|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Daca te uiti bine mai in josul paginii o sa observi o zona unde poti raspunde. In stanga chenarului unde poti scrie mesajul o sa gasesti Mesaje si sub el BBCode, (img)tag si Smilies. Da click pe Smilies. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
13/08/08 10:51
|
|
Gelupanda
membru
Inregistat: 13/08/08
|
|
Priceput. Aveti si functia "ultimele mesaje" sau "mesaje noi"...ori mesagerie interna(pm)?
|
|
13/08/08 11:14
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Da, primele 2 pe pagina de start a forumului (http://tanarcrestin.net/forum, jos) , iar PM pe cea de start a www.tanarcrestin.net (dupa login apar). Spor la postat!
Ultima modificare de UnderZero (13/08/08 11:27)
|
|
13/08/08 11:26
|
|
Gelupanda
membru
Inregistat: 13/08/08
|
|
|
13/08/08 11:32
|
|
UnderZero
membru
|
|
Ardealul saluta Piatra ... si Ceahlaul! PS: Am o prietena fff buna de acolo 
|
|
13/08/08 11:41
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Mi-am dat seama că am uitat câteva persoane de la care am învăţat câte ceva. +Archangel+,de la tine am învăţat să îmbin discuţiile hazlii cu subiectele serioase.Şi dacă tot sunt la capitolul mulţumiri,aş vrea să îţi mulţumesc pentru toate răspunsurile pe care le-ai dat la întrebările mele.
Tanara crestina,de la tine am învăţat că dacă crezi cu tărie că El va lucra,acest lucru se va întâmpla.Doresc de asemenea că ai împărtăşit cu noi motive de rzgăciune(mai ales în perioada bac-ului).
simona85..de la tine am învăţat că "Un cuvânt spus la vremea potrivită, este ca nişte mere de aur într-un coşuleţ de argint."Am văzut că îţi place să încurajezi pe ceilalţi.Deasemenea,îţi mulţumesc pentru că în fiecare seară intri şi ne saluţi pe toţi.Eşti simpatică atunci când faci aşa.Şi îţi mai mulţumnesc pentru postările de la "chat în rime".
tamarta4jc,de la tine am învăţat că indiferent de situaţiile dificile prin care trece un om,important este să işi păstreze optimismul şi să mergă mai departe,ca zn luptător.
De la mereu_alaturi_de_tine am învăţat cum e să "suferi alături de cei ce suferă" 
abelusca,de la tine am învăţat că nu toţi trec prin viaţă fără să işi pună întrebări.Şi îşi mulţumnesc pentru toate întrebările pe care le-ai pus fetelor.Şi aşa am putut să mai descopăr câte ceva din gândirea profundă a băieţilor
felyy,eşti încă destul de nouă.Vreau să îţi mulţumesc pentru poze.
anomis nu este aşa de nouă,deci..de la tine am învăţat că mai există fete cu spirit de glumă.
daaria,iţi multumesc pentru toate maximele si meditaţii pe care le-ai scris şi cu care m-ai îmbărbătat.(deşi indirect,fără să ştii tu)
mototey,de la tine am învăţat cum să întocmesc un fel de biografie a personajelor din Biblie.
Sword,de la tine am învăţat că e bine să ai un om cu ceva experienţă de viaţă,prin preajmă.
Ultima modificare de the_stranger (13/08/08 20:55)
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
13/08/08 17:56
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
the_stranger a scris:
felyy,eşti încă destul de nouă.Vreau să îţi mulţumesc pentru poze. |
nu-i pt. ce, acum ma uit si eu la ele...le am majoritatea 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
13/08/08 18:26
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
Bairstow e un om care a inceput sa scrie pe acest forum dupa ce a cunoscut mai bine o crestina evanghelista.O crestina despre care avea cele mai proaste referinte si personale si auzite.Intr-o zi el si-a dat seama ca ea are sufletel dar sufletelul ei era acaparat de religie.Si-a dat seama ca tipa chiar incerca sa il iubeasca pe Iisus chiar daca era in intuneric.Astazi habar nu are ce parere sa isi faca despre aceasta fata.El se inseala mereu spunand ca nu-i vina ei.Si plange mereu cel putin cu inima.
Ultima modificare de bairstow (13/08/08 19:03)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
13/08/08 18:56
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Şi acum ce părere are Bairstow despre ea?A mai auzit de ea?L-a cunoscut ea pe Isus? Şi până la urmă,se mai înşeală el?Mai plânge cu inima?
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
13/08/08 19:05
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
bairstow plange in continuare cu inima.Sta cu ea in fiecare zi la munca.Normal ca il stie pe Iisus.Un Iisus cei drept personal si nici de cum iubitor si iertator.Ce sa fac decat sa-i arat ce inseamna sa fii crestin adevarat si sa ma rog pentru ea?Si mai are o sora rautatea personificata.Uneori rad de ea(in gand) , dar porma asa cum am mai scris imi pare rau.Nu e bine sa razi de relele unora.
Ultima modificare de bairstow (13/08/08 19:11)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
13/08/08 19:10
|
|
UnderZero
membru
|
|
bairstow a scris:
Ce sa fac decat sa-i arat ce inseamna sa fii crestin adevarat si sa ma rog pentru ea? |
Cred ca Domnul nici nu iti cere mai mult decat atat, deocamdata. Cand va fii cazul sa intervii in alt fel - o sa-ti dai seama, cu siguranta.
|
|
13/08/08 20:22
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Dtaga the_stranger, iti multumesc pentru cuvintele tale frumoase! Si cat ma va lasa Dumnezeu,voi incerca sa fiu utila pentru semenii mei.Cu multa placere si cu mult drag, este adresat fiecare cuvintel,pentru voi toti...dragii mei semeni ; . Si eu iti multumesc ,pentru tot ceia ce esti tu,draga the_stranger. In inima fiecarei persoane si in fiecare persoana,exista o particica buna. Toti avem calitati,toti meritam aprecieri,mai ales Dumnezeu care ne este Tata! Dumnezeu sa ne binecuvinteze! In noi se ascund parti bune, ce trebuiesc cizelate sau descoperite si descoperind partile bune,ne voim putea folosi de ele. Bun venit si sper sa petreci un timp placut, cu noi... Gelupanda.
Ultima modificare de simona85 (13/08/08 21:01)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
13/08/08 20:57
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
simona85 a scris:
Si cat ma va lasa Dumnezeu,voi incerca sa fiu utila pentru semenii mei |
Amin!
simona85 a scris:
Bun venit si sper sa petreci un timp placut, cu noi... Gelupanda. |
Se pare că nu va mai petrece timp cu noi!Unii oameni chiar nu ştiu să se stăpânească!
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
13/08/08 21:02
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
the_stranger a scris:
Se pare că nu va mai petrece timp cu noi!Unii oameni chiar nu ştiu să se stăpânească! |
Pai...nu stiu ce sa mai spun ; .Domnul sa ne intelepteasca!!!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
13/08/08 21:45
|
|
Neagu
membru
Inregistat: 14/08/08
|
|
Gelupanda a scris:
Merci fain.Sper sa ma simt bine cu voi sa am cu cine discuta pe aici... |
Nu prea a avut timp... Eu sincer cred ca nu era crestin.Mai degraba invers.Sunt din Navodari ma cheama Elvira si sunt sincer fericita ca acest forum este foarte usor de folosit.Deobicei ma log-ez cu numele prietenului meu.
_______________________________________ Care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.
|
|
14/08/08 13:29
|
|
UnderZero
membru
|
|
Bine ai venit, Elvira! Spor la postat! Ce naivaaa sunt 
Ultima modificare de UnderZero (14/08/08 14:12)
|
|
14/08/08 13:30
|
|
Neagu
membru
Inregistat: 14/08/08
|
|
Mercy mult.Caut un avatar frumos pana atunci.
_______________________________________ Care voieşte ca toţi oamenii să fie mântuiţi şi să vină la cunoştinţa adevărului.
|
|
14/08/08 13:41
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
dar eu nu inteleg... de ce te-ai logat cu numele prietenului tau? ai gasit si un avatar frumos bravo
Ultima modificare de fluflu (14/08/08 13:53)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/08/08 13:52
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Neagu a scris:
Nu prea a avut timp... Eu sincer cred ca nu era crestin.Mai degraba invers.Sunt din Navodari ma cheama Elvira si sunt sincer fericita ca acest forum este foarte usor de folosit.Deobicei ma log-ez cu numele prietenului meu. |
Si ai acelasi IP ca bairstow.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
14/08/08 13:56
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Da si expresia "mercy mult" e a lui bairstow,si semnatura e gen bairstow.
Ultima modificare de irlanda (14/08/08 14:15)
|
|
14/08/08 14:02
|
|
UnderZero
membru
|
|
scuze, dar nu pot decat ))))))) Cat timp are ban?
|
|
14/08/08 14:08
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ioooiii asta-i buna vai vai
Ultima modificare de fluflu (14/08/08 14:08)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/08/08 14:08
|
|
irlanda
membru
|
|
@UnderZero Si dupa faza asta ,ar merita un ban permanent @fluflu "Buna" de tot chiar...
Ultima modificare de irlanda (14/08/08 14:11)
|
|
14/08/08 14:10
|
|
UnderZero
membru
|
|
Hai noooooo Iti dai seama ce mult tine la noi, totusi? Nu permanent, totusi 
Ultima modificare de UnderZero (14/08/08 14:15)
|
|
14/08/08 14:15
|
|
irlanda
membru
|
|
Da ...delicata ,sincera si fericita(asa cum a spus ) de Elvira ...ce ridicol...
UnderZero a scris:
Nu permanent |
Ba permanent 
Ultima modificare de irlanda (14/08/08 14:19)
|
|
14/08/08 14:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|