|
|
|
Panzer Division Marduk
membru
 Inregistat: 20/01/11
|
|
Mersi )
_______________________________________ Now you are mine, in my control... One taste of your life, and I own your soul.
|
|
21/01/11 15:17
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Acum, daca tot ne-am pricopsit cu tine, poate ne spui cate ceva despre persoana ta. Mai exact, de ce ai vrut sa spargi acest forum.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
21/01/11 15:23
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
julakiss a scris:
Hey..sunt nou pe aici...incantat sa va cunosc de acum inainte.. |
Bine ai venit,julakiss! 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
21/01/11 18:15
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
eeh, n-a vrut sa sparga ci doar sa ne arate o vulnerabilitate a sitului si sa ne demonstreze ce s-ar putea face profitand de ea si cum se poate rezolva.
|
|
21/01/11 18:18
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
m3diator a scris:
eeh, n-a vrut sa sparga ci doar sa ne arate o vulnerabilitate a sitului si sa ne demonstreze ce s-ar putea face profitand de ea si cum se poate rezolva. |
nice
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
21/01/11 18:22
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
m3diator a scris:
eeh, n-a vrut sa sparga ci doar sa ne arate o vulnerabilitate a sitului si sa ne demonstreze ce s-ar putea face profitand de ea si cum se poate rezolva. |
Yeah... chillout... daca voiam sa fac ceva rau schimbam parolele adminilor si distrugeam site-ul. N-am ce sa spun despre mine Need help on IT, buzz me.
_______________________________________ Now you are mine, in my control... One taste of your life, and I own your soul.
|
|
21/01/11 19:32
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Eu vreau sa stiu ce inseamna avatarul tau.
Si multumesc ca nu ai vrut sa (ne) distrugi, ca poate-ti reusea.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
21/01/11 19:34
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
april a scris:
Eu vreau sa stiu ce inseamna avatarul tau.
Si multumesc ca nu ai vrut sa (ne) distrugi, ca poate-ti reusea. |
You know, best friend or the best MaryJane bud )
|
|
21/01/11 19:38
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
asa a zis si mircea cel batran ) (glumesc habar n-am care-i treaba)
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
21/01/11 19:48
|
|
april
admin forum
|
|
Panzer Division Marduk a scris:
You know, best friend or the best MaryJane bud ) |
o fi the best friend al tau, dar al nostru nu e .
eu am o problema cu el. nu facem reclama la asa ceva . ce zici, il schimbi ?
|
|
21/01/11 19:49
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
Gata 
|
|
21/01/11 19:55
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Bine ca nu ti'ai pus niste cactusi )
|
|
21/01/11 19:56
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
rofl 
|
|
21/01/11 19:57
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Banuiesc ca stii la ce ma refer )
|
|
21/01/11 19:59
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
Evident juice 
|
|
21/01/11 20:08
|
|
edi.theraven
membru
|
|
Da 
|
|
21/01/11 20:13
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
ei asta numesc eu (din ce-am priceput, ca am citit doar cu-n ochi, celalalt e boland ) o intrare triumfala.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
21/01/11 20:16
|
|
avast
membru
Inregistat: 04/01/11
|
|
mi-o zis un prieten ca in danemarca ii voie sa consumi ceva ciuperca de la care esti high... cica e legala, si iti poti face mancare cu ea..
|
|
21/01/11 21:59
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
panzer, poti de exemplu sa ne spui cum/cand ai aflat de situl nostru si ce te-a determinat sa cauti vulnerabilitati. si mai poti sa ne spui de ce activezi pe un forum crestin si de ce esti dispus sa dai sfaturi legate de IT. cunosti personal pe cineva de pe aici? chiar sunt curios 
|
|
21/01/11 22:00
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
@avast, wtf, habar n-am... Stiu ca toate ciupercile ce contin psilocybin sunt interzise in Danemarca... ciuperci legale... doar daca au Spice-uri si se vinde Flying Agaric - dar nu prea cred, avand in vedere ca nu se mai face acel produs aproape nicaieri. @m3diator, dupa cum am mai scris, nu tolerez religiile in general, in special iudaismul si islamismul. Am aflat de TC acum 1 an, 1 an si ceva, dintr-un mass pe Yahoo. Caut vulnerabilitati de obicei pe orice site, e o mica fixatie )... De ce activez pe forumul asta, habar n-am, prea mult timp liber cred. Nu cunosc pe absolut nimeni.
|
|
21/01/11 22:34
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
@m3diator, dupa cum am mai scris, nu tolerez religiile in general, in special iudaismul si islamismul. Am aflat de TC acum 1 an, 1 an si ceva, dintr-un mass pe Yahoo. Caut vulnerabilitati de obicei pe orice site, e o mica fixatie )... |
Misto. Ai un viitor profesional destul de stralucit. Si mie mi-ar place sa am atatea cunostinte incat sa fiu in stare sa gasesc vulnerabilitati. Momentan invat. 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
21/01/11 22:56
|
|
Panzer Division Marduk
membru
|
|
Fa-ti cont pe HackForums. Ai acolo de toate... ghiduri, tutoriale, ebookuri despre hacking, cracking, programare, design, reverse engineering etc. Ce stiu eu am invatat in 2 ani si stiu la nivel mediu.
|
|
21/01/11 23:00
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
shoricel a scris:
...Si mie mi-ar place sa am atatea cunostinte incat sa fiu in stare sa gasesc vulnerabilitati. Momentan invat.  |
Pai la treaba soricel, nu la poveste prea mult!
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
21/01/11 23:04
|
|
april
admin forum
|
|
Gata  |
ok. sa intreb ce ciuperci sunt alea ?
@avast, wtf, |
atentie la limbaj 
|
|
22/01/11 00:03
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|