|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Iasi, Constanta, Ploiesti, Bucuresti?
|
|
25/05/10 14:10
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
dhannyella, te joci cu inteligenta noastra. Te astepti sa stim si alte orase? Dar mai exista alte orase in afara de cele din jud. Cluj? [fac ca americanii acum, care cred ca nu exista alte tari, decat statele.. ]
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
25/05/10 14:11
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
)...eu zic ca mai exista:D.Daca nu orase,macar orasele:)(de ce sa fii rau? ) Ps:eu zic sa "nu-ti mai folosesti inteligenta"cu lucrul asta macar pana dupa sesiune;)(app de asta:Domnul cu tine!) Multe binecuvantari!
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
25/05/10 17:19
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
dhannyella, poti lasa un spatiu intre cuvinte si emoticoane ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
25/05/10 17:36
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
hai edy ca te duci prea departe mai ai putin si o trimiti in Galati  pentru mine nici prea departe, nici prea aproape e undeva pe la 150-300 km.
ma bucur sa te avem printre noi, daniela 
Ultima modificare de tamarta (25/05/10 19:10)
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
25/05/10 19:10
|
|
dhannyella
membru
|
|
scuze april... vedeti cine stie?  multumesc pentru urare tamarta 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
25/05/10 20:46
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
dhannyella a scris:
[...]sesiune;)(app de asta:Domnul cu tine!) Multe binecuvantari! |
Multumesc, la fel si tie la bac! (il dai, nu? sau l-ai dat deja?)
Eu zic ca... Ori Baia Mare, ori Satu Mare, ori Zalau, ori Bistrita, sau Oradea, ori Reghin, ori Tg. Mures, ori Alba Iulia, ori Aiud, Medias, Sighisoara, ori Arad, ori Timisoara, ori Deva, Hunedoara sau Sibiu. 
Hai ca am nimerit, nu? 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/05/10 00:00
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Ai zis "toate "orasele din Romania. 
De n-ai nimerit incepi cu cele din Bulgaria, si Ungaria si ce mai este. 
Ultima modificare de mereu-tanar (26/05/10 06:28)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
26/05/10 06:27
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
lasa mai, ca e frumos in liceu, nu degeaba se spune : "cei mai frumosi ani" 
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
26/05/10 16:38
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Niciodata n-am inteles de ce aia sunt cei mai frumosi ani. La mine au fost anii de la facultate. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
26/05/10 16:58
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
nu e o chestie unanim stabilita, dar totusi e acceptata de majoritatea oamenilor. sa explic de ce: liceul in genere, este facut in anii adolescentei, perioada din care lipsesc grijile, vreme in care predomina optimismul, entuziasmul, viata o vezi in roz, crezi ca poti realiza orice, nu ai dat inca piept cu problemele vietii, iar necazurile tale esentiale sunt daca nu-ti da tati 50 de lei sa te duci la film cu colegii etc. in facultate deja te-ai maturizat un pic, iti cauti un job, te gandesti serios la viitor etc.
Ultima modificare de ultimul mohican (26/05/10 17:17)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
26/05/10 17:16
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Aha, se pare ca sunt eu mai intarziat. In facultate am avut perioada cea mai lipsita de griji (cu exceptia sesiunilor) Nici nu mai stiu cate jocuri am terminat atunci. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
26/05/10 17:27
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
dhannyella a scris:
(nu mai vreau inca o data pe a 12 ( ) |
mi-a placut a 12-a in ceea ce priveste scoala, din cauza ca m-am prostit urat de tot si cu greu deschid vreun caiet, in special mate. Am chiulit cam mult anul asta cu clasa, ne-am dezlantuit pt ca 3 ani am fost tinuti din scurt, dar fata de celelalte generatii suntem elevi model. A fost oarecum lejer la invatat, oricum eu eram ceva de genul "risc sa-mi iasa 9? nu-i bai, nu-mi trebe media asta" ) dar am medii bune, vreo 3 de 9. A fost un an nasol in celelalte domenii si mi-a daunat invatatului, da' eu zic ca s-a meritat. Deja ma simt straina de liceu, vin alte generatii, ma simt prea mica sa merg la faculta, frate-miu zice ca nici n-am moaca de student )
ultimul mohican a scris:
liceul in genere, este facut in anii adolescentei, perioada din care lipsesc grijile, vreme in care predomina optimismul, entuziasmul, viata o vezi in roz, crezi ca poti realiza orice, nu ai dat inca piept cu problemele vietii, iar necazurile tale esentiale sunt daca nu-ti da tati 50 de lei sa te duci la film cu colegii etc. in facultate deja te-ai maturizat un pic, iti cauti un job, te gandesti serios la viitor etc. |
si daca eu nu ma incadrez in niciun punct din descrierea ta cu liceenii ce inseamna? Ca sunt mai matura si ma pot marita? [apropo, cand ma ceri? april!!!]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/05/10 19:38
|
|
ultimul mohican
membru
|
|
april!!!! (eu nu stiu de ce te strig, da' daca te striga iubirea mea te strig si eu 
|
|
26/05/10 21:04
|
|
april
admin forum
|
|
intai te pocaiesti, ca sa fie fffff clar.
daca e iubirea ta fa-o macar pt ea, daca nu din alt motiv .
|
|
26/05/10 21:35
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
Rain, arzi de nerabdare?...speri ca are mostenire mare mohicanul, ca doar e ultimul.
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
26/05/10 22:31
|
|
tamarta
membru
|
|
dhannyella a scris:
vedeti cine stie?  |
ha  mai ganditi-va si la orase mai mici sau sate :P
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
27/05/10 02:27
|
|
dhannyella
membru
|
|
nu,sate nu 
Ultima modificare de dhannyella (27/05/10 13:36)
|
|
27/05/10 13:36
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
poate comune. 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
27/05/10 16:11
|
|
dhannyella
membru
|
|
nici asta 
|
|
27/05/10 18:19
|
|
tamarta
membru
|
|
O fi vreun orasel mai mic. Daca ne mai dam mult cu parerea ne trimite toti april la plimbare. numa` bine, avem motiv sa-i facem o vizita dhannyellei 
|
|
27/05/10 22:38
|
|
harra
+
Inregistat: 21/04/09
|
|
Va salut si ma bucur ca am din nou ocazia sa va citesc,chiar daca a trecut mult tp,nu stiu unde sa postez " bine v-am regasit"dar stiu ca ma va ajuta April.
_______________________________________ Mai mult sa spun nu-s vrednic la cuvinte/caci vrerii Sale privind pe-a mele/ma-mpinse-nainte asmeni/iubirii ce roteste sorii si stele.Dante Aligheri
|
|
28/05/10 12:16
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
Bine ai revenit Harra. Poţi scrie aici "bine v-am regăsit" , e locul ideal
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
28/05/10 12:40
|
|
april
admin forum
|
|
harra a scris:
Va salut si ma bucur ca am din nou ocazia sa va citesc,chiar daca a trecut mult tp,nu stiu unde sa postez " bine v-am regasit"dar stiu ca ma va ajuta April. |
e ok si aici.
bine-ai revenit 
|
|
28/05/10 14:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|