TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Prietenie, dragoste, casatorie, familie/Sarutul inainte de casatorie Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 38
Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
M-as bucura sa stiu ca mai exista astfel de oameni si ca nu-s pe cale de disparitie!

27/02/06 08:19

Site web  
naty_4_God
membru

Inregistat: 26/02/06
andyy` am citit si eu cartea :) si`s de acord cu ceea ce zici
april ....cand am zis aia`..nu` neaparat trebuie sa am garantie :) m`am gandit la parintii mei :) nu stiu cum ii la voi dar eu iau ca si un model relatia lor :) s`au sarutat in fatza altarului ....ff fain... si mami mi`o zis ca tati o fost primul ei prieteni si mami la fel...prima lui prietena` :) so`..eu la asta m`am referit  si am zis`o pt ca cunosc o gramada de cazuri :) care`  s`au casatorit...cu un partenert care a fost asa cum au fost ei inainte de` a se intalni :)
de aia am zis asta :)
larisa` :) la El totul ii posibil...

27/02/06 15:23

winnetou
membru

Inregistat: 22/12/05

Andyy a scris:

am citit intr-o carte "Adio amoruri", despre un cuplu care nu s-au sarutat deloc desi erau impreuna de vreo 3 ani. Dupa care s-au hotarat sa se cosatoreasca. Chiar si logoditi nu s-au sarutat. Asa au cazut de comun acord. Si primu sarut o fost cand i-o zis pastoru "poti sa saruti mireasa". ... aici era partea frumoasa. Tipu` descria momentul acela cand a sarutat-o. Zicea ca o fost cel mai minunat moment din viata lui. (mi s-o parut fain.)

O pastrat ceva, de care s-o bucurat 100% mai trz. Noi ne sarutam zilnic, si acel moment  nu-si mai are  efect cum ar trebui. El, pe de alta parte o stiu sa pastreze ce-o fost mai bun pt final.

"Noi ne sarutam zilnic" :)))) vai cata dreptate ai .... dar nu generaliza k poate mai sunt si exceptii....
ma gandesc k e fain sa stii k sarutzi o persoana in ziua nuntii si sa stii k e primuj sarut ... tentant dar e prea tarziu :D

ce faina expresia "buze virgine"
seraphim ... esti bucuros?

27/02/06 16:22

Site web  
Ste.fan
membru

Inregistat: 15/11/05
fii sigur de asta ;)  ... ms de reclama

ps: atentie la limbaj ca itzi iei ban :(

Ultima modificare de Seraphim (27/02/06 19:22)

27/02/06 19:21

winnetou
membru

Seraphim a scris:

fii sigur de asta ;)  ... ms de reclama

ps: atentie la limbaj ca itzi iei ban :(

era preluat frate limbajul  , era "citat" asa k...

28/02/06 13:21

Site web  
Andyy
membru

Inregistat: 25/02/06
crede-ma ca si daca generalizez nu gresesc foarte mult. Exceptiile sunt una la mie. :D

28/02/06 17:04

winnetou
membru

Andyy a scris:

crede-ma ca si daca generalizez nu gresesc foarte mult. Exceptiile sunt una la mie. :D

se prea poate sa ai dreptate :D, dak as fi o exceptie te-as contrazice :P

28/02/06 17:06

Site web  
Andyy
membru

deci te saruti inca ? :)) wei, lasa fetele. Ca poate fata pe care o saruti maine o sa fie sotia prietenului tau cel mai bun :D

28/02/06 22:40

Ste.fan
membru

winn...cred ca o sa ne mutam pe continente diferite...eventual calculam distanta cea mai mare posibila... (vezi ca nu ma duc yo la Polu' Nord)

28/02/06 22:44

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
si eu care ma credeam "paranoia":) Apropo...nu stiu cum mai e prin ro, dar aici toata lumea cosidera ca e foarte normal sa faci dragoste ininte de casatorie...cat despre sarut...eu nu pot intelege cum pot oamenii sa sarute pe cineva pe care in cunosc de cateva ore...
eu am avut un prieten cu care m-am tinut de mana pt prima data dupa 3 luni, (un cadou de ziua lui)aceast-a a insemnat o apropiere intre noi, dar la sarut nu am ajuns _si nu fiindca ne-am propus:uite nu ne sarutam pana;ci doar fiindca nu a fost timpul. Cred ca in relatie totul vine la tipul sau si Dumnezeu face fiecare lucru frumos la vremea lui.
Am fost impreuna 1an jumatate si am ramas amici si in ziua de azi pot sa ma uit in ochii lui fara sa regret relatia...o relatie care m-a ajutat ; dar cred ca daca am fi mers mai departe nu ar mai fi aceeasi situatie.

15/03/06 23:04

simple
membru

era o intrebare mai in paginile din fata:ce sa faci ca sa nu cazi in ispita...sau ceva in genul;Am un sfat pt baieti:cand iti vine sa o saruti spune_i ca ti-ai dori sa o saruti si daca crede ca e timpul potrivit_si ea o sa te scoata din incurcatura;)

dar sa nu fiu priceputa gresit! NU sunt contra sarutului inainte de casatorie cand e o exprimare a dragostei pure, cand e intr-un stil decent (nu esti nevoit sa-i cauti toate plombele)si cand e un act care vine natural intr_o relatie cu un scop precis:CASATORIA

15/03/06 23:10

winnetou
membru

laura_emma a scris:

si eu care ma credeam "paranoia":) Apropo...nu stiu cum mai e prin ro, dar aici toata lumea cosidera ca e foarte normal sa faci dragoste ininte de casatorie...cat despre sarut...eu nu pot intelege cum pot oamenii sa sarute pe cineva pe care in cunosc de cateva ore...
eu am avut un prieten cu care m-am tinut de mana pt prima data dupa 3 luni, (un cadou de ziua lui)aceast-a a insemnat o apropiere intre noi, dar la sarut nu am ajuns _si nu fiindca ne-am propus:uite nu ne sarutam pana;ci doar fiindca nu a fost timpul. Cred ca in relatie totul vine la tipul sau si Dumnezeu face fiecare lucru frumos la vremea lui.
Am fost impreuna 1an jumatate si am ramas amici si in ziua de azi pot sa ma uit in ochii lui fara sa regret relatia...o relatie care m-a ajutat ; dar cred ca daca am fi mers mai departe nu ar mai fi aceeasi situatie.

hai sa zic si eu ceva, eu cred inca k fetele se "arunca" mai repede la sarutat decat baietii si am niste exemple concrete...yo unu eram hotarat sa nu sarut nici o fata, si la inceput mi s-a parut k si fata e de acord pana ne-am sarutat si sincer knd am facut asta mi-am dat cu principiile in cap ... n-a fost ceva de abtinere dar ,... fata provoaca , cel putin in timpurile astea ,... ce sa mai zic de fete :P ... nu le judec dar is cam indraznetze poate uneori prea

15/03/06 23:13

Site web  
winnetou
membru

laura_emma a scris:

era o intrebare mai in paginile din fata:ce sa faci ca sa nu cazi in ispita...sau ceva in genul;Am un sfat pt baieti:cand iti vine sa o saruti spune_i ca ti-ai dori sa o saruti si daca crede ca e timpul potrivit_si ea o sa te scoata din incurcatura;)

dar sa nu fiu priceputa gresit! NU sunt contra sarutului inainte de casatorie cand e o exprimare a dragostei pure, cand e intr-un stil decent (nu esti nevoit sa-i cauti toate plombele)si cand e un act care vine natural intr_o relatie cu un scop precis:CASATORIA

:)) bine punctat "nu esti nevoit sa-i cauti toate plombele". dar ce faci dak nu are plombe? ne reprofilam pe carii :P ... majoritatea se amesteca in stomatologie  cu toate k nu au o treaba ... le ia mancarea de la gura doctorilor stomatologi ... nu e corect :P

15/03/06 23:18

Site web  
simple
membru

winnetou a scris:

hai sa zic si eu ceva, eu cred inca k fetele se "arunca" mai repede la sarutat decat baietii si am niste exemple concrete...yo unu eram hotarat sa nu sarut nici o fata, si la inceput mi s-a parut k si fata e de acord pana ne-am sarutat si sincer knd am facut asta mi-am dat cu principiile in cap ... n-a fost ceva de abtinere dar ,... fata provoaca , cel putin in timpurile astea ,... ce sa mai zic de fete :P ... nu le judec dar is cam indraznetze poate uneori prea

hai sa nu generalizam...dar parerea mea e ca TOTDEAUNA in acest domeniu "sensibil" el trebuiie sa aibe initiativa...si uite ca gasii si de ce nu-s sarutata:p

18/03/06 23:03

Larisa
membru

Fetele sunt mai mamoase - comunica mai mult prin atingeri, prin saruturi pe obraz si lucruri de genul acesta. De aia cred ca ele iau initiativa pentru ca le e draga acea persoana si vor sa-si exprime dragostea.

19/03/06 00:11

Site web  
winnetou
membru

Larisa a scris:

Fetele sunt mai mamoase - comunica mai mult prin atingeri, prin saruturi pe obraz si lucruri de genul acesta. De aia cred ca ele iau initiativa pentru ca le e draga acea persoana si vor sa-si exprime dragostea.

really? ce bine k is baiat :D

19/03/06 12:59

Site web  
Sunflower
membru

Inregistat: 04/11/05
hmm...interesante replici pe-aici....

cred ca primul sarut trebuie pastrat pentru cineva cu adevarat special...:D

eu ink il mai pastrez :p

19/03/06 17:06

Larisa
membru

Sunflower, asa sa te ajute Dumnezeu ca nu o sa regreti nimic!

19/03/06 20:23

Site web  
winnetou
membru

Sunflower a scris:

hmm...interesante replici pe-aici....

cred ca primul sarut trebuie pastrat pentru cineva cu adevarat special...:D

eu ink il mai pastrez :p

wow, super ... asa sa faci
de ce ai zis asa tarziu? :P

20/03/06 07:49

Site web  
Larisa
membru

Chiar ma bucur ca mai sunt astfel de fete! Slava Domnului!

24/03/06 04:16

Site web  
Andreiutza
membru

ma bucur pt fetele care isi respecta principiile! dar as vrea sa va spun ceva despre un cuplu crestin.El, i-a respectat decizia de a nu isi arata dragostea prin sarut dar intre timp..facea demonstratii cu alta fata in parc pt ca prietena lui cu principii se comporta cu el ca si cum i-ar fi fosr frate..nu iubit.Desigur..exista posiblitatea ca in acea relatie sa nu existe dragoste..din partea lui in mod deosebit.Acuma...voi hotarati..e decizia voastra! Eu m-am sarutat cu prietenul meu, viitoarul meu sot. si consider ca sunt la fel de binecuvantata ca si alta fata care isi respecta principiile.

29/03/06 17:24

Larisa
membru

Faptul ca ne-am sarutat cu viitorul sot nu este o scuza! Adica nu poti sa mergi dupa principiul: "oricum o sa fie sotul meu ce daca ..." Nu cred ca e pacat sa te saruti inainte de casatorie, dar daca o s-o faci prea des o sa regreti dupa ca nu te-ai pastrat pentru iubirea vietii tale. Uneori se intampla ca cel pe care sa-l consideram "viitorul sot" sa se dovedeasca a fi o speranta desarta si atunci ce faci? O sa te ascunzi pentru ca lumea o sa te arate cu degetul. Cred ca de cele mai multe ori ar trebui sa ne gandim la consecinte inainte de a lua o decizie!

29/03/06 19:07

Site web  
Andreiutza
membru

Larisa, nu e si cazul meu..cand am spus viitorul meu sot..inseamna ca am stiut ce vorbesc.Am fixat data nuntii..totul e pregatit..si nu regret nimic cu atat mai mult sa ma scuz cum ziceai tu.Fiecare sa-si respecte principiile! Asa cum nici eu nu judec persoanele care isi respecta deciziile , doresc acelasi lucru: nici eu sa nu fiu judecata.Cum am mai spus:nu regret nimic si   m-am gandit la toate inainte de asta!

si cum vine asta ,,daca o faci prea des''? pai ori te saruti ori nu

29/03/06 20:40

Ste.fan
membru

Larisa a scris:

daca o s-o faci prea des o sa regreti dupa ca nu te-ai pastrat pentru iubirea vietii tale.

care ii diferenta intre o data si 100 de ori daca nu e el alesul?!

29/03/06 20:43

Larisa
membru

Teoretic: nu exista diferente! Practic, s-ar putea ca acea "o data" sa fi fost din accident si sa te raportezi altfel la ea - adica s-ar putea ca, constiinta sa nu-ti dea pumni! Si ma refeream la momentul in care ne-am fi sarutat cu mai multi baieti. Andreiutza, nu ma refeream la tine in particular ci am zis la general. Si eu m-am sarutat cu Jesse inainte de casatorie nu asta era problema a sarutului viitorului partener. Ideea era ca sa nu umblam din floare in floare.

30/03/06 03:44

Site web  
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 38    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la