TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Muzica/COMENTARII Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 ... 6
m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04
Subiect pentru comentariile adiacente subiectelor de la acest topic.

Daca aveti intrebari sau comentarii legate de anumite mesaje ale celorlalti, care nu au legatura cu subiectul, sunteti invitati sa le discutati aici.

Multumesc.

01/11/11 16:55

alex
membru

Inregistat: 02/03/09

edy a scris:

scuze alex, tocmai voiam sa postez :D ]

nu-i bai :) posteaza bre
ps: acu ca ai postat dupa mine, pot sa mai postez una, da? acuma nu mai dublu post :D:D

11/11/11 19:27

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

irlanda a scris:

P.S: in atentia moderatorilor. Se poate sa deschid si eu un subiect pentru Lady Gaga? Este o femeie extraordinara, face acte de caritate...canta numai despre L.O.V.E(in cele mai mici detalii si sub orice forma exista...), militeaza pentru pace "World Peace...", simte cu cei nevoiasi si cu sinistratii...etc. Deci eu o iubesc pe aceasta artista cu greu reusind sa n-o idolatrizez si cred ca merita cu prisosinta un subiect aici unde sa ne aducem laudele si mesajele noastre pline de dragoste si apreciere, a omului din spatele artistului Lady Gaga.

....

Da, da..si eu sunt pentru :D mai ales ca este artista preferata a multor copii la gradinita :(

13/11/11 11:24

antonela
Moderator

Inregistat: 02/11/05
Nu cred ca e cazul. irlanda  a zis-o in sens ironic, deoarece nu este de acord cu ceea ce a scris sel_sel16.

13/11/11 12:59

Roxana
membru

da, stiu asta :)...in acelasi mod am spus-o si eu :D

13/11/11 14:43

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
@Andreea : bine atunci Bad to the bone :D

Si ceva spre punk :D AnTi flag - tearing everyone down :D Asa e ok ? :D

Hard rock nu stiu, dar am in maneca cateva metale :D

Helloween - I can
Helloween - If i could fly
Helloween - Time of the oath
Stratovarius - Hunting high and low
Stratovarius - SOS
Hammerfall - Blood bound
Hammerfall - Hearts on fire
Iron Maiden - Be quick or be dead
Iced Earth - The coming curse
Sonata Arctica - A kingdom for a heart
Kotipelto - Battle of gods
Running Wild - Conquistadores

ps : nu trebuia sa ma intrebi pe mine despre asta :D

Ultima modificare de edi.theraven (13/11/11 18:46)

13/11/11 18:40

Site web  
Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

Andreea a scris:

@ Edi, cam lenta pentru trezirea de dimineata. Imi trebuie ceva ...hard rock! :)) Dar merci. :P

Vrei sa faci boala de inima? :D :D

Ultima modificare de OLD TRAIAN (13/11/11 18:41)

13/11/11 18:40

irlanda
membru

anto a scris:

Nu cred ca e cazul. irlanda  a zis-o in sens ironic, deoarece nu este de acord cu ceea ce a scris sel_sel16.

Da, nu-s de acord nici cu subiectul care l-a deschis. Adica daca pentru unu' ca M.J s-a deschis un  subiect de ce nu s-ar deschide si pentru o Lady Gaga, sau mai stiu eu ce artist destrabalat in spatele caruia se ascunde un mare om deosebit?

13/11/11 22:30

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

edi.theraven a scris:

The Prodigy - Voodoo People
  :rolleyes:

16/11/11 19:55

irlanda
membru

Uau, ma intreb ca te poate atrage sa asculti asa ceva...

17/11/11 00:31

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

Ioana a scris:

(apropo eu sunt deocamdata ortodoxa)si mi a vorbit Domnul printr un vas de lucru

Hmmm... asta nu suna deloc a limbaj de ortodoxa. :D

17/11/11 13:29

alex
membru

Inregistat: 02/03/09

jezzy a scris:

Michael Jackson - Earth Song

Sper sa nu va deprime foarte tare videoclipul...

buei, si pe tine te-a apucat sa asculti MJ? :rolleyes:
io zic sa-ti revi :D

18/11/11 00:49

sel_sel16
membru

Inregistat: 04/02/08

irlanda a scris:

Parerea ta este subiectiva si gresita. Ca de altfel si aprecierea ta pentru M.J.

M.J a socat cu intreaga viata a lui. Nici nu mai era nevoie sa deschida gura sa cante ca sa socheze...Si ce-mi dai exmple cu cantecele lui mirifice cand nu tot el este cel care canta si Thriller?

Eu nu ascult numai muzica crestina(desi asa ar fi drept) dar atunci cand ascult si altfel de muzica, nu-mi motivez placerea echivaland niste versuri frumoase cu Biblia, sau nu-l fac om deosebit sau cu Dumnezeu in suflet pe autorul acelei muzici necrestine. Si nici nu ma simt aproape de Domnul cand ascult muzica necrestina.

Irlanda, am spus ca tie nu iti voi mai raspunde, dar uite ca iar imi calc pe inima si iti raspund.

1. Nici parerile tale nu sunt mai obiective. Nu poti opina obiectiv cand cunosti acel lucru, sau acea situatie doar partial. In cazul tau, in masura f mica as spune.

2. Thriller nu e un cantec satanic. Asta crezi doar tu. Nu cred ca poti sa sustii ca ai dreptate in tot ceea ce spui, cand tu cunosti despre el doar ce se spune pe ici pe colo.

3. Nu am echivalat niciodata versurile lui MJ cu Biblia. Nici macar nu mi-a trecut prin cap. Nu cunosti tu sufletele oamenilor ca sa poti afirma clar cine il are pe Dumnezeu si cine nu. Cand un om sustine ca este credincios, nu poti sa vii tu si sa spui ca nu e adevarat, nu esti masura sa-l contrazici  pt ca nu-i cunosti tu sufletul . Nimeni nu ar fi in masura sa judece aceste lucruri , decat Dumnezeu. Poate ca nu suntem toti ca tine, de aceeasi religie, dar asta nu inseamna ca nu suntem crestini.  Si pana la urma toate religiile se bat cap in cap si sustin fiecare ca e cea adevarata. Oricum asta e alta discutie.

18/11/11 12:54

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06

alex a scris:

buei, si pe tine te-a apucat sa asculti MJ? :rolleyes:
io zic sa-ti revi :D

Recunosc, mai ascult uneori, unele melodii de-ale lui.Dar chair nu am nimic in comun cu aia care voiau sa ii fure trupul :| Deci sunt bine :D

18/11/11 14:10

irlanda
membru

sel_sel16 a scris:

Irlanda, am spus ca tie nu iti voi mai raspunde, dar uite ca iar imi calc pe inima si iti raspund.

Raspunsul tau si calcarea te pe inima este inseninarea acestui sfarsit de saptamana pentru mine...

sel_sel16 a scris:

Nici parerile tale nu sunt mai obiective. Nu poti opina obiectiv cand cunosti acel lucru, sau acea situatie doar partial. In cazul tau, in masura f mica as spune.

In cazul meu faptul ca nu ma usuca o iubire desavarsita pentru el, ma poate face sa vad lucrurile obiectiv si din perpectiva credintei. Perspectiva care pentru tine vad ca nu exista, sau daca exista paleste in fata valorii morale a acestui sfintisor de M.J.

sel_sel16 a scris:

Thriller nu e un cantec satanic. Asta crezi doar tu. Nu cred ca poti sa sustii ca ai dreptate in tot ceea ce spui, cand tu cunosti despre el doar ce se spune pe ici pe colo.

Asa-i nu-i satanic. E inspiratie Duhului Sfant acolo fara doar si poate...vinzi castraveti gradinarului, tanti.

sel_sel16 a scris:

Cand un om sustine ca este credincios, nu poti sa vii tu si sa spui ca nu e adevarat, nu esti masura sa-l contrazici  pt ca nu-i cunosti tu sufletul .

Ce este in suflet transpare in viata noastra in obiceiurile noastre in principiile noastre etc. Si daca tu spui despre M.J ca a fost un om credincios dar in viata sa a facut toate bletematiile, da-mi voie sa te contrazic.

sel_sel16 a scris:

Nimeni nu ar fi in masura sa judece aceste lucruri , decat Dumnezeu.

Dumnezeu ne indeamna sa cercetam/judecam toate lucrurile si sa luam ce este bun. De asemena ne indeamna sa nu luam parte la lucrarile intunericului ci mai degraba sa le osandim, nicidecum sa le iubim.

18/11/11 14:13

sel_sel16
membru

Nu postez numai aici si nu l-am redeschis a doua oara de capul meu.
Si Archangel are dreptate, ai fost foarte agresiva cu mine, nu numai ca m-ai atacat dar m-ai si insultat. O faci in continuare si nu numai cu mine.

Si uite vreau sa-ti amintesc ( ca se pare ca ai uitat) mesajul ce-l transmitea cineva odata (mai pe la inceputurile tale pe TC, cand erai o oita blanda),cuiva care era agresiv cu tine,  luandu-ti tie apararea :

"Tu nu-ţi dai seama că prin cuvintele tale umileşti un copil al Domnului? Indiferent de cât de sus ai fi tu în credinţă, sau cât de sus te-ai crede, nu-ţi dai seama că vorbele tale se traduc în mintea celor din jur prin mândrie?

Şi nu numai că te mândreşti cu ceea ce eşti, dar te mândreşti într-un fel care să-l facă pe cineva să se simtă un jeg, care nu are ce să-ţi spună ţie."

Cu o alta atitudine, poate ca m-ai fi pus pe ganduri.

18/11/11 14:55

irlanda
membru

sel_sel16 a scris:

Si Archangel are dreptate, ai fost foarte agresiva cu mine, nu numai ca m-ai atacat dar m-ai si insultat. O faci in continuare si nu numai cu mine.

Cum sa nu aibe Archangel dreptate...pentru ceea ce spui am fost doar agrseiva nu foarte, si mi se pare normal. De insultat nu te-am insultat si nici nu te-am atacat. Asa ca nu te mai vaicarii. Si daca totusi o faci, fa-o folosindu-te de butonul "semnalati".

sel_sel16 a scris:

Si uite vreau sa-ti amintesc ( ca se pare ca ai uitat) mesajul ce-l transmitea cineva odata (mai pe la inceputurile tale pe TC, cand erai o oita blanda),cuiva care era agresiv cu tine,  luandu-ti tie apararea

Nu-mi amintesc. Si ce vrei sa spui cu mesajul respectiv? Ca te umilesc eu sau ca-s eu  mandra? Eu m-am legat in primul rand de ceea ce sustii neadevarat despre M.J . Sau in iubirea ta cea mare tu te identifici cu M.J? De unde mandrie? De unde umilinta? Sau iti place sa te autocompatimesti?

sel_sel16 a scris:

Cu o alta atitudine, poate ca m-ai fi pus pe ganduri.

Sint convinsa...

18/11/11 15:39

sel_sel16
membru

Nu-ti amintesti multe tu....

18/11/11 15:45

irlanda
membru

"Viata nu-i posibila decat prin uitare." Emil Cioran

18/11/11 15:54

april
admin forum

Gata ?

18/11/11 21:16

sel_sel16
membru

Eu da. :D
Si imi cer scuze ca nu m-am putut stapani mai mult. :D

18/11/11 21:19

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

sel_sel16 a scris:

Eu da. :D
Si imi cer scuze ca nu m-am putut stapani mai mult. :D

Aici nu trebuia sa zambesti, ca nu era de zambit, ci de plans.

18/11/11 22:00

april
admin forum

ultimul mohican a scris:

......

april, sunt la comentarii deci nu stiu cat de off-topic pot fi. iar limbajul este adecvat si fara injurii.

da, da. "felicitari".

24/11/11 13:09

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
archangel, cand ii dau o replica irlandei nu ii raspund ei propriu zis, ci stiu ca mai citesc diverse persoane acest forum. si poate sunt unii mai in necunostinta de cauza, cum a fost de exemplu roxana, cand a inceput sa-l caute pe dumnezeu, si mi-e frica ca ar putea lua de bune niste aberatii prezentate ca si maxime sau adevaruri indubitabile.

nu inteleg april. ar trebui sa folosesc termeni ca si: lehamite mi-e sila, mi-e scarba, ipocrit, mahala mizerabil, nesimtit etc?

Ultima modificare de ultimul mohican (24/11/11 13:17)

24/11/11 13:16

april
admin forum

ce-ti pasa tie de cei care-l cauta pe Dumnezeu :). nu te gandesti ca poate acestia ar putea lua de bune unele din afirmatiile tale, afirmatii care s-ar contrazice cu ceea ce ar spune Dumnezeu ?

ultimul mohican a scris:

nu inteleg april. ar trebui sa folosesc termeni ca si: lehamite mi-e sila, mi-e scarba, ipocrit, mahala mizerabil, nesimtit etc?

tocmai ca nu. "felicitarile" erau pt ca ai "reusit" iar sa-i dai replica in limita regulamentului.

esti baiat destept, si asta am scris-o fara nicio ironie.

24/11/11 13:19

Pagini:  1 2 3 4 ... 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la