|
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Da, in cazul asta el ar fi fost mai mic decat ea cu 10 ani. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
07/07/08 10:09
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Sarutul este un lucru ciudat. Inutil pentru unii, extaziant pentru altii. Baietelul il primeste pe degeaba, adolescentul trebuie sa minta pentru el, iar cel batran trebuie sa-l cumpere. El este dreptul copilului, privilegiul indragostitului si masca celui ipocrit. Pentru o fata, el este nadejde, pentru mireasa, confirmare, iar pentru femeia casatorita, reafirmare.
P.S:avand in vedere ca n-am gasit un topic pt sarut...am postat aici
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
20/08/08 15:55
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
e tare aiurea sa ti programezi sarutul..hm, eu una nu m-as fi putut incadra in categoria celor abstinenti pana la casatorie, desi "ma-nchin" in fata celor care se pastraza din buna-credinta.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
21/08/08 10:13
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
x
Ultima modificare de lara (22/09/08 09:12)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
22/09/08 08:44
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
@lara, mesajul tau l-am copiat eu la Mituri legate de relatiile sexuale
@mereu-tanar, ina-na, Sword si felly, ale voastre sunt inapoi la subiectul inei.
V-as ruga pe toti sa le postati iar, in ordinea initiala, la cele 2 subiecte.
Imi pare rau de incurcatura si ca nu am fost pe faza ca sa intervin mai repede.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
22/09/08 13:29
|
|
szabi.zsoldos
membru
Inregistat: 09/10/08
|
|
Inainte sa imi ziceti sa citesc 19 pagini de forumuri... ... chiar zilele astea am fost asaltat de niste persoane care m-au luat de gat ca de ce imi iau prietena de mana sau de ce imi permit sa o sarut, dar pur si simplu, am stabilit niste limite in toate aceste lucruri. Si amandoi suntem cu temelii si principii clare si puternice, si postim impreuna, ne rugam, dar mie mi se pare absurd sincer sa ii spun ca Te iubesc si sa stau la la 1 m distanta de ea si sa nu o imbratisez sau sa nu o sarut ... pentru mine e ciudat 
Ultima modificare de szabi.zsoldos (09/10/08 11:49)
|
|
09/10/08 11:49
|
|
lara
membru
|
|
Szabi, daca nu te casatoresti cu ea si in acelsi timp un altul procedeaza la fel cu cea care-ti va fi sotie, cum ti se mai pare? Daca ai 10 prietene la toate le spui te iubesc? Pe sotia ta oare chiar o vei iubi sau doar ti se va parea ca o iubesti?
Ultima modificare de lara (09/10/08 13:10)
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
09/10/08 13:10
|
|
szabi.zsoldos
membru
|
|
yeap, exact asta mi sa spus si mie, ideea e ca sunt crestin de cativa ani de vreo 5 ani, iar de 6 ani nu am avut prietena, in viata mea nu am spus nimanui ca o iubesc, ea e prima fata careia i-am spus si ea e prima prietena pe care o am de cand sunt crestin, am avur relatie destul de serioasa inainte de asta cand aveam 15 ani...in fine nu asta conteaza, conteaza ca ii spun din inimia si am o pace foarte mare, cu tot sufletul sper sa duca la casatorie. Dar iti dau dreptate desigur, dar eu am simtit sa fac asta, si nu simt ca am pacatuit 
|
|
09/10/08 13:15
|
|
lara
membru
|
|
Szabi, oarecum te inteleg insa diavolul este atat de viclean incat nu stii cat de aproape de prapastie te poate duce cu masina. Cunosc un astfel de caz si crede-ma ca desi nu au ajuns la apropieri din alea de genul "curvie" baiatul cel putin tot regreta acea relatie. Ii pare rau ca nu a stiut sa astepte pana ce DUMNEZEU ii va da acea incredintare ca se va si casatori cu fata respectiva. Da-mi voie sa te intreb ce varsta ai?
Later edit: deduc ca tre sa ai 20-21 ani. Sper sa nu regreti vreodata ceva din aceasta relatie 
Ultima modificare de lara (09/10/08 13:23)
|
|
09/10/08 13:20
|
|
szabi.zsoldos
membru
|
|
luand faptul ca am descris cum au stat relatiile la mine ... la 15 ani + 6 , am 21  Si simt ca Dumnezeu e de acord cu aceasta relatie, avem niste lucruri care ne-au intarit aceasta relatie lucruri mari
Ultima modificare de szabi.zsoldos (09/10/08 13:32)
|
|
09/10/08 13:31
|
|
szabi.zsoldos
membru
|
|
bun am revenit. Ideea e ca va dau dreptate lara si daniel, ieri cineva si-a luat ceva timp si mi-a explicat totul foarte logic, si mi-am dat seama si eu singur ca e mai bine asa pana la logodna scuzati-ma daca am fost mai offensiv.
|
|
11/10/08 09:45
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
szabi.zsoldos a scris:
... chiar zilele astea am fost asaltat de niste persoane care m-au luat de gat ca de ce imi iau prietena de mana sau de ce imi permit sa o sarut |
hihi. eu nici macar nu stau la discutii cu astfel de persoane. cum ar fi sa vina cineva la mine sa imi zica de ce imi tin iubita de mana sau de ce o sarut? sincer acum, eu cred ca astfel de persoane nu au ce face, si se baga unde nu le fierbe oala. nu las pe nimeni sa imi spuna ce sa fac in relatia cu iubita mea (ma rog, viitoarea ) decat sfaturi de la persoane in care am incredere. eu imi voi petrece viata alaturi de ea, nu prietenii mei sau cei din jurul meu. si, nu stiu despre voi (cei care cititi randurile astea), dar eu personal, inainte sa intru intr-o relatie, vreau sa intru (si voi intra) cu siguranta ca ea este de la Dumnezeu. cu siguranta ca nu exista sau este cat mai mic riscul unei despartiri. pot sa spun ca am trecut prin diverse ispite (cu ajutorul lui Dumnezeu) si sunt in stare sa ma pastrez si sa o pastrez (ce tine de mine) pe prietena mea cu integritate pana la casatorie. daca ar fi fost sa intru mai intai in relatie si apoi sa astept raspunsul... apai as fi trecut prin cateva despartiri pana acum...
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
11/10/08 13:14
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
daniel-l a scris:
Ai spus ca ai stabilit limite, nu crezi ca ai realiza mai multe daca ai ridica mai sus limitele alea ? |
Chiar! Eventual despartiti-va si mutati-va fiecare la cate un pol al pamantului. Limite mai sus ca astea chiar nu aveti cum sa puneti si, cu siguranta, veti reusi sa va cunoasteti si mai bine. 
|
|
12/10/08 19:34
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
bine, acuma depinde si in ce fel o... saruti o poti face asa incat sa fie o declaratie de dragoste "te iubesc si nu mi-e rusine sa o arat" sau "te iubesc sinu mi-e rusine cu tine"  si, tu daniel ai partiala dreptate. sunt anumite momente si circumstante cand o poti saruta "in public". fetele sunt sensibile la asta.
Ultima modificare de shoricel (12/10/08 22:32)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
12/10/08 22:30
|
|
lara
membru
|
|
Nimic nu mi se pare mai penal decat un cuplu care in public isi declara iubirea prin acest gen de gesturi care pe altii ii fac sa se rusineze atunci cand privesc, iar dupa cateva luni se despart si.... "iubesc" pe altcineva. My opinion. NO offence.
|
|
13/10/08 08:46
|
|
+Archangel+
Moderator
|
|
daniel-l a scris:
Una e sa te saruti cand esti cu persoana iubita alta cand esti in fata la tot poporul  |
Asta e altceva! Am crezut ca zici sa n-o sarute deloc. Chiar si codul bunelor maniere spune ca, in public, nu se cade sa saruti sau sa imbratisezi pe cineva. Dar, cand esti indragostit, numai la codul bunelor maniere iti sta capu'. 
|
|
13/10/08 10:38
|
|
Norkis
membru
|
|
Eu numai la una ma gandesc: daca EL si EA nu se saruta deloc, ce vor face in noaptea nuntii?
|
|
24/10/08 23:05
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
vor spune bancuri )
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
24/10/08 23:07
|
|
Norkis
membru
|
|
tare de tot, gabi, draga! Am ras la ce ai spus de am trezit cartierul! 
|
|
24/10/08 23:10
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|