|
|
|
maria_t
membru
 Inregistat: 25/01/09
|
|
mototey a scris:
da... primul an... .. prima sesiune... ) |
Mult succes !!!
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
30/01/09 13:22
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
multumesc!
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
30/01/09 13:33
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
RainSong a scris:
Auzi ,dar de ce numele tau nu e liviu ? |
Pentru ca e nick-name care il am demult, il folosesc la orice chestie virtual de communicare, adica la majoritatea  Numele devine de la colegi cum zicea i-will-(leave-you-today-liviu. Dar inseamna mai mult adanc, in viata mea am fost obisnuit sa ma paraseasca majoritatea din prieteni si de astea. E adanc. Id'ul acest ramine si inseamna multe dar ce inseamna sa schimba cu timpul, deci imi place. Acuma livu2day inseamna traiesti tu azi, ma gandesc cum imi zice sa traiesc eu azi cu Domnul.
Inainte insemna te parasesc si etc, hei e simplu la prima vedere si complicat in alta  N-am stiut ca este un alt liviu si n-am vrut sa imi pun acest nickname caci livu2day e paradoxa mea virtuala.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
30/01/09 14:27
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
livu2day a scris:
. Dar inseamna mai mult adanc, in viata mea am fost obisnuit sa ma paraseasca majoritatea din prieteni si de astea. E adanc. |
Sunt taine, nu? 
Id'ul acest ramine si inseamna multe dar ce inseamna sa schimba cu timpul, deci imi place. Acuma livu2day inseamna traiesti tu azi, ma gandesc cum imi zice sa traiesc eu azi cu Domnul.
Inainte insemna te parasesc si etc, hei e simplu la prima vedere si complicat in alta  N-am stiut ca este un alt liviu si n-am vrut sa imi pun acest nickname caci livu2day e paradoxa mea virtuala. |
Asta am inteles, dar ce inseamna 2? de ce nu ai luat livu1day, era ocupat?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
30/01/09 14:37
|
|
mototey
membru
|
|
cred ca 2 e to(o) in engleza... cand spui GBU(God Bless You) se rapsunde de obicei pe scurt u 2(you too)... sa fie oare acesta raspunsul bun?
|
|
30/01/09 14:46
|
|
livu2day
membru
|
|
2day - today. Adica azi.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
30/01/09 14:50
|
|
mototey
membru
|
|
aha... interesant... 
|
|
30/01/09 15:14
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
io stiam ... :P )
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
30/01/09 15:15
|
|
mototey
membru
|
|
de unde stiai?
|
|
30/01/09 15:26
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
e destul de logic 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/01/09 16:58
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
mototey, esti la teologie baptista la bucuresti?
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
30/01/09 17:40
|
|
mototey
membru
|
|
da...
|
|
30/01/09 17:56
|
|
maria_t
membru
|
|
mototey a scris:
da... |
Super!Domnul sa te binecuvinteze! Sa vii prin Golgota.
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
30/01/09 20:06
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
maria, am citit ca ai un baiat. ce varsta are?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/01/09 21:19
|
|
maria_t
membru
|
|
Am 2 baieti, Cristi-10 ani,invata foarte bine, foarte cuminte si istet si ma inteleg f bine cu el, ma ajuta cand il solicit la diverse treburi usoare , Alex-6 ani foarte istet si mai nazdravan si foarte curios e la gradi dar deja stie sa citeasca, citeste singur biblia pt copii si alte reviste pt copii, citeste ce scriu eu pe aici,e f curois, mamaos, pupacios 
Ultima modificare de maria_t (31/01/09 12:48)
|
|
31/01/09 12:48
|
|
mikhael
membru
Inregistat: 16/01/09
|
|
despre mine: muuulteeeee. Am 30 ani si ma numesc Mihai. Mi-kha-El inseamna ceva de genul: cine este ca Dumnezeu(asta a strigat arhanghelul cu pricina cand satan s-a razvratit si cum nu s-a gasit nimeni ca EL-Dumnezeu, satan a cazut).Am inceput sa-l caut pe Dumnezeu din adolescenta(15-16 ani)dar pe cai gresite:filozofii orientale si yoga. am ajuns adeptul teologiei hinduse si a practicilor astora orientale.La 19 ani am plecat la brasov la facultate .Ceva ma oprea sa mai fac yoga asa ca am gasit un inlocuitor-alpinismul. Desi, aparaent intre ele nu este nici o legatura si oamenii deobicei nu sunt influentati negativ de acest sport, la mine era buba-aplicam filozofia hindusa in acest sport. Ce rezulta: un 'eu' foarte mult marit, o mandrie parsiva cu o atitudine exterioara ce parea smerita uneori.Am picat in pacat cu o cursanta la clubul unde faceam alpinism, am facut un copil, ne-am casatorit fortati de imprejurari. Casatoria n-a tinut decat cativa ani.Ea s-a indragostit de un tip pe internet si a plecat la el.In acest moment locuieste in strainatate cu baietelul nostru(7 ani jumate).Ar trebui mult spatiu sa pot povesti toata viata aceasta tumultoasa traita de mine la maxim cu toate cele din lume: femei, masini,etc..lipsea bautura si tutunul.In tot acest timp Dumnezeu mi-a dat multe semnale. Sincer si eu il cautam pe EL. sau credeam ca-l caut.Am accidente pe munti, interventii ale lui in nenumarate randuri sa nu-mi pierd viata dar si operatii si probleme . Mereu ziceam ca o sa ma intorc la Dumnezeu, dar n-aveam puterea. la 25 de ani am zis gata , eu il urmez numa pe Dumnezeu. dar SAtan imi pregatise o capcana: m-am intors la yoga.Groaznic. Dupa parerea mea, crestinismul incetase , nu mai exista .Undeva in inima mea stiam ca Isus este calea. Numele LUI m-a salvat de multe ori, dar din pacate erm mai credincios idolilor hindusi.Unii poate a-ti auzit de zeitatile lor,nu vreau sa le pomenesc numele aici.intr-un final , acum 4 ani Dumnezeu m-a adus la Sibiu.Aici am facut cunostinta cu niste femei ce spuneau ca-l cunosc pe Dumnezeu. Erau penticostale.Am discutat mult cu aceste persoane despre Dumnezeu, vreo 2 ani.EL ma cauta.La un moment dat am sunat-o pe una din aceste femei si i-am spus sa se daperteze de mine, ca in mine e ceva atat de rau ca o sa le dea si pe ele jos de pe cale. Ele nu s-au speriat , stiind ca ele merg mana in mana cu Dumnezeu. EL a vazut ca vroiam sa scap de raul din mine si intr-un final am acceptat sa merg la biserica, dupa mai multe incercari(odata m-am dus pana la usa bisericii dar acel ceva din mine m-a facut sa ma intorc pur si simplu pe calcaie in fata tuturor oamneilor si sa plec).Am inceput sa merg insa la una din aceste femei-o sora mai in varsta -nevazatoare -si ne rugam .La inceput se ruga doar ea, eu nu puteam, dar incet incet a inceput sa patrunda lumina in mine si sa ma curete. Imediat, la vreo 2 luni am hotarat sa ma botez, desi nu fusesem de multe ori la biserica.Lupte au fost multe, majoritatea in plan spiritual mai mult. Simteam ca se da o batalie pentru mine, sa fiou rupt din lumea aceea spirituala falsa in care traiam-cel rau poate aparea ca un inger de lumina si pe mine ma inselase de multe ori.Avusesem multe trairi in duh de acest gen in urma practicilor yoghine, iar acum, cand cel rau vedea ca ma pierde urla din toti rarunchii. Nu fusesem doar unul din sclavii lui ci chiar un ucenic. Le ghiceam oamenilor vitorul, ii manipulam, iar el nu vroia sa-si piarda discipolul.Insa Am mers inainte , mana in mana cu EL.Intr-o noapte am avut o rapire in duh-genul acela de experiente care le au cei aflati in moarte clinica: se separa de trup si pleaca. Eu am vrust sa plec la ISUS. In fata mea se afla o fiinta care semana cu Isus, dar cand m-am uitat mai bine era cel rau. m-a cuprins panica iar cel rau m-a dus acolo, unde nu vrem nici unul sa ajungem.o masa vascoasa neagra cu o presiune enorma si o durere cumplita. O incatusare totala. Am strigat in inima mea, restul trupului era incatusat iar Domnul Isus a venit si m-a salvat din acea lume. M-a luat de incheietura mainii si m-a scos de acolo. Mereu m-am intrebat oare cand a facut acest gest? acum sau acum 2000 de ani pentru toti.? A urmat botezul, mari lupte, de data asta si materiale, dar si o fercire si eliberare extraordinara. In acest moment sunt la pitesti. Am venit la parintii mei , ca o reintoarcere acasa. nu stiu cat voi sta . Cat va vrea Domnul. ei nu sunt bine. Tata are cancer la cap, mama e epuizata fizic si psihic din cauza lui. Cuvantul il accepta f greu. Domnul sa va binecuvanteze pe toti.
Ultima modificare de mikhael (31/01/09 19:52)
_______________________________________ Oare cand vine Domnul sa ne ia?
|
|
31/01/09 19:49
|
|
nikku
membru
Inregistat: 26/11/08
|
|
Bine ai venit, mikhael. Cutremuratoare este povestea ta... Dumnezeu sa lucreze pentru mantuirea parintilor tai.
|
|
31/01/09 20:06
|
|
livu2day
membru
|
|
Mihai slavit sa fie Domnul ca a lucrat in viata ta asa de frumos, fi tare si tine-te aproape de El in continuare. Poate si eu o sa spun despre mine si cum a lucrat Domnul. Domnul sa te ajute si sa te zideasca sa fi o lumina pentru El si sa ramai pe Calea ceea bun Mihai.
|
|
31/01/09 20:12
|
|
mototey
membru
|
|
Mihai... o marturie foarte frumoasa... Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te ajute sa ramai tare pe cale... 
|
|
31/01/09 20:26
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Sword a scris:
Am nevoie de oameni cu care sa-mi ascut sabia, nu s-o las sa rugineasca.
|
Aici nu se înţelege bine: ai nevoie de fierari sau de victime?
Sword a scris:
Am nevoie sa fiu lovit, fiindca asa am posibilitatea de-a invata contraatacul, trebuie sa fiu certat sau vorbit de rau, fiindca asa voi invata iertarea sau am nevoie de aprobari ca sa invat partasia...
|
Deci nu te temi că vei putea fi lovit atât de tare încât să nu te mai poţi ridica vreodată, sau să vrei să fi ridicat?
Sword a scris:
Nu mai eliminati astea de dragul "ordinii" fiindca vom muri spiritual. Va rog...
|
Asta doar dacă considerăm că astfel de oameni trăiesc încă, dacă considerăm că au murit atunci eu nu cred că ai de ce te teme.
|
|
02/02/09 13:56
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
zambezi a scris:
Sword a scris:
Am nevoie de oameni cu care sa-mi ascut sabia, nu s-o las sa rugineasca.
|
Aici nu se înţelege bine: ai nevoie de fierari sau de victime?
|
sabia se ascute prin frecarea cu alta sabie, asta poate fi cel mai bine antrenament...victime nu, pentruca sangele face metalul sa rugineasca 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
02/02/09 13:59
|
|
rebeca11
membru
Inregistat: 04/02/09
|
|
sunt rebeca din cluj,am aproape 17 ani si.... imi place sa cant muuulttt 
|
|
04/02/09 18:46
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
bun venit rebeca...sper sa nu "te canti" pe aici ..spor la postat
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
04/02/09 18:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|