|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
eu am sters, in caz ca observa cineva.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
12/11/14 20:52
|
|
C4tal1n
membru
Inregistat: 12/04/13
|
|
Nu stiti de unde as putea descarca negativul de la Treceti Batalioane,tot am cautat pe internet dar nu am gasit.
P.S Nu stiam unde sa postez si am postat aici Multumesc
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
14/11/14 17:00
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Puteai să intrebi aici: http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=256
Uite, aici ai negativul: http://www.youtube.com/watch?v=fyX0YSU6JK8
Ultima modificare de Old (14/11/14 23:30)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
14/11/14 23:24
|
|
C4tal1n
membru
Inregistat: 12/04/13
|
|
Multumesc Old
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
15/11/14 10:24
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Ce aberatie...
Bai nene giany, mai filtreaza si tu si separa aberatiile pe care iti place sa le asculti tu, de ceea ce ar fi muzical si decent sa apara in postarile de pe acest site. Totusi...
|
|
29/11/14 20:54
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
ce e irlanda? care e treaba? ce nu intelegi?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
29/11/14 20:59
|
|
giany
membru
|
|
da ce viteaza esti ... intrii ... arunci 2 - 3 cuvinte si iesi de pe forum ... ghe rara hiaaaaaaaa ... cartoon network ... esti desene animate ... stai acila daca te crezi barbata ... ca mai nou femeile nu mai sunt femei si nici FETELE (o parte ditre ele nu mai sunt fete) sunt baieti. come to me !!! )))
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
29/11/14 21:07
|
|
april
admin forum
|
|
irlanda, te intereseaza ce asculta giany ?
giany, m-am uitat acum si nici mie nu-mi place ce ai ascultat ultima oara. e un spatiu crestin, asa ca te rog sa filtrezi tu ce postezi, sa nu fie nevoie de noi. ok ?
|
|
29/11/14 22:07
|
|
irlanda
membru
|
|
Nu ma intereseaza catusi de putin tampeniile pe care le asculta giany , dar ma intereseaza daca le posteaza aici.
|
|
29/11/14 22:46
|
|
giany
membru
|
|
cred ca la adresa voastra am fost destul de cuviincios... totul are o limita ... irlanda ... daca tu sau april nu intelegeti ce eu nu pot sa exrpim si nici melodia ... a cui e vina ? ... april ... tu stii ca nu imi permit orice pe forum si e poasibil sa gesesc si eu .. eunt doar un alt om ... nu sunt perfect ... irlanda ... mai usor cu ”tampeniile” ! nu imi permit sa cataloghez muzica care o asculti tu !
I don't know and I don't understand Why can't a man be a man
|
|
29/11/14 23:20
|
|
april
admin forum
|
|
cred ca era mai mult vorba de videoclip .
il sterg eu, ca sa nu mai fie discutii.
pe viitor, irlanda, te rog sa te exprimi mai respectuos, indiferent cui te adresezi.
|
|
01/12/14 20:23
|
|
irlanda
membru
|
|
giany a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=GFVqtHBPcmY
somehow ... for the members of this forum ... and especially for irlanda as a island ... april the same ... and to all ... learn to be an island ... nobody can defeat you ... and even if you lose ... you win ... and ... this is my island. THIS IS MY ISLAND! |
Iote ca a descoperit (in sfrasit) si giany muzica buna...
Daca voiai sa faci dedicatii trebuia sa o faci la subiectul pentru dedicatii. Si mai pe romaneste...
Multumesc oricum. Imi place Mike Oldfield.
|
|
05/06/15 20:54
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Stie cineva un site romanesc (sau nu) pe care se vinde muzica crestina hd/hi-res?
|
|
06/06/15 18:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|