|
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Mi s-a cerut sa ma prezint...am mai facut-o acus 4 ani de zile, ca de atunci nu am mai putut intra, iar acum am o placere deosebita sa va regasesc tot asa zambareti si vorbareti. Azi mi-am schimbat numai numele:)
Eu sunt...Simple...sunt din Arad dar locuiesc momentan in Franta (daca are cineva nevoie de ajutor la teme la franceza poate apela)Am 22 de ani...si restu descoperiti voi din postari:) Semnatura mea...este o constientizare de caracterul efemer al existentei noatre ca oameni...calatori spre eternitate : destinatia noastra de fiecare secunda. Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Ultima modificare de simple (08/12/08 00:24)
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
07/12/08 23:23
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
bine ai (re)venit!! 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/12/08 23:23
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Bine ai revenit simple!! 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
07/12/08 23:24
|
|
simple
membru
|
|
merci.Bine v-am (re)gasit;)
|
|
07/12/08 23:26
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Bun venit, simple! 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/12/08 23:31
|
|
simple
membru
|
|
multumesc anomis...si felvy si benny :d
E o binecuvantare sa gasesti tineri...si crestini in ziua de azi...si, am spus-o si mai repet: Dumnezeu sa binecuvinteze pe cei care se ostenesc pentru bunul mers al acestui site.
Ultima modificare de simple (08/12/08 00:24)
|
|
07/12/08 23:41
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
bine ai venit, simple ! sper sa te simti bine pe aici 
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
08/12/08 09:36
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Simple, bine ai venit! Fi binecuvantata 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
08/12/08 09:44
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Simple, îţi urez şi eu un 'bine ai (re)venit'! 
|
|
08/12/08 11:42
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
IoanaB, tu ne spui ceva despre tine? nikku,insist!!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
08/12/08 16:35
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
asa,asa flu..nu te lasa )
|
|
08/12/08 20:26
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
O mica parte din descriere :
nikku a scris:
Cel putin eu, care sunt mult prea timid |
pe forum nu esti .Nu stiu cati ani ai ,dar daca esti mai mic [gen 15-16 ani] o sa te schimbi foarte mult in perioada asta ,vei vedea [te-ai integrat repede pentru ca stai foarte mult pe forum ,nu-i bun excesul ]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/12/08 21:47
|
|
fluflu
membru
|
|
eu nu cred ca e mic 
oof dar nu-mi place sa dau cu presupusul!nikkuuuuuuuu!!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
08/12/08 21:51
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
fluflu a scris:
eu nu cred ca e mic 
oof dar nu-mi place sa dau cu presupusul!nikkuuuuuuuu!! |
Nici eu nu cred ca sunt asa mic... Ce bine era daca era asa twenty-three...capisci?
|
|
08/12/08 21:53
|
|
fluflu
membru
|
|
mais oui,oui! vinght-trois!! 
|
|
08/12/08 21:54
|
|
RainSong
membru
|
|
despre mine :nu inteleg franceza lu fluflu [sau ce ii aia] . Un translator pe aici ?
nikku ,sa stii ca nu te-am facut mic ,am spus o posibilitate ,numai astea raman cand nu stii nimic despre om :P
Ultima modificare de RainSong (08/12/08 21:58)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/12/08 21:57
|
|
nikku
membru
|
|
Nu te enerva, ai traducerea in engleza mai sus... ca sa fie clar scriu si in cifre: 23  RainSong, imi placea mai mult cu ghicitul 
Ultima modificare de nikku (08/12/08 21:59)
|
|
08/12/08 21:58
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
a da...o sa-ti traduc eu, dar iti spunc a lucrez cam scump....e 23 ...contul meu ti-l trimit prin PM pentru livrare
off ma nikule ...mi-ai stricat deal-ul
Ultima modificare de gabi_aron (08/12/08 22:00)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/12/08 21:59
|
|
RainSong
membru
|
|
Eu fac traduceri in romana ,ziceam ca nu inteleg franceza ,nu ca nu inteleg engleza Asta vi-am facut-o pe gratis . ps:gabi_aron nu s-a trimis mesajul ,cred ca a ramas site-ul socat de pret 
|
|
08/12/08 22:01
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
daca intrati la profilul cuiva de pe portal vedeti si ziua de nastere a persoanei respective .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/12/08 22:02
|
|
nikku
membru
|
|
Mai april, poate moderatorii vad, ca noi, userii de rand, ioc 
|
|
08/12/08 22:04
|
|
RainSong
membru
|
|
chiar zilele astea imi zicea cineva ca mi-a vazut profilul de pe portal .dar eu nu stiu cum sa fac ,am reusit numai daca rasfoiesc paginile alea muuulte ,si pana gasesc litera ...
|
|
08/12/08 22:05
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
eu nu vad nici macar cati am eu, dapai cati au altii )
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/12/08 22:07
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nikku a scris:
Mai april, poate moderatorii vad, ca noi, userii de rand, ioc  |
hm, credeam ca si voi vedeti.
ia incercati: de pe portal /prima pagina intrati prin lista membrilor la profilul cuiva si spuneti ce vedeti 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/12/08 22:08
|
|
nikku
membru
|
|
E, e privilegiul sefilor sa stie varsta poporului, noi mergem pe ghicite  Profil RainSong: http://www.tanarcrestin.net/profile2.php?id=1835 
Ultima modificare de nikku (08/12/08 22:10)
|
|
08/12/08 22:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|