|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Citatul este clar, raspunsul nu este clar.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
06/02/11 16:54
|
|
Reficul
membru
Inregistat: 06/02/11
|
|
Lumina de care este nevoie. Ca sa folosesc un citat din Coran: "Eu am grija de cei care sufera din cauza Mea."
Oricum, de asta am zis citatul respectiv in latina, probabil nu vei intelege acum sensul cuvintelor mele, dar in timp ...
LE: Si sa nu se inteleaga ca ma consider nu stiu ce sau nu stiu cine. Chiar nu vreau sa se inteleaga asta sau sa fiu inteles gresit.
Ultima modificare de Reficul (06/02/11 17:03)
_______________________________________ Ai milă, Doamne, de noi, pentru că nu ne recunoaştem pe noi înşine şi de atâtea ori credem că suntem îmbrăcaţi când defapt suntem goi.
|
|
06/02/11 17:02
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Bine, de-abia astept. Sper sa pot dormi la noapte.
|
|
06/02/11 17:04
|
|
Reficul
membru
|
|
Sarcasmul tau este demn de mila.
Am o intrebare pentru lume: a plans cineva cand a citit biblia ?
_______________________________________ Ai milă, Doamne, de noi, pentru că nu ne recunoaştem pe noi înşine şi de atâtea ori credem că suntem îmbrăcaţi când defapt suntem goi.
|
|
06/02/11 17:06
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
Faptul ca ma iei la misto ma pune pe ganduri.
|
|
06/02/11 17:53
|
|
Reficul
membru
|
|
Cu ce te-am luat la misto ? Ceea ce ai spus mi s-a parut sarcastic 
|
|
06/02/11 17:56
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Reficul a scris:
Pai sa vad... sunt din Brasov si am 16 ani... |
Aici nu se vand gogosi de genu'...avem alergie la ele.
Reficul a scris:
Motivul scrierii inverse este ca, pana la urma, este un forum crestin, si as fi preferat sa ma integrez putin inainte sa fiu alungat cu pietre, metaforic cel putin. |
Scris invers sau nu, dupa ce prostii debitezi deja la adresa lui Dumnezeu, nu vei avea prea mult timp si succes sa te integrezi. Nenoroc de nesansa...
Reficul a scris:
Un lucru pe care as vrea sa il spun despre mine este ca nu apartin de nici o religie, lucru ce nu m-a impiedicat sa studiez, cat mi-a permis varsta si alte limitari, celelalte religii (in special cele orientale). |
Mie una mi-e cam lehamite de specii ca tine, sau specii ca agnosticii, ateii, satanisti, specii pe care eu le incadrez in categoria "derutatilor" care se perinda pe aici cu gandul de a-L blasfemia pe Dumnezeu in fel si chip prin "sclipirile" si "descoperirile" lor, incercand sa ne lumineze pe noi, credinciosii, de nimicnicia, nedreptatea si rautatea Lui. Chiar n-aveti alta treaba de facut?
Asadar si prin urmare eu nu-ti urez bun venit pe acest forum, ci iti urez mai degraba sa ti se strice lumina de purtator si aducator de "lumina" cat mai repede si sederea-ti, pana la acest moment crucial, sa-ti fie cat mai neplacuta si cu un numar de pietre cat mai mare.
|
|
06/02/11 21:31
|
|
homeless
membru
 Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (15/02/11 21:22)
|
|
06/02/11 22:05
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Reficul a scris:
Sarcasmul tau este demn de mila.
Am o intrebare pentru lume: a plans cineva cand a citit biblia ? |
La tupeul cu care vii esti trecut cu mult de 16 ani. Lumea nu plange cand citeste Biblia, pentru ca nu prea citeste.(in ideea ca intrebarea nu a fost pusa credinciosilor, ci lumii)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
06/02/11 22:15
|
|
Reficul
membru
|
|
Draga mea Irlanda, daca te-ar incalzi cu ceva iti pot face o poza la buletin. Valabil si pentru homeless si emanuel. Ce motiv as avea sa mint ? Care este "specia" mea ? Am zis mai devreme ca nu apartin de nici un cult. Personal nu am incercat sa "luminez" pe nimeni si imi pare rau ca m-ai pus in aceasi oala cu acel gen de persoane, nu acesta a fost scopul meu si nici nu este. Am intrat pe forum cu acelasi motiv pentru care m-am dus la biserica penticostala, dar la care nu am mai putut merge. Motivul nu o sa il spun pe forum, pentru ca este personal. Daca sunteti interesati astept un pm de la voi si o sa vi-l spun pe privat. Ca un sumar, multumesc, Irlanda, pentru primirea calduroasa, in special ultima parte, care a fost "demna" de un crestin.
Emanuel, intrebarea am pus-o voua, celor care puteti raspunde pe forum. Nici nu m-am gandit la lumea exterioara... in ziua de azi lumea nu mai plange aproape din nimic, poate cand le mai moare un bunic, o bunica.. dar si atunci, slabe sanse. Personal, si stiu ca voi fi greu de crezut, poate chiar deloc, mi-au dat lacrimile in cel putin 2 scene din biblie, respectiv nasterea si moartea lui Iisus.
Ce legatura are asa-zisul "tupeu" cu varsta ? Nu i-am raspuns lui Archangel cu tupeu sau cu superioritate, ci il respect pentru ca este moderator si membru vechi, la fel ca si pe voi ceilalti. Doar ca am simtit sarcasm in cuvintele sale si deci am raspuns in consecinta simtirii mele.
|
|
06/02/11 22:42
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Reficul,tot citeam si eu ce ati scris pana acum si,te rog sa nu te superi pe mine dar...eu am lucrat cu copii apropiati de varsta pe care zici ca o ai tu,in plus am un frate mai mare decat tine cu 1 an si ceva ,si...vorbirea ta...hmmm...sincera sa fiu,ma alatur si eu celor care nu cred ca ai 16 ani. [parerea mea]
Apoi,bun venit!
Si,o intrebare? Cum de reusesti sa o dai din prima in bucluc? 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
06/02/11 23:16
|
|
Reficul
membru
|
|
Nu am de ce sa ma supar pe tine, dhanyella, te inteleg perfect. Chiar homeless a zis ca sunt maturizat inainte de vreme. Dupa cum am afirmat mai sus, nu varsta fizica este cea importanta. Sa nu uitam...
Iov 32:9 a scris:
Nu cei bătrâni sunt înţelepţi şi nici moşnegii nu sunt cei ce înţeleg totdeauna dreptatea. |
Bine te-am gasit!
Nu stiu.. chiar nu stiu. Nu m-am gandit niciodata la asta pentru ca niciodata nu am considerat ca intru in bucluc. Pana la urma, suntem doar oameni cu pareri diferite pe care ni le afirmam.
Apropo, e valabila si pentru tine "oferta" cu buletinul, daca te-ar incalzi cu ceva.
|
|
06/02/11 23:22
|
|
dhannyella
membru
|
|
Hmmm...nu stiu cat ma poate incalzi,din moment ce eu nu stiu cum te cheama,de unde sa stiu eu ca e buletinul tau? 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
06/02/11 23:27
|
|
emanuel
membru
|
|
De vreme ce pe buletin nu e trecut userul Reficul , apoi poti pune buletinul lui frat-tu care are decat 13 ani. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
06/02/11 23:29
|
|
Reficul
membru
|
|
Dhannyella, cred ca va trebui sa ma crezi pe cuvant. Ma cheama Mircea, iar pe tine probabil Daniela si dupa cum spuneam, sunt din Brasov. Lucrurile astea sunt scrise in buletin. Pot sa fac si o poza cu mine langa buletin, doar ca acum am parul lung decat il aveam atunci. La fel, emanuel, va trebui sa ma crezi pe cuvant.
Nu am frati si nici surori.
|
|
06/02/11 23:31
|
|
emanuel
membru
|
|
Apoi, te-oi crede, da' ce pot sa fac, altceva?
|
|
06/02/11 23:36
|
|
irlanda
membru
|
|
Reficul a scris:
Draga mea Irlanda, daca te-ar incalzi cu ceva iti pot face o poza la buletin. |
Smecheria asta nu tine. De parca n-ai putea sa postezi orice poza de buleti.
Si pastreaza apelativul "draga mea" pentru mama ta, sora ta, prietena ta sau pentru cine mai vrei tu. Nu ma lua pe mmine cu "draga mea".
Reficul a scris:
Care este "specia" mea ? Am zis mai devreme ca nu apartin de nici un cult. |
Specia "derutatilor".
Reficul a scris:
Personal nu am incercat sa "luminez" pe nimeni |
De ce ai nick-ul "lucifer" ? Poate vrei sa zici ca n-ai reusit...
Reficul a scris:
Ca un sumar, multumesc, Irlanda, pentru primirea calduroasa, in special ultima parte, care a fost "demna" de un crestin. |
Oricand pentru o specie ca tine.
Reficul a scris:
mi-au dat lacrimile in cel putin 2 scene din biblie, respectiv nasterea si moartea lui Iisus. |
Mie mi-au dat lacrimile citind marutrisirea ta...
Reficul a scris:
Nu am de ce sa ma supar pe tine, dhanyella, te inteleg perfect. Chiar homeless a zis ca sunt maturizat inainte de vreme. |
Asta daca esti frate cu manelistul Adrian "copilu' minune"
Reficul a scris:
Ce motiv as avea sa mint ? |
Pai tocmai sa zica lumea ce baietel matur si inteligent esti si ceea ce spui tu nu poate fi decat purul adevar scornit de o minte "absolut pura si superdotata"a unui copilas de 16 ani...
|
|
06/02/11 23:38
|
|
dhannyella
membru
|
|
subscriu 
Ps:daca erai din alta zona,dadeam orice ca esti un coleg de-al meu de la facultate...asa 
|
|
06/02/11 23:39
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Si pana la urma unde vreti sa ajungeti ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/02/11 23:41
|
|
irlanda
membru
|
|
Depinde de destinatia lui Reficul . Noi ii urmam doar "lumina calauzitoare" 
|
|
06/02/11 23:44
|
|
Reficul
membru
|
|
Emanuel, de ce ar trebui sa faci ceva ?
As putea, dar de ce as face-o ?
Draga mea, folsesc acest apelativ in semn de respect.
Multumesc pentru etichetare si bagare in raft.
Daca nu ma insel, am scris pe undeva ca imi doresc sa nu fiu inteles gresit.. tocmai de asta am si folosit citatul latinesc "Tempore patet occulta veritas.". Tu de ce ai nick-ul irlanda ?
irlanda a scris:
Oricand pentru o specie ca tine. | Fii binecuvantata.
irlanda a scris:
Mie mi-au dat lacrimile citind marutrisirea ta... | Ma intristeaza faptul ca oamenii pe care ii credeam ca m-ar putea intelege nu o fac. Pana acum nu am mai zis asta la nimeni si acum cand o fac sunt crucificat pe un forum. Dar e ok, sunt obisnuit.
Nu trebuie neaparat sa fiu frate cu el.
Si care ar fi scopul in a face asta ?
|
|
06/02/11 23:46
|
|
april
admin forum
|
|
eu cred ca ti-au putut da lacrimile citind ceva din Biblie, pt ca nu esti singurul careuia i s-a intamplat.
nu cred ca te asteptai la ceva prea diferit de ce se intampla acum cand ti-ai ales numele pe forum. numele asta este controversat si te catalogheaza, vrei, nu vrei.
irlanda a scris:
Depinde de destinatia lui Reficul . Noi ii urmam doar "lumina calauzitoare"  |
Poate ar fi bine sa "luminati" (si) alte subiecte
E adevarat ca discutati si despre asa-zisa lui identitate, dar nu va vad ajungand la un numitor comun 
|
|
06/02/11 23:46
|
|
Reficul
membru
|
|
April - let it be.
|
|
06/02/11 23:48
|
|
april
admin forum
|
|
Reficul a scris:
April - let it be. |
nu-mi place cand cineva e "crucificat".
|
|
06/02/11 23:51
|
|
Reficul
membru
|
|
April, da, nu ma asteptam la lucruri diferite legate de nickul meu. Din cate vezi, acum este vorba de mine in toata totalitatea fiintei mele (am observat greseala intentional facuta)
Pe mine nu ma deranjeaza, si in plus, ii inteleg perfect. "Cele mai bune invataturi sunt cele castigate prin dureri, prin suferinte morale, ele nu se uita niciodata".
|
|
06/02/11 23:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|