|
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
livio a scris:
eu nam sarutat nici o fata(in sensul adevarat)si cred ca am sami sarut vitoarea logodnica(intro anumita limita) |
Cum vine asta?Imi spunea cineva ca nu a sarutat niciodata insa culmea ca pt el sarut era ceva de genul pe care mi-e jena sa-l explic.Parerea mea e ca daca ai pus buzele tale pe ale ei ai sarutat-o. Sau ce? Vrei sa spui ca ala nu-i sarut?
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
09/01/07 19:48
|
|
livio
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
sharapovna ce am vrut sa spun prin''in sensul adevarat''este exact ce ai spus tu,buzele mele nau atins nici o data buzele vreunei fete. daca miam sarutat verisoara pe obraz asta inseamna ca am sarutato?
_______________________________________ toate lucrurile lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu
|
|
10/01/07 12:50
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
|
10/01/07 12:57
|
|
lara
membru
|
|
livio a scris:
sharapovna ce am vrut sa spun prin''in sensul adevarat''este exact ce ai spus tu,buzele mele nau atins nici o data buzele vreunei fete. daca miam sarutat verisoara pe obraz asta inseamna ca am sarutato? |
Asta e pupare,nu? Of of romaneasca asta ca are prea multe intelesuri .
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
10/01/07 15:38
|
|
livio
membru
Inregistat: 04/01/07
|
|
ok ok ,pupare ,cum vrei tu! (ai dreptate am gresit eu)
Ultima modificare de livio (10/01/07 16:45)
_______________________________________ toate lucrurile lucreaza spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu
|
|
10/01/07 16:43
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Se pare ca ar fi cam timpul sa ne intoarcem la origini ca sa lamurim problema. Definitia data in DEX pentru a saruta este urmatoarea: "a (se) atinge cu buzele in semn de respect, de prietenie, de umilinta sau ca o manifestare erotica; a (se) pupa. Deci se pare ca sunt sinomime cele doua, nu?
Ultima modificare de Larisa (11/01/07 04:58)
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
11/01/07 04:57
|
|
maximilian
membru
Inregistat: 18/12/06
|
|
nu
_______________________________________ Cine nu este cu MINE (isus) este impotriva mea ;si cine nu aduna cu mine risipeste LUCA 10:23
|
|
11/01/07 11:21
|
|
maximilian
membru
|
|
incearca pe obraz si pe buze si vezi daca este vreo diferenta pe obraz am facut-o si eu dar pe buze inca nu dar stiu diferenta de la altcineva
_______________________________________ Cine nu este cu MINE (isus) este impotriva mea ;si cine nu aduna cu mine risipeste LUCA 10:23
|
|
11/01/07 11:24
|
|
maximilian
membru
|
|
puparea dureaza 2 secunde daca o faci pe ambele parti dar sarutul pe buze pote sa dureze minute sau ore in cazul unora aici consta diferenta poate vei spune eu sarut repede pe buze si gata dar nu e chiar asa , probabil prima data dupa aceea o sa creasca aceasta dorinta tot mai mult. Si cum am mai spus asta nu e rau pt cei cate sunt deja logoditi si stiu sigur ca o sa se casatoreasca
|
|
11/01/07 11:28
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
am vazut pe la peniel din astia, no, dar nu chiar se sarutau, oricum, se tineau de mana, si chiar si la predica se mangaiau ... ce romantic, mie imi provoaca scarba ... bleachs >:P
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/04/07 15:36
|
|
lara
membru
|
|
poate erau casatoriti 
|
|
16/04/07 15:41
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Se mangaiau in timpul predicii? 
|
|
16/04/07 15:41
|
|
RainSong
membru
|
|
daca iti zic, parca Satana io pus in fata mea ca sa nu prea fiu atenta la predica sambata dimineata ... da de unde, "ilustrii mucosi" de 17,18,19 ani casatoriti? ... sau mi-am amintit alta faza tare, legata de prietenii: stateam la coada la kebab si vorbeau 2 : unu zice celuilalt ca daca isi gaseste o fata sa o tina, si sa nu o lase da sa caute de acu, ca dupaia nu o sa gaseasca decat resturi ... atat de tare mo iritat asta, ca as fi vrut sa ii zic ceva ....degeaba iti cauti prietene si ai o goraza, ca daca nu e ce Domnul ti-o rezervat nu tine 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/04/07 15:50
|
|
lara
membru
|
|
Sora-mea s-a maritat la 18 ani si sotul ei 21..... Iarasi cunosc doi care s-au casatorit la 19 ani (fusesera colegi de clasa). Pe langa asta fata poate trada varsta 
Sora-mea nici acum,dupa 6 ani de casnicie nu ii dai mai mult de 20 (maxim!!!)
Ultima modificare de lara (16/04/07 15:54)
|
|
16/04/07 15:54
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Ai dreptate si aici. Sunt la mine in biserica 2 cupluri, eu credeam ca sunt la liceu inca si am foarte uimit sa aflu ca se fapt sunt casatoriti 
|
|
16/04/07 15:58
|
|
RainSong
membru
|
|
no, astia sigur nu erau exceptii, serios ... nu aveau inelul de logodna, si fata daca era penti (ca oricum penti dominau) trebuia sa aibe batic .... erau pusti din astia , nu aveau mai mult de 20 de ani erau cu gasca , si acu mi se pare normal la ei sa aiba prietene , am revenit in lumea noastra de ceva vreme si eu
|
|
16/04/07 16:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
m3diator a scris:
am gasit pe un forum american (royouth.com) un subiect legat de acest aspect: e ok sarutul inainte de casatorie or ba? daca da.. care e permis? (obraz,buze...) interesant ca intr'o societate cum e cea americana sunt tineri care spun ca cel mai bine e sa pastrezi si acest "privilegiu" ptr casatorie. care e parerea voastra? tinerii crestini din romania... |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/04/07 17:38
|
|
Ste.fan
membru
|
|
Zi si tu ceva, nu ne mai bombarda cu citate de pe forum 
|
|
16/04/07 17:41
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Seraphim a scris:
Zi si tu ceva, nu ne mai bombarda cu citate de pe forum  |
Am obosit sa va tot atrag atentia ca sunteti off-topic. Mi-am zis deja parerea la subiectul asta si, deoarece nu s-a schimbat intre timp, nu am de gand s-o repet.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
16/04/07 17:44
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
m3diator a scris:
am gasit pe un forum american (royouth.com) un subiect legat de acest aspect: e ok sarutul inainte de casatorie or ba? daca da.. care e permis? (obraz,buze...) interesant ca intr'o societate cum e cea americana sunt tineri care spun ca cel mai bine e sa pastrezi si acest "privilegiu" ptr casatorie. care e parerea voastra? tinerii crestini din romania... |
Cred ca e mai bine sa te abtii pentru ca vei fi scutit de multe ispite. Oricum, dupa ce te casatoresti, vei avea toata viata sa iti saruti aleasa sau alesul inimii tale.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
16/04/07 18:55
|
|
Jkfe_ac
membru
Inregistat: 22/03/07
|
|
hai ma..de parca fetele nu sunt aproape la fel..cand sunt in gruo toate spun ca ele nu sunt asa..dar cand esti doar cu ea atunci iti dai seama cum is si fetele..si nu zic ca e rau...Domnu o pus in oameni dorintele astea..ca daca nu ar fi ..ar fi vai-si amar.. eu cred ca daca tu ai gand de casatorie si esti serios ..si relatia voastra e binecuvantata de Isus..ai voie sa saruti..dar asta nu trebuie sa fie un lucru principal..
|
|
02/05/07 16:25
|
|
Joseph7
membru
 Inregistat: 02/03/07
|
|
O fata simte putin diferit de ceea ce simte un baiat. Pentru baieti este mai bine sa se fereasca. Ei se "aprind" mult mai usor ca sa spun asa. Si daca fetele vor numai sa sarute un baiat, poate ar trebui ca baiatul acela sa isi puna un semn de intrebare despre fata respectiva. Ai voie sau nu sa saruti nu cred ca ar trebui sa fie intrebarea principala, ci mai degraba mi-as pune intrebarea daca este bine.
_______________________________________ Dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc.
|
|
02/05/07 18:34
|
|
lara
membru
|
|
Jkfe_ac a scris:
eu cred ca daca tu ai gand de casatorie si esti serios ..si relatia voastra e binecuvantata de Isus..ai voie sa saruti..dar asta nu trebuie sa fie un lucru principal.. |
Daca ai gand serios vei cauta sa practici acest lucru in cadrul casatoriei. Cate nunti nu s-au anulat cu cateva zile inainte de data stabilita? Raman la parerea mea: doar dupa casatorie! Nu degeaba o zice popa "Acum poti saruta mireasa".
|
|
03/05/07 09:11
|
|
dodo86
membru
 Inregistat: 14/02/07
|
|
Pentru lumea de azi, crestinii adevarati sunt ca Noe. Bai Noe esti nebun? Ce tot costruesti atata barca asta? Mai trist e ca am auzit si printre crestini: cum ba fraiere, tu nici macar nu iti saruti prietena? Ce are ca nu sunteti inca casatoriti, doar trebuie sa va casatoriti... Cred ca daca Dumnezeu cere abstinenta inainte de casatorie, este bine sa ne mentinem curati chiar si in cele mai marunte lucruri...Dumnezeu sa ne ajute....
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
03/05/07 14:54
|
|
RainSong
membru
|
|
dodo ,esti pe cale de disparitie 
|
|
03/05/07 20:08
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|