|
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
bun venit, Melissa! 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
13/11/08 19:04
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Bun venit, Melissa! Fii binecuvantata.
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
13/11/08 21:42
|
|
Melissa
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!
_______________________________________ Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic. Psalmul 23:1
|
|
13/11/08 23:25
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Melissa a scris:
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!! |
Amin!! Si pe tine!!
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
14/11/08 01:18
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Bun venit Melissa! sa te simti bine aici si spor la postat: 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
14/11/08 08:25
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Bun venit LiGiA :P .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/11/08 16:08
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
RainSong a scris:
Bun venit LiGiA :P . |
de-asemenea, iti urez si eu bun venit, LIGIA :P Esti invitata sa ne spui cateva cuvinte despre tine la acest subiect, asa, ca sa te cunoastem mai bine.
Spor la citit/postat. Sper sa te simti bine intre noi. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
17/11/08 16:49
|
|
RainSong
membru
|
|
Eu mi-am zis mie bun venit bai ben pfoai ,asa ciudat o sa ma simt ca va fii o Ligie pe forum . Ma limitez la RainSong .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/11/08 16:59
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
va fi, cu un singur i... eeeeei, RainSong, eu tre sa te invat?? Vezi ca vine bacu.. :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
17/11/08 17:07
|
|
ally_oancea23
membru
Inregistat: 18/11/08
|
|
Salutare, sunt Alina, din Bucuresti, si imi pare bine sa fiu si eu printre voi. abia astept sa va cunosc . Domnul cu voi.
_______________________________________ E mai uşor să mori pentru Christos căci mori într-o clipă, dar e mult mai greu să trăieşti pentru El căci trebuie să mori în fiecare clipă...
|
|
22/11/08 19:32
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
bun venit ally 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
22/11/08 20:21
|
|
livu2day
membru
|
|
Bine ai venit Alina, Domnul sa te binecuvinteza si sa ne ajute sa avem dragoste si pace ca o familie a-Lui. Sper sa avem discutii frumoase 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
23/11/08 12:25
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Bun venit si spor la postat. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
23/11/08 15:16
|
|
RainSong
membru
|
|
livu2day ,cati ani ai ?
|
|
23/11/08 15:56
|
|
livu2day
membru
|
|
20 in curand sa fac 80 
|
|
23/11/08 16:31
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Buna ally, bine ai venit, spor la postat si un timp placut pe tc iti doresc .
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
23/11/08 17:05
|
|
ally_oancea23
membru
Inregistat: 18/11/08
|
|
multumesc de urari, Domnul cu voi
_______________________________________ E mai uşor să mori pentru Christos căci mori într-o clipă, dar e mult mai greu să trăieşti pentru El căci trebuie să mori în fiecare clipă...
|
|
23/11/08 18:01
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
inca o data, bine-ai venit, lorre 
sper sa petreci un timp placut si cu folos pe forum 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/12/08 21:38
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
asa sper si eu .. sa-mi schimb si avataru..sa fiu chiar noua 
|
|
04/12/08 21:39
|
|
RainSong
membru
|
|
asa imi place semnatura crisstinei 
|
|
05/12/08 17:18
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
mersi rainsong... pe mine una ma ajutat foarte mult cuvintele astea sa trec peste probleme 
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
05/12/08 17:30
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
nikku, tu nimic? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
06/12/08 14:10
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Mai, eu vad ca nikku tare repede s-a mai integrat. Felicitari! 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/12/08 22:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|