TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Sarutul inainte de casatorie Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 38
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Incredibil!!! O fata a ramas fara cuvinte. :D :D :D
Esti disponibila? :D

16/03/08 21:46

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08
Din fericire nu-s.

16/03/08 21:50

filip
membru

Inregistat: 27/04/05

+Archangel+ a scris:

Incredibil!!! O fata a ramas fara cuvinte.

E o DIVERSIUNE!

16/03/08 22:28

Site web  
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

mereu_alaturi_de_tine a scris:

Sărutul înainte de casatorie este o opţiune personală...eu una mă îndoiesc că e o manivelă prin care se stârneşte o tornada in faţa careia nu poţi rezista...

nici eu nu prea cred asta ,dar majoritatea cazurilor pe care le stiu au mers cu un mic pas inainte din cauza unui nevinovat sarut ,si automat dupaia regrete ,scandal ,lacrimi blablauri care ma amuza pe mine :D Ehh ,ispita asta ,esti prea slab sa ii faci fata cand nu ai un Aliat ;)

+Archangel+ a scris:

Sunt virgin in ambele cazuri. ;)

cred ca numai din lipsa de clor ,nu de alta :)

+Archangel+ a scris:

Mai, oameni buni, voi sunteti mai catolici decat Papa. Vorbiti despre sarut ca despre pierderea virginitatii. :D

stiu ,nu am vrut sa sune asa ,exprimarea asta ...

Pana una alta nu cred ca e mare branza faza asta cu sarutul asta,pentru unii e o exprimare normala a dragostei ,pentru altii e o chestie mai speciala care trebe gustata numai cu partenerul de viata ... fiecare face ce vrea ,dar astia care se abtin au un avantaj ca nu pot vorbi mai tarziu de regrete .Ce sentiment placut :D

pushtiu a scris:

adik nu saruti de dragu de a saruta, desi e placut:))

uite cine vorbeste din experienta :D :D Si ciocolata e faina dar ingrasa ;)

pushtiu a scris:

si stiu k sunt o cauza pierduta, mai in serios decat in gluma.da'mi add pe mess si detaliem:P epushtiu@yahoo.com

probleme din astea nu se discuta pe mess ,la o bere ceva :))
nu am vrut sa te jignesc la faza cu cauza pierduta :|

Ultima modificare de RainSong (17/03/08 20:09)

17/03/08 19:52

pushtiu
membru

Inregistat: 23/09/06
adevarat, la o bere:D
si'mi amintesc de nste versuri de la parazitii "calculam ca'n viata mai mutl ne kinuim/oo da ne kinuim la inc'o cana de vin..":))
sau de la pocaitii "ridic paharul cui credinta nu cu votca"
dak gandesti asa mi'ar place sa fii prietena mea:))
[joke]
nu e vorba de experienta totusi, am dat un reply si al ce a zis archangel park.sua cine zicea k e virgin la almbele, e mai bine k el decat cu experienta, serios.ma refer ca tanar crestin.
totusi. sa nu facem din asta o pricina de poticnire si sa ramanem noi cu palma
[asta nu e joke-prefer sa nu ne ascundem totusi, e un forum]
si zicea cnva s anu mai bag liumbaj de mirc.scz omule.intru la doua zile si nu pre ama timp.
kinuie'ti intelectu:P

17/03/08 20:40

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
sunt atat de dezamagita de cum procedeaza tinerii in ziua de azi... atat de putini care iubesc din toata inima...

29/03/08 23:52

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
eu cred ca mai bine te pastrezi pentru dupa casatorie in contextul sarutului... unii prieteni m-au intrebat de ce nu e bine sa te saruti cu o fata inainte de casatorie... atunci cand vrei sa ai standarde inalte si placute lui Dumnezeu, pai nu cred ca ai saruta o fata(apropo, sarutul este doar pe buze)... ai astepta inca putin, pana te vei casatori cu ea... cine stie... daca o vei saruta, se vor mai aprinde in tine si alte dorinte(mangaieri, etc...) ... asa ca... grija mare!

30/03/08 12:16

Site web  
fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07

mototey a scris:

apropo, sarutul este doar pe buze...

si cand cineva te saruta pe obraz/frunte in semn de prietenie ...cum se numeste?nu tot sarut?:rolleyes:

05/04/08 18:42

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
cred ca ala e pupat (nu m-am uitat in dex)

05/04/08 20:24

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
si sa zicem ca esti la o cina pompoasa si luxoasa cu oameni de seama etc etc...cum zici: 'x-ulescu m-a pupat pe obraz?' mi se pare asa...familial zis. eu cred ca tot sarutat e si acela, doar specificat unde ;)

SĂRUTÁ, sărút, vb. I. Tranz. şi refl. recipr. A (se) atinge cu buzele în semn de respect, de prietenie, de umilinţă sau ca o manifestare erotică; a (se) pupa. (dex)
:D e  cum zic eu, caci nu se specifica unde!

Ultima modificare de fluflu (09/04/08 17:13)

05/04/08 21:28

ruthy
membru

Inregistat: 08/02/08
Am si eu o intrebare cum vi se pare diferenta intre soti de 10 ani. Am cunoscut un baiat care imi placa fff mult, dar problema ar fi ca este cu 10 ani mai mare. eu am 27 ani.

12/05/08 07:46

+Archangel+
Moderator

La varsta asta banuiesc ca exista maturitate in gandire si simtire si ca nu va luati dupa impulsuri hormonale. Daca era invers, el 27 si tu 37, ar fi fost altceva dar asa... casa de piatra si multe binecuvantari din partea Domnului. :)

Banuiesc ca si el este copilul Domnului ca altfel se schimba radical datele problemei. :D

12/05/08 10:09

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

ruthy a scris:

Am si eu o intrebare cum vi se pare diferenta intre soti de 10 ani. Am cunoscut un baiat care imi placa fff mult, dar problema ar fi ca este cu 10 ani mai mare. eu am 27 ani.

mi se pare ok. mai mult de atat, nu mi se pare o problema :D

12/05/08 13:26

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

+Archangel+ a scris:

... Daca era invers, el 27 si tu 37, ar fi fost altceva dar asa... casa de piatra si multe binecuvantari din partea Domnului. :) :D

Ai ceva împotriva diferenţei de vârste în favoarea femeii?? Adică atunci când femeia e mai mare??

12/05/08 13:28

filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Are penzie mare? Un număr de telefon, ceva, aveţi?!

12/05/08 13:29

Site web  
Magdy
membru

Cinee?? Femeia mai matură??

12/05/08 13:32

irlanda
membru

El, mai mare cu 10 ani,dupa parerea mea e perfect!! :D

Ultima modificare de irlanda (12/05/08 13:35)

12/05/08 13:34

Magdy
membru

Asta din punctul tău de vedere, irlanda! ;)

12/05/08 13:36

+Archangel+
Moderator

Magdy a scris:

Ai ceva împotriva diferenţei de vârste în favoarea femeii?? Adică atunci când femeia e mai mare??

Da. :D

12/05/08 13:37

irlanda
membru

@Magdy

Pai, din punctul de vedere al altcuiva, de ce n-ar fii ok?

Dar aici parca e vorba de "Sarutul inainte de casatorie"
Mi se pare mie, sau sintem of-topic cu diferenta asta de virsta? :rolleyes: Dar a fost tentanta intrebarea :D

12/05/08 13:51

Magdy
membru

ruthy a scris:

Ruthy, cred că diferenţa de vârstă nu este un impediment, dacă să fiţi împreună este după voia Domnului!!
Sora mea mai mare este cu 9 ani mai mică decât soţul ei. Sunt fericiţi şi se iubesc ca-n prima zi!! Sunt creştini! Au doi băieţi!! Sunt binecuvântaţi!!! Se simte asta, dacă-i vezi împreună!!!

Totul e să fie după voia Domnului, sub îndrumarea Lui!!!!

12/05/08 14:04

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08
Pai de-i prea batran atunci nu-l mai saruta. Si atunci doar il 'pupa', pe frunte, sau pe cont! :D :D
Asa ca sa nu fie cu pacat!

12/05/08 14:05

ruthy
membru

Inregistat: 08/02/08
va multumesc mult! Sper sa fie voia domnului sa fim impreuna. Ati intrebat daca este si el crestin si raspunsul e da

12/05/08 14:34

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

irlanda a scris:

Dar aici parca e vorba de "Sarutul inainte de casatorie"
Mi se pare mie, sau sintem of-topic cu diferenta asta de virsta? :rolleyes: Dar a fost tentanta intrebarea :D

Sunteti, sunteti .

Si dupa raspunsuri si lamurire, cred ca putem reveni la subiect : Sarutul inainte de casatorie .

12/05/08 17:12

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

+Archangel+ a scris:

Daca era invers, el 27 si tu 37, ar fi fost altceva dar asa...

esti sigur ca ar fi fost alceva? poate in unele cazuri dar daca sunt crestini nu ar fi alceva..

05/07/08 14:04

Pagini: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 38    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la