|
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
maria_t a scris:
S-o fi csatorit de curand? Poata prin "fica" intelegem nora , nu? . Posibil sa se fi integrat atat de bine in noua familie si se simte ca o fica. |
Gresesti, si daca o citeai si tu inainte sa-ti dai cu parerea, ajungeai la concluzia la care am ajuns si eu ca nu-i casatorita.
Lizbeth a scris:
De vreo 2 luni, sunt a 15 fiica a unei familii de pastor din Cluj. |
Eu inteleg mai degraba prin "fiica de vreo 2 luni", faptul ca sta la o familie cu 14 copii, si posibil sa se fi integrat atat de bine intr-o familie asa de numeroasa, incat se simte ca o fiica 
(asta cu "de vreo 2 luni a 15 fiica" mergea la subiectul "probleme buclucase" 
Ultima modificare de irlanda (28/08/09 02:39)
|
|
28/08/09 02:27
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
Deci, se impune o clarificare: locuiesc pentru o vreme la familia unui pastor...care a mai avut inaintea mea in "gazda"/chirie inca o multime de fete (dupa calculele mele...eu asd fi a 15 a). Sunt o familie deosebita si ma simt ca una din fiicele lor 
"Face sens" acum? 
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
28/08/09 08:15
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
Wow ce tare esti irlanda! Si eu am crezut ca face referire casatorie.
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
28/08/09 08:53
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Lizbeth a scris:
locuiesc pentru o vreme la familia unui pastor...care a mai avut inaintea mea in "gazda"/chirie inca o multime de fete (dupa calculele mele...eu asd fi a 15 a). Sunt o familie deosebita si ma simt ca una din fiicele lor  |
Cum il cheama pe nenea?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/08/09 11:01
|
|
Lizbeth
membru
|
|
eeeee...e secret (nu incerc sa fac pe interesanta dar nici nu as vrea sa ii dau numele, e destul de cunoscut:)
Lizbeth
|
|
28/08/09 11:15
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
lara a scris:
Wow ce tare esti irlanda! Si eu am crezut ca face referire casatorie. | Eu am crezut ca si Irlanda de la inceput :P .
Bun venit, Lizbeth !
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
28/08/09 11:22
|
|
benny
membru
|
|
Lizbeth a scris:
eeeee...e secret (nu incerc sa fac pe interesanta dar nici nu as vrea sa ii dau numele, e destul de cunoscut:) |
Te intreb pentru ca mai stiu pe cineva care sta la o fundatie, in chirie... Numai ca nu cred ca e pastor nenea care ofera chiria.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/08/09 11:32
|
|
Lizbeth
membru
|
|
benny a scris:
Lizbeth a scris:
eeeee...e secret (nu incerc sa fac pe interesanta dar nici nu as vrea sa ii dau numele, e destul de cunoscut:) |
Te intreb pentru ca mai stiu pe cineva care sta la o fundatie, in chirie... Numai ca nu cred ca e pastor nenea care ofera chiria. |
benny, eu locuiesc la mansarda casei, este o casa de oameni obisnuiti cu mansarda locuibila (e mai mult decat locuibila - e foarte "acasa" pentru mine) iar venirea mea acolo a fost o binecuvantare de care ma bucur in fiecare zi. Ca sa explic un pic si mai bine de ce ma vad "cea de-a 15 a fiica"...eu nu am tata de la 3 luni...nu am avut privilegiul de a cunoaste "sentimentul" si nici nu am zis niciodata "tata" nimanui. Acum descopar cum e sa ai unul, pamantesc
Cu cel ceresc...ma stiu de mai multa vreme 
Lizbeth
|
|
28/08/09 12:22
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Cine o invata pe Lizbeth cum sa citeze ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/08/09 16:44
|
|
Lizbeth
membru
|
|
april a scris:
Cine o invata pe Lizbeth cum sa citeze ? |
Apreciez 
Lizbeth
|
|
28/08/09 17:25
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Liz, uite aici: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1330
Spor la postat in continuare! 
Fain de tine ca ai gasit sa stai la un pastor. Eu stau in chirie la o asociatie. O sa turbez singura in camera, dar m-oi descurca eu cumva
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
28/08/09 18:51
|
|
benny
membru
|
|
tamarta a scris:
O sa turbez singura in camera, dar m-oi descurca eu cumva |
N-o sa stai singura in camera. :P E si doctorita aceea. 
|
|
28/08/09 21:39
|
|
tamarta
membru
|
|
Ba nu! Ea o sa fie numai atunci cand vreau sa fiu singura: in sesiune 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
28/08/09 22:56
|
|
Lizbeth
membru
|
|
ioi...Tamarta...stai cumva la caritatea?
Sper ca ...nu 
Lizbeth
|
|
29/08/09 00:52
|
|
tamarta
membru
|
|
Da.. E singurul loc in care am gasit sa stau. Ma gandeam k pentru moment e ok asa..pana gasesc altceva. De ce intrebi? Daca stii mai multe poti spune in privat, ca sa nu fim off aici.
|
|
29/08/09 02:16
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Stie cineva ce inseamna semnatura lui gogol?
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
30/08/09 22:38
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
mereu-tanar a scris:
Stie cineva ce inseamna semnatura lui gogol? |
Se pare ca a iesit definitiv de pe forum.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
30/08/09 22:58
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
De ce?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
31/08/09 06:13
|
|
gogol
membru
Inregistat: 22/07/09
|
|
1. Am luat aceasta hotarare din ratiuni pur omenesti, pe care nu are rost sa le comentez. Deci... 2. Meditand si analizand, mi-am dat seama ca hotararea mea, nu-i corecta si nici in conformitate cu adevarul Scripturii! De ce asta? Pentru un crestin este calauzit de o "candela" pas cu pas(PS. 119). De unde as putea eu sa stiu ce se va intampla la pasul 101 din acest moment? N-am de unde sa stiu! Deci faza cu "definitivul" nu este ok! Poate Domnul va vrea ca sa ma foloseasca candva pe acest forum, de ce nu? Drept urmare imi retrag hotararea/semnatura. Daca voi primi indemn sa mai scriu voi scrie, daca nu ...nu. Va doresc mult har!
Ultima modificare de gogol (17/09/09 13:49)
|
|
17/09/09 12:26
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Bine ai revenit!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/09/09 13:41
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Şi eu spun bine ai revenit, gogol.
|
|
17/09/09 13:54
|
|
gogol
membru
Inregistat: 22/07/09
|
|
Nu, nu e vorba de revenire! Doar spuneam ca daca pe viitor voi avea un indemn de sus ca sa postez ceva, probabil ca o voi face. Incercam doar sa spun ca afirmatii in genul: "e definitiv bla bla" sau..."niciodata bla bla" nu sunt corecte nici in teorie(asa spune la carte) si nici in practica(caci 'maine' nu e al nostru!).Acum sunt doar...un biet autoexclus! (vai ce-mi place termenul asta....i love it:)). See yea (love it too! )
Ultima modificare de gogol (17/09/09 13:56)
|
|
17/09/09 13:56
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|