TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 88
emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Ca sa investighezi trebe sa fii odihnit bine. Asa ca, la culcare! :)))

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

12/02/12 22:46

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
pt viitor :

april a scris:

Cineva se gandea sa facem un topic unde sa incercam sa ne cunoastem mai bine...
De asemenea, au fost discutii pe mai multe topicuri referitoare la numele, avatarul sau semnatura unora...

Am o propunere :
Cred ca ar fi interesant daca am explica de ce am ales ce  am ales si ce reprezinta acestea...
Poate asa ne vom cunoaste un pic mai bine...Bineinteles, daca cineva vrea sa scrie mai mult, poate sa o faca....

fara urari de "o zi buna" etc .

14/03/12 19:12

Dismas
membru

Inregistat: 23/03/12
Bine v-am găsit !

Aici, înţeleg că ne prezentăm. Eu sunt din Bucureşti. Căsătorit, 3 copii. Împreună cu soţia mea, lucrez într-un cabinet medical.

Mihnea este numele meu real. Dar, cum nu există un sfânt Mihnea (să îndrăznesc să sper că am să fiu eu, unul ?), mă încredinţez rugăciunilor Sf Dismas şi sper, ca şi acela, să fiu cu Domnul în rai (Dismas a fost tâlhar, ca şi mine. Răstignit în dreapta Domnului: ultimul convertit, primul mântuit....).

Blogul meu este aici: http://regnabit.wordpress.com/ . Este blog, nu pagină, asta înseamnă că vă aştept să scrieţi.

Lăudat fie Domnul !

Ultima modificare de Dismas (23/03/12 19:42)

23/03/12 19:42

emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Ne bucuram ca ni te-ai alaturat pe tc. Speram sa ai o sedere lunga si folositoare pe acest forum. :)

Dismas a scris:

mă încredinţez rugăciunilor Sf Dismas

Eu sunt de parere ca mai nimerit ar fi sa te rogi tu singur, iar de incredintat, cred ca este suficient sa te incredintezi lui Dumnezeu. :)

Ultima modificare de emma_mada (23/03/12 19:50)

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

23/03/12 19:49

Dismas
membru

După cum este larg cunoscut, în Biserica Catolică comuniunea sfinţilor este un concept esenţial. Noi credem că noi, cei de jos, şi ei, cei de sus (îngeri şi sfinţi), alcătuim o singură Biserică: de aceea, adesea ne rugăm unii altora pentru diverse lucruri. Primele rugăciuni pe care le învaţă copiii sunt cele către propriul lor înger gardian. De exemplu: "înger, îngeraşul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu, totdeauna fii cu mine şi mă-nvaţă să fac bine. Eu sunt mic, tu fă-mă mare, eu sunt slab, tu fă-mă tare, în tot locul mă-nsoţeşte şi de rele mă păzeşte".

Ultima modificare de Dismas (23/03/12 20:49)

23/03/12 20:45

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

Dismas a scris:

de aceea, adesea ne rugăm unii altora pentru diverse lucruri. Primele rugăciuni pe care le învaţă copiii sunt cele către propriul lor înger gardian.

In primul rand, bine ai venit. :)

Pai... daca toti alcatuim aceiasi entitate, asta nu exclude ierarhia?!
Si nu este Unul singur care merita " the kingdom, the power and the glory"(am redat din engleza doar ca sa nu ne poticnim in traducerile diferite pe care le avem) asa cum  descrie binecunoscuta rugaciune Tatal Nostru?!
Nu crezi ca rugaciunea facuta altcuiva i stirbeste gloria?!

P.S.
Probabil ca va trebui sa ne mutam discutia in alta parte. Aici suntem cam off topic.

Ultima modificare de MRU (23/03/12 21:47)

23/03/12 21:45

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

Dismas a scris:

Bine v-am găsit !

Mihnea este numele meu real. Dar, cum nu există un sfânt Mihnea (să îndrăznesc să sper că am să fiu eu, unul ?), ...

Asa cum deja ti s-a urat, iti spun si eu bine ai venit pe forum TC. Sa ai o sedere folositoare pe acest forum. Dumnezeu sa te binecuvanteze.

PS.
Imi place speranta ta cutezatoare.

23/03/12 23:26

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

Dismas a scris:

Blogul meu este aici: http://regnabit.wordpress.com/ . Este blog, nu pagină, asta înseamnă că vă aştept să scrieţi.

Ce bine ca ai aparut cu blogul tau, nu pagina, sa avem si noi unde scrie... de parca forumu' asta e doar pentru citit...

Pana una alta, daca ti-ai facut cont aici si in acelasi timp iti faci si o reclama gratis la blog, normal este sa scrii tu aici nu sa ne inviti pe noi pe blogul tau...

24/03/12 02:31

Dismas
membru

Mai întâi, bine te-am găsit. Pe urmă, să observăm că "mi-am făcut reclamă" la blogul meu religios, nu la fabrica mea de pastă de dinţi. În sfârşit, să mai observăm că blogurile nu au cum fi la concurenţă cu forumurile. Blogul este pentru articole. Forumul nu este pentru articole, este pentru comunicări considerabil mai scurte privind informaţii, experienţe personale, etc. Vreau să scriu o părere teologică, de exemplu că Moise a fost cel mai mare profet ? Scriu un articol pe blog. Vreau să aflu în ce an a murit Moise ? Întreb pe forum. Am aflat o ştire senzaţională, de exemplu că arheologii au descoperit scăldătoarea de la Vitezda? Forumul e cel mai indicat ca să o împărtăşesc altora. Pe urmă, mă gândesc dacă nu cumva Domnul vrea să ne transmită ceva permiţând această mare descoperire tocmai acum: blogul e mai indicat ca să scriu asta. Deci, sunt mari diferenţe. Părerea mea.

Pace şi Bine.

24/03/12 07:36

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

Dismas a scris:

Bine v-am găsit !

bine ai venit!

24/03/12 11:01

irlanda
membru

Dismas a scris:

Pe urmă, să observăm că "mi-am făcut reclamă" la blogul meu religios, nu la fabrica mea de pastă de dinţi.

Ti-ai facut reclama la religia ta.

Dismas a scris:

Deci, sunt mari diferenţe. Părerea mea.

Cred ca oricine stie care-s diferentele dintre un blog si un forum, nu-mi trebuie vreo iluminare din partea ta.Problema este ca apari pe un forum de discutii, unde iti trantesti blogu' spre admiratie si pentru reclama si mai ai pretentia si sa ti se scrie pe el...nu-ti lipseste tupeul.

Avand in vedere ca te declari catolic si ti-ai facut cont pe un forum crestin neoprotestant, semnatura ta are vreo destinatie?

25/03/12 00:01

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Dismas, bine ai venit iti urez si eu. Promitatoare atitudinea ta!:)

irlanda a scris:

Avand in vedere ca te declari catolic si ti-ai facut cont pe un forum crestin neoprotestant...

Pana mai ieri imi faceam griji ca nu sunt tanar ci doar crestin, acum sper ca nu trebuie sa fim si un anume fel de crestini? Altfel inteleg  ca framantarile mele capata o noua directie... va trebui sa aflu in ce masura sunt neoprotestant? :)

Ultima modificare de Oblio (25/03/12 04:06)

25/03/12 02:58

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

irlanda a scris:

Problema este ca apari pe un forum de discutii, unde iti trantesti blogu' spre admiratie si pentru reclama

au fost si useri care s'au inscris Doar si Numai pt a face reclama blogului/ site'ului lor, si'au trantit adresa la "mica publicitate" si'au plecat.

spre deosebire de ei Dismas ne'a salutat, s'a prezentat, a postat in forum, iar daca a dat adresa blogului său a facut'o probabil gandindu'se ca acel blog (ne poate) spune ceva despre el. fiind intr'un topic in care userii se prezinta, io cred ca e ok :)

25/03/12 12:16

irlanda
membru

Oblio a scris:

Pana mai ieri imi faceam griji ca nu sunt tanar ci doar crestin, acum sper ca nu trebuie sa fim si un anume fel de crestini?

Nu, nu trebuie dar nu trebuie nici sa-ti lipseasca decenta si sa fii plin de tupeu ca sa vii pe un forum de alta religie ca a ta, cu o semnatura ca cea a lui Dismas.

Oblio a scris:

Altfel inteleg  ca framantarile mele capata o noua directie... va trebui sa aflu in ce masura sunt neoprotestant?

Daca ai lasa putin framantarile si grijile la o parte ti-ai da seama ca nu contest apartenenta religioasa a userului Dismas cat semnatura lui.

Deci Dismas, pe cine vizeaza semnatura ta?

feed a scris:

fiind intr'un topic in care userii se prezinta, io cred ca e ok

Eu cred ca nu-i ok. Dar in definitiv, n-are importanta ce cred eu, doar mi-am spus si-mi mentin parerea ca astia care-si trantesc pleasca blogurile pe unde apuca, si-ti mai si cersesc comentarii la debitarile lor n-ar trebui lasati s-o faca aici, unde este un forum de discutii, nu spatiu publicitar.

Ultima modificare de irlanda (25/03/12 23:38)

25/03/12 23:29

Dismas
membru

irlanda a scris:

Deci Dismas, pe cine vizeaza semnatura ta?

Te vizează pe tine. Pe tine, care Îl iubeşti de nu mai poţi pe Domnul, dar îl dispreţuieşti pe aproapele. Pe tine, care, atunci când sunt două posibilităţi despre un om pe care, de fapt, nici nu îl cunoşti, preferi să alegi pe aceea a prepusului şi judecăţii temerare.

25/03/12 23:44

april
admin forum

Avertisment pt ambii.

26/03/12 00:09

irlanda
membru

Dismas a scris:

Te vizează pe tine.

Ah, si pana sa ma vizeze pe mine, pe cine viza? Ca eu te-am luat la intrebari (si) din pricina semnaturii, pe care ai avut-o pregatita inca de la primul post .

Dismas a scris:

Pe tine, care Îl iubeşti de nu mai poţi pe Domnul, dar îl dispreţuieşti pe aproapele. Pe tine, care, atunci când sunt două posibilităţi despre un om pe care, de fapt, nici nu îl cunoşti, preferi să alegi pe aceea a prepusului şi judecăţii temerare.

Se pare ca nu-ti plac oamenii care nu-ti manaca ca puisorii din mana ce si cat vrei matale.

Si daca tot plangi de judecata temerara, presupus si dispretuire, tu imi dai mare clasa la acestea, chiar  prin semnatura pe care ti-o porti cu mare fala.

Nu cunosti pe nimeni de aici, ca abea ai facut ochi pe acest forum, dar nu-ti place de crestinii de aici, ii numesti farisei, dar in schimb,  chipurile, iti place de nu mai poti de Cristosul crestinilor de aici...hai ca n-ai nimerit pe un forum de copii retardati.

Ultima modificare de irlanda (26/03/12 00:12)

26/03/12 00:11

april
admin forum

april a scris:

Avertisment pt ambii.

26/03/12 00:13

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
eu, ca simplu user, vad lucrurile asa: apare dismas, posteaza pe forum, si intre timp pune si un link cu blogul lui ( blog cu idei despre religia catolica, despre credinta, despre Dumnezeu). Cum a zis si el, blogul nu intra la concurenta cu forumul. pe unele forumuri, este permis sa pui adresa blogului tau. pe altele nu. nu stiu exact politica tc-ului in aceasta privinta. daca nu era permis, trebuia sa se sesizeze un admin, moderator si sa i se spuna. in schimb ii raspunde irlanda cu:

irlanda a scris:

Ce bine ca ai aparut cu blogul tau, nu pagina, sa avem si noi unde scrie... de parca forumu' asta e doar pentru citit...

Pana una alta, daca ti-ai facut cont aici si in acelasi timp iti faci si o reclama gratis la blog, normal este sa scrii tu aici nu sa ne inviti pe noi pe blogul tau...

Cred ca oricine stie care-s diferentele dintre un blog si un forum, nu-mi trebuie vreo iluminare din partea ta.Problema este ca apari pe un forum de discutii, unde iti trantesti blogu' spre admiratie si pentru reclama si mai ai pretentia si sa ti se scrie pe el...nu-ti lipseste tupeul.

Nu, nu trebuie dar nu trebuie nici sa-ti lipseasca decenta si sa fii plin de tupeu ca sa vii pe un forum de alta religie ca a ta, cu o semnatura ca cea a lui Dismas.

astia care-si trantesc pleasca blogurile pe unde apuca, si-ti mai si cersesc comentarii la debitarile lor n-ar trebui lasati s-o faca aici, unde este un forum de discutii, nu spatiu publicitar.

atentie, aceste replici sunt date, pana in momentul in care lui dismas ii "sare tandara" si raspunde si el mai acid.pana atunci omul a vorbit frumos si decent. desi pana in acel moment nu a intervenit niciun moderator, cand raspunde si dismas mai acid, apare april si spune:

april a scris:

avertisment pentru ambii

apoi mai posteaza doar irlanda, dar april (desi dismas nu mai scrisese nimic, revine cu: "avertisment pentru ambii."

Exact ce spuneam o data pe reclamatii, irlanda provoaca, este lasata in pace, cand i se raspunde, apare un moderator/admin cu replica: avertisment pt. ambii.

26/03/12 12:33

irlanda
membru

ultimul mohican a scris:

eu, ca simplu user, vad lucrurile asa

Tu, ca simplu user, n-ar trebui sa te bagi si sa ne spui cum vezi tu lucrurile decat atat cat iti permite postura de simplu user.

Nu sa o faci pe superadminul comentand si contestand actiunile celor care conduc si administreaza acest forum.

ultimul mohican a scris:

daca nu era permis, trebuia sa se sesizeze un admin, moderator si sa i se spuna. in schimb ii raspunde irlanda cu

Eu mi-am spus parerea ca simplu user, vis-a-vis de ceva care ma privea si pe mine, nu doar pe moderatori sau admin. Anume, postarea de bloguri cu cerinta de a scrie pe ele, pe un forum de discutii pe care eu activez.

ultimul mohican a scris:

atentie, aceste replici sunt date, pana in momentul in care lui dismas ii "sare tandara" si raspunde si el mai acid.

Sint niste replici pertinente. Ca tie nu-ti plac, semnalizeaza-le si linisteste-ti sufletelul.

ultimul mohican a scris:

apoi mai posteaza doar irlanda, dar april (desi dismas nu mai scrisese nimic, revine cu: "avertisment pentru ambii."

Deja postasem si n-am vazut avertismentul lui april. Ca april a revenit si cum dismas nu mai postase, era evident ca pentru mine era avertismentl.

Dar cand esti plictisit de viata, n-ai cum sa prinzi aceste detalii...

ultimul mohican a scris:

Exact ce spuneam o data pe reclamatii, irlanda provoaca, este lasata in pace, cand i se raspunde, apare un moderator/admin cu replica: avertisment pt. ambii.

I-am cerut unele explicatii legat de niste fapte(blogul trantit pleasca) si cuvinte(semnatura) provocatoare.Doar nu credea sau credeai ca vine aici cu semnatura aia si toata lumea o sa-l pupe...

Deci, mohicane, fa pasi si traieste-ti viata.

26/03/12 13:53

ultimul mohican
membru

irlanda a scris:

Tu, ca simplu user, n-ar trebui sa te bagi si sa ne spui cum vezi tu lucrurile decat atat cat iti permite postura de simplu user.

pai asta ar trebui sa o faci tu. daca tc-ul permite linkuri catre bloguri e ok, daca nu, e problema conducerii.

irlanda a scris:

Sint niste replici pertinente. Ca tie nu-ti plac, semnalizeaza-le si linisteste-ti sufletelul.

a?astea sunt replici pertinente?
reiterez:

irlanda a scris:

astia care-si trantesc pleasca blogurile pe unde apuca, si-ti mai si cersesc comentarii la debitarile lor n-ar trebui lasati s-o faca aici, unde este un forum de discutii, nu spatiu publicitar.

irlanda a scris:

Deja postasem si n-am vazut avertismentul lui april. Ca april a revenit si cum dismas nu mai postase, era evident ca pentru mine era avertismentl.

april a scris:

avertisment pt ambii.

da, e clar ca doar pt. tine era avertismentul. tardiv de asemenea.

Ultima modificare de ultimul mohican (26/03/12 15:10)

26/03/12 14:52

irlanda
membru

mohican a scris:

pai asta ar trebui sa o faci tu. daca tc-ul permite linkuri catre bloguri e ok, daca nu, e problema conducerii.

E problema conducerii daca le permite sau nu, e (si) problema si dreptul meu sa-mi exprim acordul sau dezacordul legat de acestea.

mohican a scris:

a?astea sunt replici pertinente?
reiterez:

Reitereza pana nu mai poti. Daca replcile mele nu sint dulci si mieroase nu inseamna ca nu-s pertinente.

mohican a scris:

da, e clar ca doar pt. tine era avertismentul. tardiv de asemenea.

Da, e foarte clar. Pentru tine nu-i clar pentru ca se pare ca nu stii de ce sa te mai legi ca sa-ti faci iar numarul de detectivul nepartinitor al forumului cu veleitati de admin.

In concluzie, in calitatea ta de simplu user scadalagiu, nu-i treaba ta sa judeci daca, cand, cum, cui,  si-n ce fel se dau avertismentele sau se aplica disciplina pe acest forum.

26/03/12 15:42

ultimul mohican
membru

in calitatea mea de user scandagiu si agnostic sau ateu, eu m-am certat doar cu tine. in calitatea ta de user crestin si ce crede in Dumnezeu cu adevarat, tu ai jignit vreo 20-30 de useri.

26/03/12 16:24

irlanda
membru

Banda stricata...conteaza numarul sau motivul pentru care te certi sau jignesti?

26/03/12 17:10

ultimul mohican
membru

ai dreptate, au gresit 20-30 si tu ai avut mereu dreptate. bine, ca acei 20-30 s-au certat numai cu tine, nu e nimic relevant in asta.

26/03/12 17:28

Pagini: 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la