|
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
bine ai venit dani_calina ... 
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
05/09/08 11:56
|
|
alina
membru
Inregistat: 24/08/08
|
|
bine ai venit ade4HIM.. scriene ceva despre tine:D GOD BLESS YOU!! ....spor la postat...
_______________________________________ Fumusetea e o podoaba ,e un dar, e un mister Dar care nu e pe fata Ci care e-n CARACTER
|
|
05/09/08 19:32
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
+Archangel+ a scris:
bairstow, chiar ma speriasem ca poate nu mai intri. Nu stiu, intrun fel, imi esti simpatic. Bine ai revenit. |
Si eu ca si Arch...ce mai faci frate? Vino-n coa` ca avem de discutat 
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
05/09/08 22:48
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Wow! Ce de lume noua!!! Bine ati venit, dragilor! 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/09/08 22:19
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
szabi.zsoldos, selena, marianb, aici ne puteti spune ceva despre voi 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
10/10/08 21:53
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
fluflu a scris:
szabi.zsoldos, selena, marianb, aici ne puteti spune ceva despre voi  |
cine sunt eu ? un copil al Domnului, un nimeni, doar vreau ca Isus sa se vada in mine zi de zi clipa de clipa dc vrei sa sti altceva intreaba=ma
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
12/10/08 01:58
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
tocmai ce te-a intrebat in mesajul ce l-ai citat. varsta, de cati ani te-ai intors la Domnul, lucrezi, student, elev etc etc etc.
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
12/10/08 02:01
|
|
marianb
membru
|
|
am 21 si jum de ani sunt student anul III la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti(UTCB) la specializarea constructii civile industriale si agricole, lucrez la o firma de proiectare ca si proiectant, merg la o biserica crestina evanghelica, l-am primit pe Isus ca Mantuitor la varsta de 13 ani
Ultima modificare de marianb (13/10/08 14:48)
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
|
|
13/10/08 10:42
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
marianb a scris:
am 21 si jum de ani sunt student anul III la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti(UTCB) la specializarea constructii civile industriale si agricole, lucrez la o firma de proiectare ca si proiectant, merg la o biserica crestina evanghelica, l-am primit pe Isus ca Mantuitor la varsta de 13 ani
deja v-am spus mult despre mine aveti timp sa citi o sapt dupa care imi sterg acest msj |
Eu nu inteleg ce-i cu obsesia asta de a sterge poze si mesaje. Daca tot le stergeti atunci nu le mai puneti, frate.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
13/10/08 10:44
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
marianb a scris:
deja v-am spus mult despre mine aveti timp sa citi o sapt dupa care imi sterg acest msj |
pe atunci o sa ai 22 si o sa fi student la ase? 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
13/10/08 10:44
|
|
marianb
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Eu nu inteleg ce-i cu obsesia asta de a sterge poze si mesaje. Daca tot le stergeti atunci nu le mai puneti, frate. |
tinand cont ca, este un forum public, unde are acces orice chiar dc nu e membru, nu vreau sa am surprize, e mai bn sa raman anonim, ai ceva impotriva ?
|
|
13/10/08 14:51
|
|
marianb
membru
|
|
OLD TRAIAN a scris:
pe atunci o sa ai 22 si o sa fi student la ase?  |
chiar nu inteleg ce vrei sa spui, fi mai explicit
|
|
13/10/08 14:54
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
Glumea, nu iti face griji. 
|
|
13/10/08 14:57
|
|
marianb
membru
|
|
UnderZero a scris:
Glumea, nu iti face griji.  |
apropo eu nu prea stiu de glume 
|
|
13/10/08 15:37
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
bun venit marian... 
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
13/10/08 15:39
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
marianb a scris:
nu vreau sa am surprize, e mai bn sa raman anonim, ai ceva impotriva ? |
Nu am absolut nimic impotriva. Dar in cazul acesta, nu inteleg de ce ai furnizat acele informatii.
|
|
13/10/08 15:49
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
+Archangel+ a scris:
Eu nu inteleg ce-i cu obsesia asta de a sterge poze si mesaje. Daca tot le stergeti atunci nu le mai puneti, frate. |
lasa Archule ca daca vrea spune el pe parcurs mai multe...nici eu n-am spus la inceput dar pe urama am zis destule poate prea multe
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
13/10/08 16:13
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
felyy, nu ma intelege gresit. Din punctul meu de vedere, daca nu vrea, poate sa nu zica nimic. Si asta e valabil pentru orice user. Fiecare spune ce si cat vrea despre el. Dar, din moment ce ai furnizat niste informatii, lasa-le acolo. Daca vroiai doar sa le vada cativa atunci trimite un pm, un mail, discuta pe mess etc.
|
|
13/10/08 16:37
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Am inteles nici eu nu sunt de acord cum mesajele care se sterg dupa un anumit timp. Mai bine nu le scri.
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
13/10/08 16:46
|
|
marianb
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
poate sa nu zica nimic. Si asta e valabil pentru orice user. Fiecare spune ce si cat vrea despre el. |
apropo, Archanghel de aia ai dat tu replay la ce am scris eu, ca da sterg sa tot ramana
pai nu am vrut sa zic nimic, dar dc uni au insistat sa zic ceva despre mine, acum si dc vreau sa mai sterg nu are rost pt ati folosit replay :-o
Ultima modificare de marianb (13/10/08 16:56)
|
|
13/10/08 16:55
|
|
marianb
membru
|
|
UnderZero a scris:
dar macar sa nu te superi prea tare, ca nu merita  |
nu ma supar ca supararea duce numai la rau )
|
|
13/10/08 17:00
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|