TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 88
Lee...
membru

Inregistat: 28/04/06

silvia a scris:

am o provocare pentru voi,daca ar fi sa va caracterizati printr-un singur cuvant, care ar fi acela?cum v-ar caracteriza cei apropiati printr-un cuvant sau 2?deci ce cuvant va caracterizeaza?......hai ca-s curioasa

numele meu este Liviu...dupa cum ati observat locuiesc in suceava...si studiez istoria si geografia la facultatea cu acelasi nume...iar in timpul liber lucrez la o biblioteca...
         nickname ul meu vine de la felul in care ma striga cei apropiati...Lee :)
         avatarul sugereaza faptul ca imi plac copiii (am o surioara de 6 ani) si...dupa cum imi spun multi...la prima vedere par un copil :) :) insa aparentele inseala :)
         daca m-as caracteriza prin doua-trei cuvinte, astea ar fi:  optimist, perseverent (totdeauna vreau mai mult si mai bine) si disciplinat (in sensul ca stiu care mi-s prioritatile si imi folosesc timpul pt lucruri importante)...asta zic si prietenii despre mine (chiar acu m-am consultat cu unul din ei :) )
         iar semnatura mea este decizia pe care am luat-o cu cateva saptamani in urma :)
         vreau sa va spun ca suntetzi niste oameni extraordinari (larisa, april, silvia, m3diator, gfod, si altii)... vad in voi niste oameni care isi urmeaza viziunea...si ma regasesc in mare parte in comentariile voastre... mai primiti un vizionar intre voi? ms :)

05/05/06 09:40

Site web  
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
cuvantul care ma caracterizeaza cel mai bine e perseverenta...pur si simplu nu suport sa las un lucru neterminat...valabil si cand incerc sa demonstrez ceva ...apropo..am o putere de convingere foarte mare

Ultima modificare de jezzy (21/06/07 14:38)

05/05/06 14:11

ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05

jezzy a scris:

...apropo..am o putere de convingere foarte mare =)

asta ramane de vazut, asa ca.....spor la postat :D

05/05/06 15:02

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
Hey...bun venit.....va spun si eu....sper sa va placa pe aici si jezzy..that's nice...perseverenta...f fain...imi plac oamenii care incep o treaba si o duc la bun sfarsit....God bless you all!

05/05/06 15:09

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Cel mai recent cuvant pe care l-am auzit recent de la colegii mei de serviciu este: incapatatata - dar in sensul bun al cuvantului. Ma intreb daca exista un sens bun al cuvantului. Apoi vine: cea mai buna. Sunt optimista si fericita.

06/05/06 01:44

Site web  
nascutinvingator
membru

Inregistat: 25/03/06
Sunt Ion din Craiova, chiar daca am avut cateva "meciuri" cu unii useri, imi face placere sa va cunosc pe toti, eu sunt crestin din 16 Noiembrie 1999 si ma inchin impreuna cu fratii si surorile mele din Biserica Lui Hristos, Craiova, Str. C-tin. Argetoianu Nr.34 , in fiecare duminica de la 10 la 12.Daca vreti sa aflati si altceva despre mine sau despre Biserica, va stau la dispozitie cu toata dragostea.
Domnul Sa Va Binecuvanteze!
  Romani 16:16  ".....toate Bisericile Lui Hristos va trimit sanatate!"

Ultima modificare de nascutinvingator (07/05/06 13:29)

07/05/06 13:01

Site web  
jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

Larisa a scris:

Cel mai recent cuvant pe care l-am auzit recent de la colegii mei de serviciu este: incapatatata .

hm...cunosc sentimentul...aproape toti prietenii mei mi-au spus cel putin odata ca sunt incapatanata dar mie imi place sa cred ca sunt perseverenta...suna mai bine...si nu stiu da' cand spui ,,incapatanata" e o usoara aluzie la ceva negativ..cred eu

07/05/06 13:43

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05

jezzy a scris:

si nu stiu da' cand spui ,,incapatanata" e o usoara aluzie la ceva negativ..cred eu

Exact. De aia am specificat "in sensul bun al cuvantului". Daca mi se face rau la serviciu sau chiar nu pot sa fac un lucru stau acolo pana cad sub masa, dar nici nu ma dau batuta si de cele mai multe ori uit ca sunt fata si tre sa am grija de mine pentru ca daca eu nu am nu prea o sa fie multi care o sa aiba grija de mine!

08/05/06 01:28

Site web  
anddrusca
membru

Inregistat: 05/09/05
cate ceva...despre inima mea...

deseori ma analizez, si imi trec prin filtru sentimentele, motivatiile, atitudinile, comportamentele, gandurile, trairile, deciziile...si, mai simplu, tot ceea ce insumeaza persoana mea...de la cele mai banale, superficiale si generale aspecte, pana la cele mai profunde si mai interesante detalii...ma gandesc des la mine, si imi place sa ma cunosc din ce in ce mai bine...tocmai cand cred ca nu mai e nimic mai mult de stiut, de descoperit, ma surprind in situatii in care aflu inca ceva nou despre mine...concluzia generala la care ajung dupa toata aceasta introspectie este urmatoarea:sunt un esec pe toate fronturile...exact asa!!!ma doare profund concluzia asta, dar trebuie sa o recunosc, si trebuie sa las ca si ceilalti sa o stie...

minimalizam de multe ori pacatul, si il reducem la anumite abateri grave de la reguli bine stabilite...ni se pare ca micile compromisuri le accepta si le trece cu vederea chiar si Dumnezeu...si asta pt ca Il limitam pe El, si Ii aducem standardele la nivelul standardelor noastre grosolan corupte...mi-e atat de rusine cand ma gandesc la mine in lumina sfinteniei lui Dumnezeu...ma sperie gandul inimii mele deznadajduit de rele, si inselatoare...ma sperie faptul ca, lasata de capul meu, as fi in stare sa incalc flagrant fiecare principiu a Lui Dumnezeu in parte...

si totusi, in momentele de liniste, in care am curajul sa ma uit adanc si sincer in inima mea...ma simt cel mai aproape de Dumnezeu...cred ca acolo e locul unde Dumnezeu vrea sa ma intalneasca...si atunci cand cararile noastre se intersecteaza, perspectiva se schimba radical...atunci cand, in umilinta recunosc nimicnicia si neajutorarea mea...atunci cand capitulez, si Ii predau Lui controlul, si doar atunci cand recunosc dependenta mea de El...se schimba ceva...

ma uit din nou la inima mea...si acum aceasta capata valoare, identitate...nu o valoare pe care i-o poate atribui vreun merit de-al meu...nu..acelea sunt doar zdrente de cersetor...ci o valoare regeasca, pe care doar atingerea unui Rege o poate oferi...
in mijlocul ruinelor vietii mele, un licar de speranta se iveste...esecul devine biruinta, tristetea fara de margini bucurie....si inca ce bucurie!!!o bucurie care transcende circumstantele...o bucurie care imi inunda sufletul, si care da peste, in afara...nu pot sa mi-o explic, nu pot sa o definesc, nu pot sa o cumpar cu nimic din ceea ce as avea...pot doar sa o primesc, si sa o daruiesc mai departe...la alti trecatori infrigurati, stingheri, nelinistiti, neimpliniti...

atunci cand Dumnezeu priveste inima mea, intr-un mod franc, deslusit, si neintermediat de jertfa Domnului Isus...aceasta privire aduce dupa sine o condamnare ireversibila si meritata...Dumnezeu este drept si sfant...El nu poate privi si nici accepta pacatul...acesta trebuie pedepsit intr-un mod drastic....dar El este si plin de dragoste...o dragoste imensa, o dragoste pe masura inimilor noastre. Dragostea este cu atat mai valoroasa cu cat sacrificiul este mai mare...si sacrificiul Lui pt mine a fost la superlativ…Dumnezeu a dat TOTUL pentru ca eu sa am totul...oare de ce???

nu stiu....poate ca voi afla candva....dar pana atunci, dorinta mea este sa Il cunosc mai bine pe Acela care m-a iubit atata....sunt curioasa sa Il descopar mai mult pe Acela care a dat valoare si sens unei inimi fara speranta...si de abia astept, ca intr-o zi sa devin tot ceea ce Maestrul intentioneaza sa fiu...inca mai e de lucru pe ici pe colo, dar El ma restaureaza, din temelie...nu pt ca merit, ci pt ca asa e caracterul Lui...cum sa nu Il iubesc?cum sa nu ma inchin doar Lui?cum sa nu Ii doresc prezenta?cum sa nu raman dependenta de El?

viata mea de pe acest pamant nu va fi o continua plimbare pe roze...sunt constienta ca de cele mai multe ori o sa ma doara frangerea...nu-i fff placut pe moment...dar cred ca se merita, pt ca perspectiva pe care mi-o ofera Dumnezeu este vindecarea, restaurarea...si viata vesnica alaturi de El...

nu as schimba asta cu nimic altceva...e cea mai minunata poveste de dragoste pe care o traiesc...si asta ma face sa cant, sa rad...sa sar in sus de bucurie...pretul platit de El pt mine a fost imens, si nu-l meritam, nu mai incape indoiala...de aceea stiu ca ma iubeste nespus...si de aceea aleg sa-i dau doar Lui inima mea...toata...El singur stie cum sa o pastreze intreaga, frumoasa si curata...

Ultima modificare de anddrusca (08/05/06 18:41)

I'm thankful my feelings do not define me.  My Creator has deemed me his treasure, he calls me beautiful.  God's love is reliable and unchanging.  Therefore, I look to him before I look in the mirror.

08/05/06 16:42

teen-elle
membru

Inregistat: 02/05/06

ionelcim a scris:

bine ai venit printre noi Diana, sper sa-ti place ce facem noi pe aici,.....imi place avatarul tau.......canti cumva la pian?

Multumesc pt primirea voastra. :)
Ma bucur ca-ti place avatarul meu, mi l-am ales din 2 motive: 1. pt ca ador trandafirii ( ca majoritatea fetelor de altfel...) si 2. pt ca mi-as dori sa stiu sa cant la pian, a fost si este un vis de-al meu din totdeauna, dar care din pacate, nu cred ca va putea fi vreodata realizat...
Sa va spun si de ce mi-am ales nick-ul...pur si simplu imi place cum suna "elle" si teen de la faptul ca inca ma consider teenager si cred ca sunt... :)
Va spun ca ma simt bine aici de fiecare data cand intru si imi plac discutiile voastre, desi uneori ma simt cam in plus cand ma bag prin dezbaterile voastre, desi stiu ca nu trebuie sa fie asa nu? ;)

09/05/06 18:42

teen-elle
membru

Larisa a scris:

Imediat o sa-ti dai seama de cat putem duce fiecare dintre noi aici pe forum. Cred ca poti sa-ti dai seama un pic cu cine ai de-a face pe aici numai daca citesti cateva dintre mesajele noastre. Bun venit!

Ai dreptate, chiar am reusit sa cunosc oarecum cativa forumisti prin postarile lor. Bine v-am gasit si eu. ;)

09/05/06 18:44

teen-elle
membru

Hmmm. De cand n-am mai postat pe forum. Da` vad k oricum se raspunde cam greu p'aici.... :-S

Ultima modificare de teen-elle (16/07/06 23:30)

16/07/06 23:29

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Probabil ca noii veniti nu au descoperit inca subiectul acesta ;)

Sau sunt...timizi :D ?

Asteptai un raspuns, teen-elle ?

16/07/06 23:56

lory
membru

Inregistat: 26/07/06
pai eu ce sa va spun.....sunt nou venita....d fapt d vreo 2 sapt.....:)....despre mine......sunt o fata cu multe vise....am multe sperante si...unul dintre cele mai mari visuri ale mele e sa strabat lumea....in lung si-n lat...as putea sa ma caracterizez k o fata optimista...uneori prea optimista...f intelegatoare....perseverenta....prietenoasa....imi place f mult sa-i ajut pe cei din jurul....imi place sa-i incurajez...chiar dk uneori eu sunt cea descurajata....:)) dar,nu demult am invatat k pt a fi iubita...tre sa-i iubesti tu mai intai...si asa fac eu.....imi place f mult sa fac sport...in mod special sa alerg....d aceea alerg zilnic ture de stadion...imi plac f mult excursiile....imi place sa ma plimp in natura...imi plac trandafirii enor d mult,in special cei albi...cam mult despre mine.....;

m-am inscris pe acest forum.... din mai multe motive...in 1 rand k sa-mi fac mai multi prieteni crestini si sa pot vb cu voi....in al2lea rand...sa vad ce gandesc si ceilalti crestini...iar celelatle motive nu sunt interesante....sper sa ma inteleg cu voi...:).....aaaa,uitasem sa zic,sunt membra a unei biserici d crestini dupa evanghelie...

Dl sa va ajute pe toti in tot ceea ce face...si orice aveti pe suflet..cereti Dlui...doar El va poate ajuta...GOD BLESS YOU...

11/08/06 21:36

claus
membru

Inregistat: 11/08/06
avatarul meu ma reprezinta p min :)))) :D:D:D ... sunt chiar yoo
shi prima idee care mi-a venit cand am vazut poza asta a fost :
viatzaaa ... un lucru minunat, mai ales atunci cand alegi sa sa ti-o pui in Mana LUI

12/08/06 08:00

april
admin forum

Pentru toti nou-venitii: Bine ati venit! :)

Cateva informatii utile puteti gasi la:

http://www.tanarcrestin.net/infoutil.php

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=251

De asemenea, aruncati o privire si la:

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewt ... 62&p=1

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=600

( asta ca sa economisim anumite...neintelegeri ;) )

Daca aveti intrebari, nelamuriri, etc , am propus un nou subiect:

http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=635

Succes si spor la postat!

12/08/06 20:08

Shilo
membru

Inregistat: 24/10/05
Ce mai faceti, pe unde ati fost vara asta  ? ;)

Ultima modificare de Shilo (16/08/06 09:31)

16/08/06 09:30

sweet andra
membru

Pe unde nu am fost?.....glumesc

16/08/06 21:40

lory
membru

Inregistat: 26/07/06
sa zicem ca eu am fost la mare.....aaa,nu am specificat:la mare inghesuiala! :)

16/08/06 22:02

mamaruta
membru

Inregistat: 13/08/06

april a scris:

Pentru toti nou-venitii: Bine ati venit! :)

Bine v-am gasit. Multumesc pentru primire.

16/08/06 23:36

april
admin forum

Cu placere, mamaruta. Si poate ne spui si cateva cuvinte despre tine. Ce zici? :)

Aceeasi invitatie si pentru ceilalti nou-veniti :) .

16/08/06 23:44

mamaruta
membru

Inregistat: 13/08/06
Sunt mamaruta si paradoxul vietii mele este ca imi place melc melc codobelc.

16/08/06 23:45

fineas
Exclus

Marcu, 10

13 I-au adus nişte copilaşi, ca să Se atingă de ei. Dar ucenicii au certat pe cei ce îi aduceau.

14 Când a văzut Isus acest lucru, S-a mâniat, şi le-a zis: "Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi; căci ÃŽmpărăţia lui Dumnezeu este a celor ca ei.

15 Adevărat vă spun că, oricine nu va primi ÃŽmpărăţia lui Dumnezeu ca un copilaş, cu nici un chip nu va intra în ea!"

16 Apoi i-a luat în braţe, şi i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei.

17/08/06 00:00

Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
am revenit şi eu pe forum, după o perioadă mai grea prin care am trecut ... fiţi binecuvântaţi şi aveţi mare grijă ce postaţi : sunt cu ochii pe voi... ;)

17/08/06 07:13

teen-elle
membru

Hey salut la toti! Am mai revenit si eu pe forum, in vacanta asta cred k cu totii am postat ceva mai rar si mai greu. Cum mai stau treburile pe aici? Pt voi s-a terminat vacanta? Pt mine cam da...

Aaa..si spun si eu bun venit celor noi :)

18/08/06 19:53

Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la