|
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
OLD...nu brusca mai noii veniti ... esti si tu membru pe forumul de unde si-au luat ei talpasita? ...este unul dintre combatantii ideilor lor? 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
27/01/09 11:34
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
De mine nu scapa, in orice forum ar fugi! Numai daca se muta pe Marte! 
Ultima modificare de OLD TRAIAN (27/01/09 11:38)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/01/09 11:38
|
|
gabi
membru
|
|
aha..prea i-ai luat asa direct....nu putea fi prima intalnire ) atunci...pentru a evita continuitatea acelui conflict (in care sincer nu stiu care ce vina a avut) te rog sa nu-i mai sacai ...ok? 
Ultima modificare de gabi_aron (27/01/09 11:41)
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
27/01/09 11:39
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Ce ai cu ei, mister OLD? Cu ce ti-au gresit? 
|
|
27/01/09 11:41
|
|
Old
Moderator
|
|
Ce sa am cu ei? Atata timp cat se bazeaza pe Biblie, iar nu pe traditie ca pacatosii de noi, e ok. Daca condamna o traditie cu alta traditie doar glazurata in Scriptura, voi da jos glazura, asa ca sa se vada. De altfel nu am nimic cu persoanele, dar uneori pot sa fiu de acord, sa dezvolt anumite idei, iar alte ori sa le contrez
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/01/09 11:45
|
|
gabi
membru
|
|
a..nu ma refeream la idei si conceptii, ci la aceasta primire ostila din partea ta :P
|
|
27/01/09 11:48
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Mergeti mai la chat :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
27/01/09 11:48
|
|
abigail
membru
 Inregistat: 26/01/09
|
|
gabi_aron a scris:
a..nu ma refeream la idei si conceptii, ci la aceasta primire ostila din partea ta :P |
uite, eu sunt noua pe aici si Old m-a servit cu cafea, deci nu e primire ostila (sau nu ma mai pricep sa interpretez)
Ultima modificare de abigail (27/01/09 12:25)
_______________________________________ caci El stie gandurile pe care le are cu privire la mine...
|
|
27/01/09 12:25
|
|
gabi
membru
|
|
nu vorbeam de primirea ta :P
|
|
27/01/09 12:32
|
|
nikku
membru
|
|
abigail, nu te-a servit el pe tine, te-a invitat sa il servesti tu pe el 
|
|
27/01/09 12:34
|
|
abigail
membru
|
|
gabi_aron a scris:
nu vorbeam de primirea ta :P |
am priceput si eu asta  era mai in gluma spusa 
_______________________________________ caci El stie gandurile pe care le are cu privire la mine...
|
|
27/01/09 12:35
|
|
abigail
membru
|
|
nikku a scris:
abigail, nu te-a servit el pe tine, te-a invitat sa il servesti tu pe el  |
pai, daca e asa.... mai stau sa gandesc (nu de alta da, cafeaua e scumpa si e si criza) 
|
|
27/01/09 12:36
|
|
nikku
membru
|
|
Sorry, am citit eu gresit. Nu ti-a zis sa il servesti 
|
|
27/01/09 12:39
|
|
abigail
membru
|
|
np (din partea mea)
|
|
27/01/09 12:49
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Mult mult off topic!! Treceţi la chat vă rog.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
27/01/09 14:31
|
|
Old
Moderator
|
|
Ne conformam domnu' benny, da cum de ai ales acest avatar? Te faci si tu ortodocs? Sa nu-l schimbi repede pentru ca e chiar bun avatarul tau.
Ultima modificare de OLD TRAIAN (27/01/09 14:34)
|
|
27/01/09 14:33
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
maria_t a scris:
E suficient? |
pai nu.tot ce eu am inteles e ca ati fost fos 2-3-4-5 sau cati sunteti pe un forum si ati plecat dar ceva despre tine persoana ta,maria?
si tu abigail? ce ne spui?
Ultima modificare de fluflu (27/01/09 15:32)
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/01/09 15:32
|
|
maria_t
membru
 Inregistat: 25/01/09
|
|
OLD TRAIAN a scris:
si atunci cu cine vorbea?
...multi pesti...va astept cu drag!!! | , si de ce scrie pescar cu MAJUSCULE? Cred ca ar fi mai bine sa raspunda el, fara avocat! (no ofence) |
Am vorbit aseara cu Symy si era chiar trist.Nu inteleg atitudinea ta. Symy e fratele meu iar eu o sa-l sustin mereu cand simt ca este nedreptatit sau neanteles.Experientele avute pe celalalt forum ne-a unit si suntem obisnuiti sa ne ajutam reciproc (sa ne luam apararea unii altora cand simtim ca ceva nu s-a inteles corect) Symy are un stil putin diferit de a aseza cuvintele in propozitie/fraza.Si eu la inceput ii "citeam" mesajele altfel decat trebuiau citite . Cat despre expresia "fara avocat", intre crestini nu isi are locul, ce vrei sa te las sa-ti faci o impresie gresita despre el, si implicit sa pacatuiesti "judecandu-l" gresit. Deja l-ai intristat (si pe mine).
ok! Am 39 ani(ii implinesc in luna mai), 2 copii,Cristi 10 ani,Alex aproape 7, casatorita,sotul ortodox,locuiesc in Chitila(langa Bucuresti), frecventez o biserica baptista si tin foarte mult la prietenii mei pe care mi i-am facut in decurs de o luna pe vechiul forum.
Ultima modificare de maria_t (27/01/09 15:47)
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
27/01/09 15:41
|
|
nikku
membru
|
|
maria_t a scris:
Deja l-ai intristat (si pe mine). |
Dar nu va intristati din atata lucru, OLD nu va vrea raul...
|
|
27/01/09 15:51
|
|
symyon
membru
|
|
Maria...multumesc,am sa incerc sa ma spovedesc....putin ok??? Nume:Z.M.S.;Nascut:sec.5 Buc;Locuiesc;Zalau..1sotie...2copii...1catel...3pisici Hobby;Pescuitul...din luna aprilie plec pe balta,ridic tabara in luna noiembrie...nu inseamna ca nu frecventez biserica!!!Vin in fiecare sambata seara acasa,duminica la casa Domnului,cu familia..ect. Luni pe balta...Sa nu uit;sant in pensie de boala(am tot timpul din lume)Multumesc Domnului ca eu si casa mea slujim LUI. Frate Traian am un link pentru tine,am sa-l caut...l-am postat http://www.adevarul.ro/articole/monstru ... rsolt.html
Ultima modificare de symyon (27/01/09 16:17)
_______________________________________ Daca Dumnezeu e cu noi,cine e impotriva noastra?
|
|
27/01/09 16:12
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
symyon a scris:
Nascut:sec.5 Buc |
te-ai nascut in sectorul 5 sau in 5 septembrie? 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/01/09 16:17
|
|
symyon
membru
|
|
Da sant nascut in sec5 Bucuresti;tatal Oltean...mama ardeleanca....eu corcitura..nu sant eu de vina!!!!Poate Dragostea la prima vedere...
_______________________________________ Daca Dumnezeu e cu noi,cine e impotriva noastra?
|
|
27/01/09 16:24
|
|
maria_t
membru
|
|
Voi pe unde aveti "CV-ul" ? Pe paginile anterioare? Sunt multe capitole de citit pe aici ca nici nu stii cu ce sa incepi mai repede.
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
27/01/09 16:58
|
|
nikku
membru
|
|
maria_t a scris:
Voi pe unde aveti "CV-ul" ? Pe paginile anterioare? Sunt multe capitole de citit pe aici ca nici nu stii cu ce sa incepi mai repede. |
Despre unii vei gasi cate ceva scris, despre altii nu. Nimeni nu e obligat sa scrie despre el 
|
|
27/01/09 19:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|