|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eee, ai zis la un vis.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
01/03/10 22:09
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Eu, cel de pe forum. Numele meu este Voicu Eduard-Razvan. M'am nascut si locuiesc in Ploiesti (Malul Rosu, un cartier trist cu blocuri gri si mult noroi pe strazi). In vara fac 22 de ani. De mic tata imi canta la chitara cantece folk vechi si cantari de la adunare tot la chitara si imi puntea magnetofoane cu Beatles, Doors etc si am ramas in acest mediu folk/blues al anilor 70-80 si a chitarelor pe care le zdrangan. De felul meu sunt foarte lenes, nu in sensul ca nu imi place munca ci in sensul ca nu privesc multe lucruri ca fiind importante. Am avut multe perioade in viata dar viziunea despre ea mi s'a pastrat si anume ca, candva, o sa fie bine si ca visele si parerea despre viata pe care am avut'o pana acum nu a fost doar un vis si ca, in ciuda realitatii parintilor mei de ex, care au divortat dupa 25 de ani de certuri, ignoranta, ura din partea unora, dispret etc, in ciuda lor valorile inca raman si lucrurile simple dar importante (dragostea, credinta nestramutata in Dumnezeu, un drum cat mai golit de lucruri fara rost) si ca in viata merita sa lupti pentru ceva care sa conteze si in viata aceasta.
Sunt un pasionat al jocurilor pe PC, in special RPG . Imi place sa citesc carti fantastice in special. Am descoperit TanarCrestin dupa divortul alor mei si aceasta m'a ajutat sa evadez din cotidianul tot mai evident si cand propria'mi expresie "mai curand voi atinge orizontul decat orice vis al meu" parea tot mai palpabila si reala. Mult mi'a schimbat viata si gandurile SiTotusiExistaIubire 
Nicknameul meu (pe care il folosesc oriunde, orice site, joc etc) si anume edi the raven vine de la un serial de prin '98, numit "The Crow: Stairway to Heaven" care mi'a placut mult la vremea respectiva si de atunci am ales ca acesta sa fie "pseudonimul" meu. Cam atat.
le : do not pick on SiTotusiExistaIubire Not now not ever 
Ultima modificare de edi.theraven (04/03/10 09:29)
|
|
03/03/10 20:04
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
))))) ce amenintare subtila! :P
|
|
03/03/10 20:09
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
La ce biserica mergi, edi?
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
04/03/10 09:25
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Emanuel, de pe Ana Ipatescu.
|
|
04/03/10 09:25
|
|
RainSong
membru
|
|
+Archangel+, ce mai stii de MIDIAN, mai e poca, s-a lasat?
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
22/03/10 13:36
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Din cate stiu eu i-a trecut cam de mult. Nu mai stiu exact ce hram poarta acum. Cred ca s-a lasat si de una si de alta (crestinism si satanism adica).
|
|
22/03/10 13:43
|
|
RainSong
membru
|
|
ok ,mersi. E trist, si nu neaparat pentru ca nu e crestin, ci ca trece din poluri opuse in perioade asa scurte de timp.
|
|
22/03/10 13:46
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
Cine e midian? 
|
|
22/03/10 13:52
|
|
RainSong
membru
|
|
alex a scris:
Cine e midian?  |
un vechi user, activa prin 2008.
|
|
22/03/10 14:10
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
alex a scris:
Cine e midian?  |
E un tip pe care l-am cunoscut pe un forum impropriu denumit satanist. Dupa ce a avut niste discutii cu un penticostal (abel, mi se pare ca a fost si pe la noi pe forum) si-a schimbat radical optiunile si a devenit crestin.
Cam asta a mai ramas din el: http://covenofmidian.sapte.ro/
Ultima modificare de +Archangel+ (22/03/10 14:19)
|
|
22/03/10 14:18
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Linkul dat de tine are malware.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
22/03/10 14:23
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Curios, nu mi-a sarit nicio avertizare!
|
|
22/03/10 16:31
|
|
alex
membru
|
|
nici la mine 
|
|
22/03/10 17:13
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
22/03/10 17:16
|
|
alex
membru
|
|
io am intrat de pe calc de pe la faculta si nu a aratat nimic...deci eu n-am riscat nimic 
|
|
22/03/10 17:19
|
|
edi.theraven
membru
|
|
|
22/03/10 17:24
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
nici mie nu mi-a aratat nimic... imi instalez si doctor spyware si ii dau un scan, ca poate gaseste ceva..
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
22/03/10 17:35
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
john blacktorne s-a transformat in "ultimul mohican" (am lasat la semnatura si localitate vechiul nick pentru o perioada scurta, pentru a nu se incurca forumistii). daca tot am intrat aici, sa spun cateva cuvinte despre mine: sunt de prin bucuresti de bastina si ca domiciliu, in "tinerete" am frecventat diverse biserici (deci am crezut in Dumnezeu) de unde si cunostintele mele religioase (multe sau putine asa cum sunt asa cum sunt) principala mea insusire este ironia, implicit si autoironia. ma consider un om inteligent dar cu destule lacune pe care le voi remedia sau nu. ca de obicei timpul va da raspunsul. cu intarziere: bine v-am gasit.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
06/04/10 13:21
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Ce te-a facut sa "parasesti" credinta in Dumnezeu?
|
|
06/04/10 14:51
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
nu stiu daca pot da un raspuns exact. probabil unele chestiute pe care nu le intelegeam sau mi se pareau ciudate atunci, sau poate ca era perioada adolescentei, momente in care incepeam sa deschid ochii, iar idealurile si crezurile mele referitoare la oameni, incepeau sa se darame ca un castel facut din carti. poate ca refuzam sa cred si sa inteleg de ce daca exista un Dumnezeu accepta atatea nedreptati, imi dadeam seama ca legea compensatiei pe acest pamant e o teorie falsa,iar legea hazardului devenea din ce in ce mai plauzibila. incepeam sa cunosc oamenii, iar ceea ce vedeam nu-mi placea. mai tarziu am mai reluat ocazional anumite studii sau cercetari in legatura cu Biblia, credinte sau religii, dar deja o faceam dpdv neutru, ca modalitate de cunoastere si informare nimic mai mult. posibil daca as fi inteles atunci ca oamenii din biserica sunt oameni, caci cuvintele unui pastor nu reprezinta o axioma, ca biblia este scrisa de oameni si a suferit o multime de traduceri sau daca as fi inteles toate interpretarile ce trebuiesc facute si pe care le-am priceput ceva mai tarziu, poate ca alta ar fi fost conceptia mea azi. intre timp, ratiunea a inceput sa dicteze din ce in ce mai mult in viata mea si fara sa-mi dau seama am devenit ceea ce sunt: un agnostic. 
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
06/04/10 15:12
|
|
RainSong
membru
|
|
ultimul mohican a scris:
sunt de prin bucuresti de bastina si ca domiciliu |
inainte aveai moldova veche la locatie, si eu, stiind de localitatea Moldova Noua m-am uitat pe harta. Si ma bucuram ca mai is si banateni, dar vad ca ne-ai inselat. Ahh, ce ma enervezi :P
|
|
06/04/10 15:39
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
deci, ultimul mohican fost john blacktorne, inteleg ca ai varsta celor care cred ca pot fi fericiti chiar daca nu cunosc nefericirea? 
|
|
06/04/10 15:43
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
rainsong* moldova veche mi-a placut cum suna si-am ales-o cand mi-am facut profilul  zambezi, am vreo 28 de anisori asa.
|
|
06/04/10 15:47
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
ce te face sa crezi ca varsta la care am facut referire se masoara in ani(sori)?
|
|
06/04/10 15:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|