TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 88
Reficul
membru

Inregistat: 06/02/11
Sa fim seriosi... In fond, nu exista "Dumnezeu tau" sau "Dumnezeu meu" sau "dumnezeu lui" ... exista doar Dumnezeu si atat. Ne place sa ne complicam ? Probabil ca da.
Spune-mi, te rog, un bastinas din Africa, spre exemplu, care nu a auzit niciodata de scrierile vreunei religii, dar stie, in sinea lui, ca exista ceva mult mai mare ca el care ordoneaza totul... despre el ce se poate spune ? Ca nu crede in Dumnezeu si ca va merge in iad ?
Imi pare rau daca ti-au dat lacrimile din cauza mea.
Nu neaparat.

Cand o sa mai merg in Bucuresti, o sa te anunt. Mi-ar face placere sa ne intalnim si sa iti faci o idee despre varsta mea, de minor, 16 ani momentan, cand m-ai vedea.

08/02/11 23:25

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Cred ca ar trebui sa va mutati cu discutia la Chat.

08/02/11 23:34

Reficul
membru

Stai linistit, april, inca suntem in tema cu subiectul... Inca vorbim despre noi.

08/02/11 23:36

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08

Reficul a scris:

Sa fim seriosi... In fond, nu exista "Dumnezeu tau" sau "Dumnezeu meu" sau "dumnezeu lui" ... exista doar Dumnezeu si atat. Ne place sa ne complicam ? Probabil ca da.
Isus de ce a spus "Dumnezeul Meu" ? Toma de ce a exclamat: "Dumnezeul meu"? Pentru ca nu este?
Spune-mi, te rog, un bastinas din Africa, spre exemplu, care nu a auzit niciodata de scrierile vreunei religii, dar stie, in sinea lui, ca exista ceva mult mai mare ca el care ordoneaza totul... despre el ce se poate spune ? Ca nu crede in Dumnezeu si ca va merge in iad ?
Nu  crezi ca ar fi mai bine sa nu evadam? Sa nu mergem sa vedem ce se intampla cu cei ce n-au auzit de Dumnezeu, pana nu vedem ce se intampla cu noi si cu ceilalti care au auzit?

Cand o sa mai merg in Bucuresti, o sa te anunt. Mi-ar face placere sa ne intalnim si sa iti faci o idee despre varsta mea, de minor, 16 ani momentan, cand m-ai vedea.
Pentru atata cred ca nu merita sa dai banii pe tichet la tren. E scump domnule! Mai bine pui o poza pe TC. E mai ieftin.

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

08/02/11 23:37

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

april a scris:

Cineva se gandea sa facem un topic unde sa incercam sa ne cunoastem mai bine...
De asemenea, au fost discutii pe mai multe topicuri referitoare la numele, avatarul sau semnatura unora...

Am o propunere :
Cred ca ar fi interesant daca am explica de ce am ales ce  am ales si ce reprezinta acestea...
Poate asa ne vom cunoaste un pic mai bine...Bineinteles, daca cineva vrea sa scrie mai mult, poate sa o faca....

Scrieti totusi cam ... mult.

08/02/11 23:38

emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Daca discutia deviaza tare de la tema de aici ne mutam. :)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

08/02/11 23:40

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

Reficul a scris:

Am o intrebare pentru lume: a plans cineva cand a citit biblia ?

Da, eu, de mai multe ori :).Pot spune ca sunt pasaje la care si acum plang desi am citit Noul Testament de 9 ori si Vechiul Testament de 4 ori, asa ca stai linistit nu esti singurul ;)

09/02/11 16:17

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
Reficul, bine'ai venit in forum!

11/02/11 09:38

Roxana
membru

OLD TRAIAN a scris:

Atunci,de ce mergi? :D

+Archangel+ a scris:

Pentru ca misiunea nu tine de placere, gust, chef, dispozitie.

Domnul sa te calauzeasca, felicitari si Doamne ajuta!! O sa ma gandesc si eu la tine prin rugaciuni ;)

Ultima modificare de ROXANA82 (11/02/11 14:17)

11/02/11 14:17

Reficul
membru

Feedback, bine te-am gasit. Pace!

11/02/11 17:52

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
tudoasa.............a, un nick mai lung n-ai gasit? :D

Ultima modificare de ultimul mohican (13/03/11 13:01)

13/03/11 13:01

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Oblio, tu mergi la penti? (daca nu vrei sa raspunzi, e okay :) )

31/03/11 22:09

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Este a doua oara cand "ceva" ma aduce (aparent intamplator) acolo unde mi se vorbeste :). Totusi, pentru ca nu sunt daruit cu un al saselea simt care sa-mi spuna cand si unde trebuie sa raspund, va rog sa ma instiintati cumva sa vizitez topicul respectiv, pentru a nu parea ca nu vreau sa raspund. Mi-as dori sa dispun de timp suficient pentru acest forum si membrii lui de care ma simt atras. Nu-mi permit deci sa ma abonez la toate topicurile (am facut-o doar pentru cateva) dar daca sunt solicitat pentru ceva si sunt instiintat, voi fi onorat sa raspund solicitarilor.
Nu sunt secretos, ofer informatiile (raspunsurile) dorite la orice intrebare (rezonabila bineinteles) referitoare la persoana mea.
Si acum sa ma prezint daca tot am pasit pe acest topic azi:
Mai intai, nu sunt Penticostal si nu am intrat niciodata (inca) in Biserica lor. Singurele Biserici in care am intrat sunt: Ortodoxa (biserica in care sunt botezat), Catolica (de cateva ori) si o data am fost invitat de un prieten la Martorii lui Iehova (confesiune la care abia aderase). Mi-ar place sa asist macar la cate o slujba reprezentativa pentru fiecare Biserica Crestina. Tot la capitolul credinta... deocamdata nu am gasit doctrina care sa fie lipsita de subiectivism si interese (nu vreau sa se simta cineva lezat, de-abia va cunosc). Voi crede mereu in singura Biserica adevarata a caror membri adopta  ca doctrina Iubirea de Dumnezeu si de aproapele manifestata in mod sincer de crestini, indiferent de optiunile lor confesionale.
Date biografice:
Unii deja stiu ca, de curand am trecut de varsta tineretii implinind patruzeci de ani, am doi baieti frumosi (doisprezece si sapte ani), o sotie pe care o iubesc si care mi-a implinit visul unei familii armonioase.
Prenumele meu este Florin (si Petru) iar numele... va las pe voi sa-l deduceti pentru ca are legatura cu avatarul ales (o forma a traducerii pentru "point" adoptata la difuzarea filmului la tv in anii "epocii de aur" ) Alte lucruri...
Sunt un om simplu, nu am studii superioare (nu m-au interesat), doar bacalaureatul si o scoala profesionala. Profesez de la 19 ani ca electrician dar, undeva pe la vreo treizeci de ani Dumnezeu mi-a dat pricepere si am descoperit ca pot face multe lucruri, drept pentru care azi lucrez ocazional dar cu succes in multe domenii. Consider asta o Binecuvantare si un mod al Tatalui de a raspunde rugaciunilor mele care s-au rasfrant si in alte lucruri.

PS: Ma voi abona si aici, pentru cazul in care mi se vor mai pune intrebari.

Ultima modificare de Oblio (10/04/11 19:56)

02/04/11 13:38

Roxana
membru

Bine ai venit printre noi Oblio, Domnul sa te binecuvanteze pe tine si familia ta :) Iti pun o intrebare la chat ;)

04/04/11 12:24

irlanda
membru

Oblio a scris:

Mai intai, nu sunt Penticostal si nu am intrat niciodata (inca) in Biserica lor.

Normal este sa spui ce esti nu ce nu esti...
Si ce bine ca nu esti penticostal si nu ai mers la ei la biserica ca altfel ti se punea interdictie de a mai intra pe forum...(cam asa a sunat negarea ta ca nu esti penticostal)

Oblio a scris:

Tot la capitolul credinta... deocamdata nu am gasit doctrina care sa fie lipsita de subiectivism si interese (nu vreau sa se simta cineva lezat, de-abia va cunosc).

Deocamdata cred ca te pripesti in a caracteriza doctrine atata timp cat vad ca nici nu te-ai obosit sa mergi la vreuna din bisericile cu doctrine "subiective si pline de interese" (poate totusi explici ce inseamna la tine doctrina subiectiva si cu interese si cam ce inseamna sau ar insemna o doctrina "lipsita de subiectivism si interese"...

Oblio a scris:

Voi crede mereu in singura Biserica adevarata a caror membri adopta  ca doctrina Iubirea de Dumnezeu si de aproapele manifestata in mod sincer de crestini, indiferent de optiunile lor confesionale.

Iar te rog sa explici acest talmes-balmes, aceasta imensa iubire fata de Dumnezeu si oamenii atunci cand optiunile confesionale nu se potrivesc cu Biblia.

Oblio a scris:

Nu-mi permit deci sa ma abonez la toate topicurile (am facut-o doar pentru cateva) dar daca sunt solicitat pentru ceva si sunt instiintat, voi fi onorat sa raspund solicitarilor.
...
Ma voi abona si aici, pentru cazul in care mi se vor mai pune intrebari.

Intrebari, solicitari...bla, bla imi dai senzatia unui guru darnic in a raspunde nevoilor si nedumeririlor adeptilor sai...

Intrebari pune tu ca vad ca esti in cautarea doctrinei desavarsite si solicita ajutor cand ai nedumeriri.

Ultima modificare de irlanda (05/04/11 17:19)

05/04/11 17:18

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
era o simpla prezentare si asa ar fi bine sa ramana. despre doctrine si alte cele sint subiecte separate, unde sinteti invitati sa discutati.

06/04/11 22:01

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

FiicaDeRege a scris:

Oblio, tu mergi la penti? (daca nu vrei sa raspunzi, e okay :) )

Oblio a scris:

Mai intai, nu sunt Penticostal si nu am intrat niciodata (inca) in Biserica lor.

irlanda a scris:

Cred ca la intrebarea aceea a raspuns Oblio.

07/04/11 11:03

ultimul mohican
membru

irlanda a scris:

Si ce bine ca nu esti penticostal si nu ai mers la ei la biserica ca altfel ti se punea interdictie de a mai intra pe forum...(cam asa a sunat negarea ta ca nu esti penticostal)

nu, nu a sunat asa. si a spus ce e, doar ca n-ai vazut/citit tu.

08/04/11 09:46

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
mohicane, las-o asa ca dupa aia tot tu pici.

08/04/11 10:03

irlanda
membru

ultimul mohican a scris:

nu, nu a sunat asa. si a spus ce e, doar ca n-ai vazut/citit tu.

Mie asa mi-a sunat. Se pare ca n-am auzul asa fin ca tau care aude numa' triluri...

Am vazut si citit si n-am tras nicio concluzie in dreptul lui cu privire la apartenenta lui religioasa.

Arch a scris:

mohicane, las-o asa ca dupa aia tot tu pici.

Impresionanta grija ta...

08/04/11 10:50

ultimul mohican
membru

poi tu nu vezi. ia sa cerem opinia forumistilor:

oblio a scris:

Mai intai, nu sunt Penticostal si nu am intrat niciodata (inca) in Biserica lor. Singurele Biserici in care am intrat sunt: Ortodoxa (biserica in care sunt botezat), Catolica (de cateva ori) si o data am fost invitat de un prieten la Martorii lui Iehova (confesiune la care abia aderase). Mi-ar place sa asist macar la cate o slujba reprezentativa pentru fiecare Biserica Crestina.

Consider asta o Binecuvantare si un mod al Tatalui de a raspunde rugaciunilor mele care s-au rasfrant si in alte lucruri.

din aceste doua citate iti trebuie studii de specialitate si instructiuni sa intelegi ca e ortodox (cel putin cu numele) si ca omul crede in Dumnezeu.

Ultima modificare de ultimul mohican (08/04/11 10:58)

08/04/11 10:57

irlanda
membru

ultimul mohican a scris:

poi tu nu vezi. ia sa cerem opinia forumistilor:

Eu am vazut bine ca am vazut tu insa ai nevoie de opinia forumistilor ca sa stii ce ai vazut.

Oblio a scris:

Tot la capitolul credinta... deocamdata nu am gasit doctrina care sa fie lipsita de subiectivism si interese (nu vreau sa se simta cineva lezat, de-abia va cunosc). Voi crede mereu in singura Biserica adevarata a caror membri adopta  ca doctrina Iubirea de Dumnezeu si de aproapele manifestata in mod sincer de crestini, indiferent de optiunile lor confesionale.

Deci omu' e peste tot si pe nicaieri. Si n-am nevoie de instructiunile tale ca sa-mi dau seama de asta.

08/04/11 11:05

ultimul mohican
membru

eu zic ca aici a vorbit teoretic, in ce ar crede el, si ca nu a gasit inca acea religie/doctrina. deci ca e asa cum am zis ortodox cam nepracticant, care crede in Dumnezeu si inca cauta biserica potrivita. dar sa-l asteptam pe oblio, poate revine si ne lamureste.

Ultima modificare de ultimul mohican (08/04/11 11:10)

08/04/11 11:10

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Deeeci, e din biserica universala. S-ar putea sa fie ortodox ca origine, dar sa nu tina cu strictete credinta ortodoxa.

Irlanda, tu prea insisti sa spui ca ai dreptate.
Mohicanu, tuprea insisti sa spui ca nu are dreptate.

Astept ziua cand unul dintre voi zice: "este asa dupa cum zicea si irlanda", sau ..."este asa dupa cum bine a zis si mohicanu" . :)

Hai sa nu mai mergem pe ori, ori.

08/04/11 11:17

ultimul mohican
membru

ei, stii prea bine ca eu si irlanda ne contrazicem mai mereu. dar pe subiectul asta nu mai am ce sa-i raspund. eu mi-am spus parerea, ea pe a ei, acum astept sa apara oblio sa ne zica ce si cum. nu are rost sa ma contrazic aiurea pana nu ne lamureste omul.

08/04/11 11:23

Pagini: 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la