|
|
|
-bya-
membru
Inregistat: 11/10/08
|
|
Ma numesc Bianca Doritca, am 19 ani, m-am nascut intr-o familie de crestini baptisti, sunt din Brasov si sunt la Facultatea de Psihologie din Cluj acum 
De cand am intrat pe acest forum, abia acum am indraznit sa va salut, pentru ca mi-e cam greu la inceput, dar cred ca ma voi obisnui repede cu voi si cred ca ma voi simti bine in compania voastra.  Nu prea stiu ce sa mai spun despre mine... 
|
|
10/11/08 21:07
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
ploiestiu cam slabut... :|
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
10/11/08 21:23
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
-bya- a scris:
Slabut? Tocmai sus ce vad pe altcineva din Ploiesti  |
Da bine zici, daca dai o tura la poze o sa vezi ca nici la propriu nu e foarte slabut .
Arch baga sabia in teaca ! [please :P]
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
10/11/08 21:28
|
|
-bya-
membru
|
|
Hmm..se pare ca tu ai ceva cu toti cei de pe forum. La chat te iei de fete, aici de tipul din Ploiesti Vezi sa n-o patesti si tu pana la urma 
|
|
10/11/08 21:30
|
|
UnderZero
membru
Inregistat: 19/04/08
|
|
E de treaba, -bya-...pana la urma . Glumeste doar, de-aia nu se supara nimeni 
|
|
10/11/08 21:36
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
-bya- a scris:
Slabut? Tocmai sus ce vad pe altcineva din Ploiesti  |
daca mai gasesti pe cineva din ploiesti sa ma anunti te rog 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
10/11/08 21:43
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
bun venit -bya- 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
10/11/08 22:04
|
|
-bya-
membru
|
|
Shoricel, tu cumva porti ochelari si acum nu-i ai pe ochi? Sau te faci ca nu-l vezi pe Archangel?  multumesc fluflu 
|
|
10/11/08 22:05
|
|
daniel
membru
|
|
-bya- a scris:
Shoricel, tu cumva porti ochelari si acum nu-i ai pe ochi? Sau te faci ca nu-l vezi pe Archangel?  multumesc fluflu  |
bya chiar n-ai observat de unde e shoricel ? :P :P :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
10/11/08 22:06
|
|
fluflu
membru
|
|
Shori si Arch se cunosc , bya
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
10/11/08 22:12
|
|
-bya-
membru
|
|
daniel, am observat de unde este shoricel. Tocmai de asta spuneam, ca era culmea sa nu vada ca Archangel e din Ploiesti. A,da? Eu nu stiam ca se cunosc
|
|
10/11/08 22:14
|
|
fluflu
membru
|
|
e normal sa nu stii acum ca ti-am spus,stii 
oricum...eu cred ca facem offtopic pe aici,nu?
|
|
10/11/08 22:16
|
|
daniel
membru
|
|
nu 
|
|
10/11/08 22:24
|
|
fluflu
membru
|
|
asa deciii daca nu scrie moderator in loc de membru nu ma bagi in seama,ai??
|
|
10/11/08 22:27
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ba daaaa
o sustin pe fluflu 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
10/11/08 22:30
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
april a scris:
ba daaaa
o sustin pe fluflu  |
eu o sustin si pe fluflu si pe april, si va trimit la chat. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
11/11/08 01:54
|
|
Melissa
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
Sunt din regiunea Odesa, Ukraina. Fac parte dintr-o biserica romana. Sunt farmacista, dar in momentul de fata invat in Kiev intr-un seminar crestin la facultatea de muzica. Imi place sa cant la pian, sa citesc...
_______________________________________ Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic. Psalmul 23:1
|
|
13/11/08 16:03
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Melissa a scris:
Sunt din regiunea Odesa, Ukraina. Fac parte dintr-o biserica romana. Sunt farmacista, dar in momentul de fata invat in Kiev intr-un seminar crestin la facultatea de muzica. Imi place sa cant la pian, sa citesc... |
Bine ai venit si Domnul sa te binecuvinteze. Sa ne ajute sa gasim o dragoste ca frati si surori a-Lui, sper sa iti place.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
13/11/08 16:20
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Bine ai venit, Melissa! Sper sa petreci un timp minunat si folositor printre noi.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
13/11/08 16:23
|
|
daniel
membru
|
|
Bun venit Melissa Spor la postat.
|
|
13/11/08 16:42
|
|
Melissa
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
Multumesc frumos!
_______________________________________ Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic. Psalmul 23:1
|
|
13/11/08 16:44
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|