TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 88
simple
membru

Inregistat: 19/10/05

RainSong a scris:

simple ai numai 23 de ani ?[sau poate inca nu ai facut 23 ,dar ii faci anul asta] .Credeam ca esti putin mai batrana :P

Dapu ce RainSong maichii...ce te face sa crezi ca sunt "mai matrâna"?:) Da am 22 de ani :)

22/01/09 16:03

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Avem in inima sa fac acest lucrul:

Sa imi cer iertare pentru ce am facut:
Imi cer iertare la fiecare in parte pentru incapatinarea mea, neinfrinarea mea. Nebunia mea plin de iutine.
Judecata mea care v-am condamnat prin vorba mea sau prin neintelegerea mea.
Imi cer iertare ca nu m-am putut stapinii si am facut lucruri in care nu era relativ sau e treaba mea, imi bageam nasul si faceam lucruri in care nu era in "oala" mea.
Cum ma exprim, cand ma exprim prin grabeala si nu imi socotesc ce zic.
Cum vorbesc, de grammatica mea, de propozitele fara sens sau de lucruri fara folos.

Imi cer iertare si n-am nici o scuza pentru nebunia mea, sper sa intelegeti.

Simtiam ceva greutate pe spate, sper sa nu va deranjeaza si sper ca sa nu. Am simtit acestea povara in inima mea si am dorit sa imi scot greutatea acestea.
Am vrut sa o zic.

Fiti binecuvantati toti!!

26/01/09 01:19

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
mai livu2day ,eu nu cred ca prea aveai de ce sa iti ceri iertare :P Dar foarte fain din partea ta ca ai putut sa scrii aici astea ,nu toti puteau :) Auzi ,dar de ce numele tau nu e liviu ?

simple ,asa credeam ,mi se pare ca ai o experienta de viata destul de mare .[am citit pe la marturii si la topicurile cu dragoste etc]

Ultima modificare de RainSong (26/01/09 11:21)

26/01/09 11:20

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08
Liviu, fii binecuvantat de Dumnezeu! Asa ar trebui sa facem fiecare atunci cand gresim... Sa dea Dumnezeu sa ne asemanam tot mai mult cu Domnul Isus!

26/01/09 11:40

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

RainSong a scris:

Auzi ,dar de ce numele tau nu e liviu ?

pentru ca mai avem un Liviu ;)

26/01/09 12:01

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
"Conversatie preluata de la subiectul "Am obosit" de la "Spune-ti off-ul" :D

maria_t a scris:

Eu vin de pe nu forum necrestin dar aborda o tema crestina, a doua venire a lui Isus, mai atat m-au obosit unii pe acolo, de nu va vine sa credeti.Injurii la adresa noastra(reusisem sa ne imprietenim cativa din culte diferite), argumente aduse de celilalti numai din "Sfanta Traditie" am "scris" cu totii vre-o 186 (record pentru forumul respectiv pt o singura tema)de pagini, au facut tot posibilul sa ne scoata din forum prin toate metodele posibile, atacuri sistematice, reuseai sa "linistesti" pe unul, aparea altul,in fiecare zi o luam de la capat,pana la urma ne-au umblat in conturi, ne-au modificat avatarurile,username si uite asa au reusit.Ne-am epuizat ,aproape timp de o luna sa vorbim si altora despre Isus,despre iubire, mantuire, dar nu acceptau Biblia, acceptau orice alta literatura scrisa de anumite persoane, numai Biblia nu, si asa ...... am ajuns aici hotariti sa crestem impreuna cu voi toti.=)

symyon a scris:

Maria te-am GASIT....SANTEM ACASA..!!!!Aici santem protejati de BISERICA DOMNULUI....TOTI PENTRU UNUL...UNUL PENTRU TOTI....AMIN...GOD BLESS YOU...FRATI SI SURORI...Am fost plecati in lume....lumea nu n-a dorit....am pierdut o batalie...DAR NU RAZBOIUL FINAL....VINO DOAMNE ISUSE..AMIN

symyon a scris:

Sunt vesnic tanar....Nu obosesc niciodata...!!!
:):):):):)

symyon a scris:

Daniel...ma bucur ca pot citi ce vreau eu,nu ce-mi dadeau profesorii sa citesc...sau sa scriu...!!!Sant liber ca porumbelul meu...
Magdy;multumesc pentru primire...santem un grup de sapte prieteni care ne-am mutat aici....noi am luat parte la o '"batalie"cu fratii ortodoxi...am renuntat...samanta a fost aruncata...Domnul sa hotarasca...

maria_t a scris:

Symy, am vb cu Mihaela, Ionut,Gabita si cu Valentin vb in seara asta sa-si faca si el cont aici.
Deja citesc ca sa vad despre ce e vorba si...e mult de citit.
Fata de 9am aici e perfect deja ma simt ca acasa.
Dincolo e...jale, de cand am plecat noi nu mai scrie nimeni si daca scrie cineva care nu crede in a doua venire nu prea are cine sa-i raspunda.
Multumim pentru primirea calduroasa, dupa "suturile" de dincolo, ne prinde bine o primire calduroasa.

maria_t a scris:

Stati linistiti , avem pielea tabacita.
Oricum diferenta e majora.

maria_t a scris:

Dan si Ovi si-au facut deja cont deci...hai la treaba.

Ma bucur, dragilor ca ne-ati descoperit. Sper ca va veti simti bine intre noi, si va veti integra repede. :)

Ultima modificare de benny (26/01/09 20:46)

26/01/09 20:45

nikku
membru

Si poate ne spuneti si ceva despre voi :D

26/01/09 20:47

benny
membru

Magdy a scris:

symyon şi maria_t, bine aţi venit în familia noastră de pe TânărCreştin. :)  Spor la citit şi postat! ;)

nikku a scris:

Fiti bineveniti printre noi! :D Totusi, nu aveti asteptari prea mari, ca, desi suntem o familie, nu ne intelegem chiar in toate lucrurile... Poate doar suntem mai toleranti unul cu altul :)

daniel-l a scris:

Va doresc si eu un timp binecuvantat pe tc. :)

symyon a scris:

Magdy;multumesc pentru primire...santem un grup de sapte prieteni care ne-am mutat aici....noi am luat parte la o '"batalie"cu fratii ortodoxi...am renuntat...samanta a fost aruncata...Domnul sa hotarasca...

OLD TRAIAN a scris:

Fi binevenit. Ai scapat de ortodocsi, si de cine crezi ca ai dat? Ai dat de mine, si de mine nu scapi asa usor decat daca dai bir cu fugitii.
Sa aveti o sedere frumoasa toata echipa ce v-ati mutat aici, si sa nu sariti calu' bunei cuviinte.

Daca am inteles bine, esti columbofil, dar am o recomandare: porumbeii tai daca sunt liberi sunt pentru agrement, dar asta intre iubitorii acestor pasari. In schimb pe acest forum ne ferim pe cat posibil sa dam drumu' la porumbei. ;)

Ultima modificare de benny (26/01/09 20:48)

26/01/09 20:48

benny
membru

symyon a scris:

OldTraian
Doar sufletul meu este ca un porumbel...liber.Nu sant columbofil(as vrea),din fericire sant un mare PESCAR...asta nu inseamna ca sant...alunecos..!!!!
Abia astept sa ma intorc pe balta....liniste...aer curat...meditatie spirituala....si multi pesti...va astept cu drag!!!!

26/01/09 20:53

symyon
membru

Inregistat: 25/01/09
Frate Benny....eu prefer sa ma vegheze TATAL...nu tu.!!!Am crezut ca esti mai discret...dar tu ma spui la toata lumea.Trebuie sa-mi anunt prieteni...avem o umbra pe forum...of..of..mai...mai.=)

26/01/09 23:07

maria_t
membru

Am vorbit cu gabita acum 2 ore si a zis ca s-a dezabonat dincolo si vine aici.
Il astept si pe Valentin, el nu prea posta acolo mai mult ne citea.Vali te asteptam aici.Nu stiu ce e cu Anca i-am dat id si nu m-a contactat.
Nelu Nedelea stie cineva ceva de el? Dane, anunta-l tu.Ovello a postat deja un mesaj.Sper sa-mi fac multi prieteni aici ;)

Ultima modificare de maria_t (26/01/09 23:52)

26/01/09 23:51

maria_t
membru

Noi(symy, maria,ovello,gabita,dan,nelu, vali,ionut, jesus,) ne-am imprietenit pe forumul 9am, unde eu am ajuns "intamplator"(nimic nu e intamplator), symy si gabita lucrau de ceva timp acolo, am inceput sa ne spunem fiecare parerea pe diferite topicuri, unii ne atacau, altii(cei care am devenit intre timp buni prieteni si vb in fiecare zi pe mes)ne incurajau si am ramas mai mult pe topicul a doua venire a lui Isus, ortodacsii vazandu-ne uniti s-au unit si ei, au deschis topicul "sa ne cunoastem credinta ortodocsa", noi pe "venirea" ei pe " orto". Noi mai mult pe la "venirea" ei mai mult pe "orto" si pt ca nu lucrau curat am spus "pas",adica, noi nu mai venim la voi pana nu vorbiti frumos (fara tampiti, indoctrinati, fanatici,sectanti,..)si ... sola Scripura, ceea ce nu au acceptat veneau cu citate din Cleopa, am zis nu citate din Cleopa ca e exclusivist,si din alti sfinti parinti, si asa am ramas mai mult pe "venirea' au ei venit  la noi si au adus "ajutoare" pe unul care spurca tot. Am trecut si peste asta pana ne-a umblat conturi, in avatare, mie mi-au schimbat avatarul in poza cu papa si "crucea" lui hitler si cu numele nazi, iar pe dan l-au facut vandame, atuni am hotarat sa plecam pt ca administratorul nu ne-a protejat si nici nu a intervenit.Castigasem aprecierea unora, si antipatia unora, dar reusisem pe multi sa-i facem sa renunte la anumite cuvinte si incepusem chiar un dialog construciv pana a aparut unul ftk pe el l-am prins ca a inlocuit parola mea. Acum se pare ca acolo pe venirea s-a asternut linistea,vin unii si spun ca nu exista dumnezeu, dar nu are cine sa-i ajute , orodocsii erau preocupati de noi sa nu-i"ratacim" adica sa nu le vb de Isus si dragostea Lui, dar pe noii veniti nu prea ii baga in seama si daca o fac nu stiu cum si ce sa le spuna .Sunt tot la pagina pe care am lasat-o noi.

Ultima modificare de maria_t (27/01/09 01:22)

27/01/09 00:19

benny
membru

symyon a scris:

Frate Benny....eu prefer sa ma vegheze TATAL...nu tu.!!!Am crezut ca esti mai discret...dar tu ma spui la toata lumea.Trebuie sa-mi anunt prieteni...avem o umbra pe forum...of..of..mai...mai.=)

Şi eu prefer să postezi la subiect acolo unde postezi ;)

P.S. Eu nu am făcut altceva decât să mut cuvintele tale dintr-o parte în alta :)
Bine aţi venit, fiţi binecuvântaţi, simţiţi-vă ca acasă, dar respectaţi regulile gazdelor ;)

27/01/09 01:11

maria_t
membru

Benny, nu e obisniut cu unele lucruri si de aici confuzia, acolo nu erau moderatori, tot ce scriai daca era ok, le gaseai a doua zi unde le lasai.
Multumim inca odata.
Va pupam pe toti.

Ultima modificare de maria_t (27/01/09 01:25)

27/01/09 01:25

maria_t
membru

off topic era peste tot, nu mai observa nimeni.

27/01/09 01:27

maria_t
membru

nikku a scris:

Si poate ne spuneti si ceva despre voi :D

E suficient?

27/01/09 01:28

benny
membru

Ne-am bucura să folosiţi opţiunea "modificaţi" :) Ca să nu aveţi postări consecutive. :)
Mulţumim anticipat. :)

P.S. Deocamdată este suficient, pentru început ;)

Ultima modificare de benny (27/01/09 01:32)

27/01/09 01:31

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Bine ati veniti cu toti.
Domnul sa ne ajute conversati in Domnul si sa ne sprijinim, zidim dupa voia si placul Lui.
Domnul sa va binecuvanteze pe toti noi veniti din grupul vostru si speram sa fim o familie unita in Domnul.

27/01/09 02:36

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

maria_t a scris:

off topic era peste tot, nu mai observa nimeni.

noi ne straduim sa evitam off-topicul si de aceea luam masurile necesare. :)
daca ne-ati ajuta si voi ne-am bucura. :)

Ultima modificare de shoricel (27/01/09 04:14)

27/01/09 04:14

maria_t
membru

benny a scris:

Ne-am bucura să folosiţi opţiunea "modificaţi" :) Ca să nu aveţi postări consecutive. :)
Mulţumim anticipat. :)

P.S. Deocamdată este suficient, pentru început ;)

OK.Scuze!

27/01/09 08:42

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08
bun venit maria_t fii binecuvantata!!! ;)

27/01/09 09:40

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

symyon a scris:

OldTraian
Doar sufletul meu este ca un porumbel...liber.Nu sant columbofil(as vrea),din fericire sant un mare PESCAR...asta nu inseamna ca sant...alunecos..!!!!

Sa speram!

Abia astept sa ma intorc pe balta....liniste...aer curat...meditatie spirituala....si multi pesti...va astept cu drag!!!!

Numa' ai grija sa nu te duci 'cu pluta'.

Fiindca nu te cunosc, nu stiu daca pescuitul este un hobby pentru tine, sau este un argou ce-l folositi! Daca pe noi ne numesti 'pesti' s-ar putea sa fie cu suparare, pentru ca pestii sunt cei din marile parcari, ce pazesc alte specimene.
Daca in schimb prin argoul acesta te referi la altceva, ti-as recomanda sa te intorci la viata si credinta reala, care trebuie traita printre oameni, si nu printre necuvantatoare!

27/01/09 09:45

maria_t
membru

OLD, vorbeste serios.Pescuitul e pasiunea lui.Nu mi-a placut faza cu pluta.:(
Multumesc Crisstina =)

Ultima modificare de maria_t (27/01/09 10:17)

27/01/09 10:15

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
si atunci cu cine vorbea?
...multi pesti...va astept cu drag!!!
,
si de ce scrie pescar cu MAJUSCULE?
Cred ca ar fi mai bine sa raspunda el, fara avocat! (no ofence)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (27/01/09 10:19)

27/01/09 10:18

nikku
membru

maria_t a scris:

E suficient?

Multumesc pentru ca ai spus cate ceva despre voi :D Inca o data, bine ai(ati) venit!

Ultima modificare de nikku (27/01/09 10:50)

27/01/09 10:49

Pagini: 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la