|
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
bun venit cr!$s ... Domnul sa te binecuvanteze.. si sper ca in acest forum sa gasesti raspunsurile care probabil le cautai 
asa deci cr!$s si liviu se cunosc !!! 
Ultima modificare de crisstina (09/01/09 14:40)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
09/01/09 14:33
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Bine ai venit in comunitatea TanarCrestin, Cr!$s ! 
Am si eu o curiozitate: cat iti ia sa te loghezi pe forum la ce nick ai? 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
09/01/09 15:03
|
|
Cr!$s
membru
 Inregistat: 07/01/09
|
|
+Archangel+ nu imi ia mult sa'mi ma loghez pt ca nick-ul mie salvat si eu imi pun numa parola:D
_______________________________________ frumusetea este in ochii celui care priveste
|
|
09/01/09 15:10
|
|
Cr!$s
membru
|
|
crisstina a scris:
asa deci cr!$s si liviu se cunosc !!!  |
Crisstina eu si k liviu mergem l acceas biserica si ne cunoastem de cativa ani;)
_______________________________________ frumusetea este in ochii celui care priveste
|
|
09/01/09 15:12
|
|
Cr!$s
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Am si eu o curiozitate: cat iti ia sa te loghezi pe forum la ce nick ai?  |
atat de greu ti se pare nick-ul meu??
|
|
09/01/09 15:13
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Pff Cristina e fata complicata  Dar totusi bine ai venit, o sa imi fie frica ca doamna profesoara a intrat )
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/01/09 15:19
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Iti urez si eu bine ai venit, cr!$s!
livu2day a scris:
Dar totusi bine ai venit, o sa imi fie frica ca doamna profesoara a intrat ) |
cr!$s, cumva esti profesoara? 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
09/01/09 16:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
care o invata cum sa posteze ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/01/09 19:17
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
pe cine, pe Cr!$s?
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
09/01/09 19:36
|
|
livu2day
membru
|
|
april a scris:
care o invata cum sa posteze ? |
Eu aleg pe "shoricel".
@shoricel nu e profesoare dar asa glumesc cu ea pentru multe motive 
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
09/01/09 19:52
|
|
Cr!$s
membru
|
|
nus profesoara...doamne fereste:)
|
|
09/01/09 19:55
|
|
livu2day
membru
|
|
Pfff de unde ai aparut? Hmmm trebuie sa fi la suprize suprize cu Andreea Marin sau cum o cheama  Esti un ninjah modern 
|
|
09/01/09 20:00
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Cr!$s a scris:
atat de greu ti se pare nick-ul meu?? |
Nu neaparat. Dar lenea din mine s-a revoltat. 
P.S. Daca dupa ce ai scris un mesaj si vrei sa mai scrii ceva si nimeni nu a mai scris un alt mesaj foloseste optiunea "Modificati" din dreptul mesajului si completeaza ce mai ai de zis. Asta deoarece nu dorim sa existe mesaje consecutive ale aceluiasi user. 
|
|
09/01/09 20:38
|
|
Cr!$s
membru
|
|
aha...bn ms ...
|
|
09/01/09 20:41
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Si inca ceva. Incearca sa nu mai folosesti limbajul de messenger sau mirc. 
|
|
09/01/09 20:45
|
|
aurora_berintzan
membru
Inregistat: 09/01/09
|
|
salut...sunt Aurora,numai de ieri m-am logat si vreau sa va spun ca ma bucur mult ca am facut acest pas (mersi crisstina)....imi plac foarte mult discutiile voastre si sper sa ma alatur si eu dar mai bine decat am facut-o ieri...deja ma simt prost...dar nu mai conteaza...sper sa ma primiti:).....................hei imi spune cineva cum sa-mi pun poza???????
Ultima modificare de aurora_berintzan (10/01/09 17:16)
|
|
10/01/09 17:15
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
las ca iti zic eu aurora... Vreau sa iti zic un Bun venit !!! si sper ca pe acest site sa gasesti raspans la intrebarile tale Spor la postat!!!
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
10/01/09 17:18
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
|
10/01/09 17:21
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
bine ai venit , aurora berintzan !
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
10/01/09 17:24
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Bine ai venit, aurora!  Fii binecuvantata!
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
10/01/09 17:27
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Bine ai venit aurora! soricelul, e unul din cei mai amabili soricei de pe planeta! Sa il crezi pe cuvant!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
11/01/09 00:28
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
mai gabi_aron ,unde ti patria ? Cum arata ludusul ? Eu venea dintre cluj ,ma indreptam sper mures si apoi brasov [de fapt cred ca ludusul e in mures] si am trecut printr-un ludus ,dar era asa ,ceva foarte mic ,niste case si cam atat [asa se vedea de pe sosea] . Apropo ,tu unde faci faculta ?
Ce imi place ca toti ardelenii zic mami si tati ,eu nu pot zice asa ,parintii mei au porecle cel mult mama si tata .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
11/01/09 21:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|