|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
de ce apar atatea chestii la profilul meu ? din cauza ca e al meu ?
Am dat april ,nu apare [nu pentru ca e secreta la unii ,ci pentru ca nici optiunea cu "zi de nastere" nu e afisata]. faceti chat copii .
Ultima modificare de RainSong (08/12/08 22:11)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
08/12/08 22:11
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eh, este despre noi 
asa este, nu vedeti. nu stiu de ce tineam eu minte ca ati vedea.
nikku, toarna tot, ca sa nu mai fii/fim off-topic 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/12/08 22:12
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
nu vedem...suntem atat de ingraditi incat nici zilele de nastere nu le vedem, suntem ca intr-o inchisoare cred )
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/12/08 22:13
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
gabi_aron a scris:
nu vedem...suntem atat de ingraditi incat nici zilele de nastere nu le vedem, suntem ca intr-o inchisoare cred ) |
vedeti in ziua respectiva cine are ziua de nastere .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
08/12/08 22:14
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
stim asta, e ok 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
08/12/08 22:15
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
"Abed Nego" - bine ai venit plus ce frumos semnatura ai. "Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după Cuvântul Tău. Psalm 119:9 "
Foarte frumoasa.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/12/08 02:47
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Nikku, bine ai venit si sedere placuta printre noi.
Ps: Cel putin pe forum, nu pari deloc a fi timid :P
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
09/12/08 11:32
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Bine ai venit, Nikku !
ps: si tu acuma, lara...cine stie ce o fi intelegand omu` prin timididate :P
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
09/12/08 12:03
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
nikku a scris:
P.S. V-as da si ip-ul meu sa aflati strada pe care stau |
Din pacate nu se poate decat daca am avea pile la ISP-ul tau. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/12/08 12:13
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
+Archangel+ a scris:
[Din pacate nu se poate decat daca am avea pile la ISP-ul tau.  |
Da, ai dreptate aici. Insa firma la care sunt client este mica si are sediul chiar pe strada mea, in blocul de vizavi 
Ultima modificare de nikku (09/12/08 13:58)
|
|
09/12/08 13:58
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Levi's, bine ai venit. Asteptam sa spui mai multe despre tine aici.
Ps: ceva imi spune ca esti unchiul tamartei 
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
09/12/08 18:31
|
|
Anna_79
membru
Inregistat: 12/12/08
|
|
Buna, este cineva din Baia Mare?
|
|
18/12/08 23:17
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
fluflu a scris - salut lucian! pentru inceput, poti sa ne spui tu cateva lucruri despre tine ;a adresa aceasta :http://www.tanarcrestin.ro/forum/viewto ... 6&p=48. Tot acolo,daca ai rabdare, poti citi cateva lucruri despre noi.
Sunt din Timisoara, am treizeci...si ceva de ani. Si ma bucur ca am gasit site-ul asta si pe voi.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
18/12/08 23:55
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Bun venit Lucian.. Fi binecuvantat!! Poti sa ne spui mai multe despre tine...daca vrei 
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
19/12/08 00:49
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Anna_79, lucian_credincios  Va doresc un timp placut pe tanarcrestin si multe binecuvantari.
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
19/12/08 08:45
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Anna_79 a scris:
Buna, este cineva din Baia Mare? |
Noi toti, din moment ce vorbim cu tine.  Bine ai venit pe forum, si simte-te ca in Baia Mare. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/12/08 08:51
|
|
nikku
membru
|
|
Bun venit Anna_79 si lucian_credincios!  Simtiti-va ca acasa, va vrem mai activi pe forum! Spor la postat! 
|
|
19/12/08 10:20
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
lucian_credincios, am vazut ca nu m-ai citat cum trebuie vezi ca ai sub mesajul fiecaruie un butonel cu 'citati'. 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
19/12/08 11:19
|
|
Anna_79
membru
Inregistat: 12/12/08
|
|
buna, caut pe cineva din Baia Mare cu care as putea merge la biserica, este cineva? nu ca nu merg si singura, dar mi-ar placea daca ar mai veni cineva cu mine, ca sunt singura
|
|
19/12/08 17:41
|
|
nikku
membru
|
|
Nu stiu, nu am intalnit pe nimeni din Baia Mare pe aici  Hai mai, este cineva? 
|
|
19/12/08 19:55
|
|
cami
membru
|
|
Bun venit, lucian_credincios si Anna_79 .
Ultima modificare de flory (19/12/08 20:49)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
19/12/08 20:48
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
am observat ca lui april nu ii poceste nimeni numele . Trebe sa ii gasim o porecla ,pana nu vine anul nou [aprilia?]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/12/08 12:40
|
|
cami
membru
|
|
eu am citit pe undeva pe forum, ca cineva i-a spus si aprilutza , daca bine tin eu minte ... 
Ultima modificare de flory (23/12/08 12:42)
|
|
23/12/08 12:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|