|
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
numa daca vrei
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
05/11/08 12:19
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Poti sa nu scrii nimic despre tine. Ai dreptul de a nu divulga nicio informatie despre tine. Dar avand in vedere ca aici suntem o comunitate de oameni (si crestini) am considerat ca ne ajuta la o mai buna relationare intre noi sa cunoastem cate ceva despre cel cu care interactionam.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/11/08 12:27
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
daca te ajuta ,ai ideei in paginile anterioare(cam ce am zis fiecare,sau intrebari). astfel afli si tu lucruri despre noi 
Ultima modificare de fluflu (05/11/08 13:28)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
05/11/08 13:28
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
+Archangel+ a scris:
Dar avand in vedere ca aici suntem o comunitate de oameni (si crestini) am considerat ca ne ajuta la o mai buna relationare intre noi sa cunoastem cate ceva despre cel cu care interactionam. |
ca dupaia sa papagalagim la altii ,pe forum ,informatii aflate despre un user ,si inca din alea obtinute in privat ,asa-i ? Ca sa ii incalcam dorinta de a ramane necunoscut sunt un nume si o locatie adevarata .
Intrebare legata de profilul meu din vechime :Magdy ,iti amintesti ca eu sa fii avut locatia adevarata afisata ? Eu nu mai stiu ... [in cazul in care am avut-o sa nu o precizezi ,acuma m-am mutat] [ ]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/11/08 15:08
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
RainSong a scris:
ca dupaia sa papagalagim la altii ,pe forum ,informatii aflate despre un user ,si inca din alea obtinute in privat ,asa-i ? Ca sa ii incalcam dorinta de a ramane necunoscut sunt un nume si o locatie adevarata . |
Deci, nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva...Dar cine stie? Poate sunt eu naiva 
|
|
05/11/08 15:16
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
RainSong a scris:
...Magdy ,iti amintesti ca eu sa fii avut locatia adevarata afisata ? Eu nu mai stiu ... [in cazul in care am avut-o sa nu o precizezi ,acuma m-am mutat] [ ] |
Eu îmi aduc aminte că parcă ai avut-o pusă când m-am înregistrat eu. Am ţinut-o minte fiindcă era tot din Banat. Dar mai ştiu de unde eşti fiindcă a scris cineva la un topic aici pe forum. Îţi voi scrie privat.
|
|
05/11/08 19:21
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
RainSong a scris:
ca dupa aia sa papagalagim altora, pe forum ,informatii aflate despre un user, si inca din alea obtinute in privat, asa-i ?  |
Pai asta e problema user-ului care trimite mesaje private cu continut confidential unor persoane de neincredere. Si daca informatiile s-ar scrie aici cu siguranta nu ar mai avea nimeni ce sa "papagaliceasca" deoarece ar fi informatii publice, asa-i? 
RainSong a scris:
iti amintesti ca eu sa fii avut locatia adevarata afisata ? Eu nu mai stiu ... |
Cu siguranta ai avut-o.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
06/11/08 00:24
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Pace si Dragostea lui Isus Domnul nostru! Eu sunt din bistrita nascut am facut 2 classe in rominia si am plecat in irlanda de cand sunt copil. De 12 ani si de unde am invatat sa scriu e din Biblie cel mai mult. Ca copil invatam lucruri noi si uitam ce vechi. Dupa 6 ani aveam 15 am mers in romania si am realisat ca ziceam cuvinte care nu era in romina ci doar suna. Dupa citiva ani am venit neamuri in irlanda am avut mai multe persoane sa vorbesc si invat romina. Cum am venit la Domnul? El sa zicem a facut multe lupte si eu am fugit de la El dar la 18 ani cu incetu cu incetu mi-am deschis ochii si am vazut harul si dragostea Lui. Vin din familie penticostala si o alta parte e ortodoxa cam atit.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
08/11/08 16:24
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Liviu, bine ai venit şi spor la postat! 
|
|
08/11/08 16:33
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Welcome, Liviu! [Si apropos, e tare fain in Bistrita. Am trecut zilele astea pe-acolo.] Spor la postat!
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
08/11/08 16:40
|
|
livu2day
membru
|
|
mihaella a scris:
Welcome, Liviu! [Si apropos, e tare fain in Bistrita. Am trecut zilele astea pe-acolo.] Spor la postat! |
Am fost doar odata nu prea stiu cum e acolo, eu merg la betel in dublin. Aici e link sper sa iti placa video, poze si etc. http://www.beteldublin.com/view/?pageID=178843
Liviu, bine ai venit şi spor la postat! |
Multumesc foarte mult pentru frumos welcome. Domnul sa ne ajute sa fim luminati fiecare in parte care e voia Lui.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
08/11/08 17:32
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
welcom Liviu. bucura-te din plin alaturi de noi si spor la postat 
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
08/11/08 17:35
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
dublin e in irlanda? mie nu imi suna a oras irlandez 
bine ai venit liviu!
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
08/11/08 17:36
|
|
livu2day
membru
|
|
shoricel a scris:
dublin e in irlanda? mie nu imi suna a oras irlandez 
bine ai venit liviu! |
Dublin vine de la limba irlandeza, adica Duv'lina - black lagoon. Dublin in irlandeza se zice Baile Atha Cliath, irlandezi au limba lor care se invata la scoli si se folosesc la anumite parti din irlanda. Dar limba principala sa vorbeste e engleza.
welcom Liviu. bucura-te din plin alaturi de noi si spor la postat |
Multumesc frumos.
|
|
08/11/08 17:44
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
bun venit Liviu ... inca un bistritean printre noi...
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
08/11/08 18:29
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
shoricel a scris:
dublin e in irlanda? mie nu imi suna a oras irlandez  |
shoricel, ce ai invatat la scoala ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/11/08 19:32
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Da shoricel , nu stiai ? Nu stiai ca Dublin e in Irlanda? :O Si eu credeam ca esti prieten bun cu ea . (o mai si alintai ghirlanduca )
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
08/11/08 20:57
|
|
livu2day
membru
|
|
crisstina a scris:
bun venit Liviu ... inca un bistritean printre noi... |
Oa serious sunt multi din bistrita? In irlanda sunt plin din bistrita, hai in vizita precis ai familie in irlanda?
Ps. fete ganging up on shoricel, comic.
|
|
09/11/08 01:16
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
livu2day a scris:
crisstina a scris:
bun venit Liviu ... inca un bistritean printre noi... |
Oa serious sunt multi din bistrita? In irlanda sunt plin din bistrita, hai in vizita precis ai familie in irlanda? . |
as veni tu tot dragu... apropo nu am neamuri in irlanda 
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
09/11/08 15:11
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Bun venit Liviu!! GBU!! 
P.S: scz de intarziere 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
09/11/08 22:01
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
livu2day a scris:
E fain aici dar vremea e ca natura alui un om nebun, nu sti ce sa astepti. |
Pai astepti o ploaie si sigur nu vei fii dezamagit nu ? 
ps: sedere placuta 
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
09/11/08 23:20
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|