sa intrebi ce anume ai dori sa faci. ;)
Iti urez si eu un calduros bun-venit. :)

13/08/08 10:28

Gelupanda
membru

Merci...bine te-am gasit.
Nu gasesc emoticoanele deocamdata.Restul am inceput sa le prind...

13/08/08 10:34

the_stranger
membru

Spre exemplu,dacă vrei să postezi mesaje consecutive,(aşs cum ai făcut-o deja),nu trebuie decât să foloseşti butonul modificati,care se găseşte în partea de jos al mesjului tău.Îţi reintră din nou în mesaj,adaugi ce ai nevoie şi foloseşti ok...şi e gata.Un ghid..găseşti la admistrativ,care este undeva în lista topicurilor.

Oricum..lucrurile se învaţă din mers.Şi dacă ai întrebări,nu te sfii să le pui.Întotdeauna se găseşte cineva să îţi răspundă. ;)

13/08/08 10:39

Site web  
Gelupanda
membru

Merci fain.Sper sa ma simt bine cu voi sa am cu cine discuta pe aici...

13/08/08 10:45

Pagini: 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la