|
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Si eu am cunoscut-o pe sora lui Andreea [imi scapa nick-ul,scuze :d ] ,cu aproximativ o luna in urma fara sa stiu ca e ea si apoi vinerea trecuta am descoperit cine e  Ps:Mi-a lasat o impresie foarte buna 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
30/10/12 20:08
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
the_stranger? Cum ai descoperit?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
30/10/12 21:55
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Poate si Old a intalnit-o si afla acum. :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
31/10/12 12:15
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
eeee andreea si the stranger.....fete frumoase, de treaba, cuminti....tot ce vrei
acum cativa ani si eu le-am intalnit daniel tu mai traiesti?
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
31/10/12 18:52
|
|
dhannyella
membru
|
|
felyy...tu nu vii prin cluj? as vrea sa te intalnesc si si pe aia mica 
apoi,Old tu esti din cluj si inca nu te-a vazut ochiul meu :P ...unde te ascunzi? 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
31/10/12 20:07
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Mai, mai, voi discutati despre mine in lipsa mea? Asa-i frumos din partea voastra? )
daniel a scris:
Poate si Old a intalnit-o si afla acum. :P |
Pai eu il stiu pe Old, ca ne-am intalnit prin 2007, daca nu ma insel.... 
dhannyella a scris:
Ps:Mi-a lasat o impresie foarte buna  |
Nici nu se putea altfel :P
felly a scris:
andreea si the stranger.....fete frumoase, de treaba, cuminti....tot ce vrei |
Draga Felyy, daca dai prin Cluj sa ma anunti. Pentru asa complimente meriti un cadouas crosetat pentru aia mica  Oricum, la cat de schimbata sunt acum, de cand nu ne-am vazut, e foarte posibil sa treceti pe langa mine si sa nu ma mai recunoasteti, ceea ce s-a intamplat cu Tamarta care a stat pe scaunul din fata mea la bise si nu a schitat nici un gest ca m-ar sti;))
Ultima modificare de the_stranger (31/10/12 21:51)
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
31/10/12 21:47
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Daca esti asa schimbata, poti pune o poza sa ne convingem singuri. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
31/10/12 21:51
|
|
the_stranger
membru
|
|
Statutul meu social inca nu s-a schimbat..deci nu ma risc cu fotografia )
Tu cum mai esti, MRU?
|
|
31/10/12 21:53
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
the_stranger a scris:
Mai, mai, voi discutati despre mine in lipsa mea? Asa-i frumos din partea voastra? ) |
si cine-i vinovat de lipsa ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
31/10/12 22:15
|
|
dhannyella
membru
|
|
the_stranger,vad ca esti modesta si modesta :P ][glumesc]
si,pana la urma...ai vorbit cu tamarta?
|
|
31/10/12 22:24
|
|
dhannyella
membru
|
|
Of of...daca staim ca nu te-a vazut ii ziceam eu,dar pe urma a plecat 
Poate vinerea asta,daca vii la tineret 
|
|
01/11/12 08:26
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
the_stranger a scris:
Tu cum mai esti, MRU? |
Eu?!...in continuua schimbare... 
Ultima modificare de MRU (02/11/12 10:03)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
02/11/12 10:03
|
|
felyy
membru
|
|
dhannyella a scris:
Cat despre intalnirea din Cluj,mie mi-ar placea!!!  |
si mie... vreu sa stiu din timp si mi-ar place sa fie in weekend....ca sa pot ajunge si eu
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
03/11/12 21:56
|
|
Old
Moderator
|
|
Vii cu aia mica?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
03/11/12 21:56
|
|
felyy
membru
|
|
Old a scris:
Vii cu aia mica? |
normal
ieri am fost cu ea la dentist....a grijit-o asistentul a fost vedeta...s-au tot pozat cu ea
poveste lunga.....
|
|
03/11/12 22:10
|
|
Old
Moderator
|
|
Veniti cu masina la intalnirea TC? Cine conduce? Tu sau ea?
of topic: aveti deja dintisori?
Ultima modificare de Old (04/11/12 17:03)
|
|
04/11/12 17:02
|
|
felyy
membru
|
|
Old a scris:
Veniti cu masina la intalnirea TC? Cine conduce? Tu sau ea?
of topic: aveti deja dintisori? |
tati conduce...noi stam in spate... nuuuuuuu avem dintisori, ne chinuie gingiile e mult timp...dar nimic pana acum
am fost la dentist pt mine....sa imi mai usurez putin buzunarele... de cand nu am mai fost eu pe acolo au explodat preturile....o extractie 100 ron...probabil mi-aluat bani si ca mi-a dadacit asistentul pitica in timp ce pe mine ma executa
off topic...vreau intlnire 
|
|
04/11/12 22:10
|
|
the_stranger
membru
|
|
Felyy, daca se lasa cu pupici de printese vin si eu. Vezi ca ti-am scris un mp 
|
|
05/11/12 14:57
|
|
dhannyella
membru
|
|
the_stranger,altfel nu vii? :P
|
|
05/11/12 21:54
|
|
the_stranger
membru
|
|
@dhannyella , stiu ca nu e crestineste, dar primesc si mita: in ciocolata. Asadar, daca se lasa cu pupici de printesa si/sau cioco vin si eu :d (kiddin') Sa vad cum stabiliti, si daca o sa reusesc, o sa vin. 
|
|
05/11/12 22:08
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Ce ziceti de Duminica seara? Iulius Mall ? :P
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
08/11/12 22:43
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|