|
|
|
anchy
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
sincer cred ca nu este nimic gresit in a te saruta cu baiatul pe care il iubesti,cred ca trebuie sa stii sa pui piciorul in prag atunci cand trebuie.daca iubesti cu adevarat pe acea persoana,totul e ok zic eu!
|
|
21/08/06 12:01
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
anchy a scris:
sincer cred ca nu este nimic gresit in a te saruta cu baiatul pe care il iubesti! |
Si atunci ajungi sa te "mozolesti" cu toti bajetii pentru ca nu e nimic gresit. Cum te va privi cel care si-a pazit sufletul si mintea si trupul curat? Voi chiar sunteti atat de naivi incat sa credeti ca faptul ca te-ai pupat pe la colturi cu n bajeti nu va afecta relatia voastra de casatorie!? Multe femei mi-au zis ca daca ar fi sa o ia de la capat n-ar mai face ce-au facut. Eu incuraj lumea sa se dedice doar celui/celei care va fi cu siguranta viitorului partener de viata!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
22/08/06 03:37
|
|
anchy
membru
|
|
crezi tuh ca in viata asta ajungi sa iubesti cu adevarat asa de multi baieti incat sa-i saruti pe toti.si nu am spus sa te mozolesti cred ca este o diferenta intre un sarut si un mozol.intereseaza-te plus ca am mai zis cu baiatul pe care-l iubesti cu adevarat si acea dragoste apare la o anumita varsta.de exemplu eu inca nu mam sarutat pt ca nu miam gasit dragostea dar cand Dumnezeu mi-o va treimite nu voi ezita doar pt ca se sp ca e pacat.eu nu cred ca acest lucru e pacat ci multe altele....
|
|
22/08/06 12:17
|
|
lory
membru
Inregistat: 26/07/06
|
|
eu cred ca gresesti anchy......dragostea ADEVARATA o intalnesti DOAR o data in viata....si din dragostea adevarata izvoraste casatoria....daca stii sigur k vei ajunge la casatoie cu prietenul tau....(dau un exemplu)...bineinteles, dupa o relatie indelungata...atunci ai libertatea sa te saruti.......asta ar insemna nu cu mult timp inainte de logodna....aici depinde de durata fiecarei relatii....
_______________________________________ "Când nu îti mai ramâne nimic decât Dumnezeu vei descoperi ca Dumnezeu îti este SUFICIENT!"
|
|
22/08/06 22:27
|
|
anchy
membru
|
|
pai asta incerc sa spun ca daca il iubesc cu adevarat nu e gresit sa-l saruti.dar bineinteles ca trebuie sa fii sigura de asta.nu sa te arunci in bratele lui.na nu pot sa spun altceva decat ca miam exprimat punctul meu de vedere dar se pare ca nimeni nu e de acord.si sunt mai multe tipuri de sarut din cate stiu eu.si daca il aplici pe cel corect ....dar nu mai zic nimic ca nimeni nu e de acord cu mine.multumesc pa
|
|
22/08/06 22:31
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Eu cred ca gresesti, lory..dragostea adevarata o poti intalni nu numai o data in viata...
Cat despre sarut...cum ar fi un sarut "corect", anchy?
Si nu te supara. Citeste tot ce s-a postat la acest subiect. Mai sunt si altii / altele de parerea ta.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
22/08/06 22:42
|
|
lory
membru
|
|
hopa anchy nu trebuie sa te enervezi.....nici sa te superi....aici e un forum de discutii,sa dezbatem anumite subiecte....si sa vedem si parerea celorlalti......
_______________________________________ "Când nu îti mai ramâne nimic decât Dumnezeu vei descoperi ca Dumnezeu îti este SUFICIENT!"
|
|
22/08/06 22:45
|
|
anchy
membru
|
|
cred ca sunt trei tipuri de saru.pe obraz pe buze si acel de care a pomenit larisa.si pentru lorry nu mam enervat doar ca mie rusine de ce s-a inteles mam exprimat gresit la inceputul si totul s-a subinteles.scuzati da nu ma-ti inteles de fapt nu mam facut inteleasa.scuze inca o data
|
|
22/08/06 22:49
|
|
lory
membru
|
|
april a scris:
Eu cred ca gresesti, lory..dragostea adevarata o poti intalni nu numai o data in viata... |
Adica ce vrei sa zici, ca nu prea inteleg....explica-mi ca sa stiu cum sa raspund! mersi!
|
|
22/08/06 23:09
|
|
anchy
membru
|
|
deci sunt scuzata pentru neintelegere? )
|
|
22/08/06 23:13
|
|
anchy
membru
|
|
ok dar trebuie sa intelegi ca is incepatoare nu demult am intrat pe acest site de 2 sau 3 zile.am sa incerc sa ma exprim corect de acum incolo.
|
|
22/08/06 23:31
|
|
lory
membru
|
|
pai atunci zi-mi subiectul.....ca sa stiu unde sa gasesc raspunsul tau..daca l-ai scris...ca eu chiar nu inteleg...pentru april...
|
|
22/08/06 23:34
|
|
april
admin forum
|
|
lory a scris:
pai atunci zi-mi subiectul.....ca sa stiu unde sa gasesc raspunsul tau..daca l-ai scris...ca eu chiar nu inteleg...pentru april... |
Nu stiu daca am scris despre asta pe undeva... Iti dau un exemplu: ce-i spui unei persoane care a iubit pe cineva si persoana aceea a murit? Ca dragostea adevarata nu o intalnesti decat o data in viata?
Continuati discutia la subiect. Multumesc.
|
|
22/08/06 23:59
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Ar fi absurd sa condami pe cineva la o viata nefericita spunandu-i ca adevarata dragoste o intalnesti doar o data in viata. O data in viata alegi pe cel/cea pe care sa-l iubesti pana la moarte, o data in viata alegi sa fii dedicat/a 100% unui singur om trup, suflet si duh. De la sarutul pe obraz ajungi repede la cel pe buze si la sarutul frantuzesc! Ceea ce am vrut sa scot in evidenta este ca faptul ca e mai sanatos sa te pastrezi curat decat sa oferi un sarut fiecarui individ care te place sau pe care il placi pentru ca reclama ta pe urma nu va fi una din cele mai reusite.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
23/08/06 04:05
|
|
lory
membru
|
|
april a scris:
Iti dau un exemplu: ce-i spui unei persoane care a iubit pe cineva si persoana aceea a murit? Ca dragostea adevarata nu o intalnesti decat o data in viata? |
Eu vorbeam de persoanele care traiesc....de exemplu:o fata intalneste un baiat,sta 2-3 ani cu el,o relatie cat se poate de serioasa.....apoi se desparte....si zice ca aia a fost dragoste adevarata...apoi isi ia altul.....si tot asa....si la fiecare relatie zice ca a fost dragoste adevarata.....pai eu stiu ca dragostea adevarata tine o vesnicie... aaa,sunt de acord si cu Larisa...
Ultima modificare de lory (23/08/06 12:14)
|
|
23/08/06 12:13
|
|
april
admin forum
|
|
Hai sa nu continuam discutia. Ok? Sunt cazuri si cazuri. Poti sa iubesti cu adevarat in viata de mai multe ori. Si nu ma refer la cazul relatat de tine, cu 2-3 ani, etc...
Plus ca noi discutam aici mai mult din perspectiva crestina. Si nu vad cat de "crestine" sunt persoanele care isi schimba "partenerii" la cativa ani...si eventual se saruta cu toti ca doar ii..iubesc ...
|
|
23/08/06 14:13
|
|
lory
membru
|
|
ok april....cum vrei tu....sunt de acord cu tine la ultima faza...
|
|
23/08/06 15:41
|
|
alexandru
membru
Inregistat: 24/06/06
|
|
Larisa a scris:
Ar fi absurd sa condami pe cineva la o viata nefericita spunandu-i ca adevarata dragoste o intalnesti doar o data in viata. O data in viata alegi pe cel/cea pe care sa-l iubesti pana la moarte, o data in viata alegi sa fii dedicat/a 100% unui singur om trup, suflet si duh. De la sarutul pe obraz ajungi repede la cel pe buze si la sarutul frantuzesc! Ceea ce am vrut sa scot in evidenta este ca faptul ca e mai sanatos sa te pastrezi curat decat sa oferi un sarut fiecarui individ care te place sau pe care il placi pentru ca reclama ta pe urma nu va fi una din cele mai reusite. |
Reclama ? Poate daca iesiti numai cu cei din grupul de la biserica, care este restrans, altfel ce reclama ? Cine te stie, cine vrea sa te stie ? Sa ce ?
Sarutul nu este interzis. Tatuajele, piercingurile, da.
|
|
30/08/06 10:37
|
|
april
admin forum
|
|
alexandru a scris:
Cine te stie, cine vrea sa te stie ? Sa ce ? |
Dumnezeu te stie.
alexandru a scris:
Sarutul nu este interzis. Tatuajele, piercingurile, da. |
Argumenteaza prima parte. Despre restul e alt topic.
|
|
30/08/06 10:40
|
|
winnetou
membru
Inregistat: 22/12/05
|
|
Cred k e bine ca sarutul sa se pastreze dupa casatorie chiar si cel pe obraz pentru ca se ajunge foarte repede la buze, distanta e chiar foarte mica. eu unul regret k nu am pastrat pana dupa casatorie Multi, dupa ce se satura de sarutat .. le pare rau ...
_______________________________________ i will be here 4You, i'll shine a life 4You
|
|
06/09/06 02:41
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
şi cât de rău îţi pare... am auzit că eşti marcat rău de tot : )) ... mă bucur că ai ajuns la concluzia asta, dar dacă o ţii de mână e ok?
|
|
06/09/06 11:14
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Larisa a scris:
Ar fi absurd sa condami pe cineva la o viata nefericita spunandu-i ca adevarata dragoste o intalnesti doar o data in viata. . |
Poate ca e off-topic da' mi-am adus aminte de ce spunea un psihiatru:,,Sunt convins ca o fata poate iubi numai o singura data.Ea nu-si da inima decat unui singur barbat.Daca ea a avut 7 flirt-uri atunci ea e stricata pentru casatorie.Ea se marita cu al saptelea,dar se va gandi totdeauna la primul pe care l-a iubit."
Si, va rog frumos, daca nu sunteti de acord nu-mi sariti mie in cap ca nu-s cuvintele mele.Eu ma abtin sa le comentez valoarea de adevar. 
Ultima modificare de jezzy (06/09/06 11:28)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
06/09/06 11:26
|
|
winnetou
membru
Inregistat: 22/12/05
|
|
Seraphim a scris:
şi cât de rău îţi pare... am auzit că eşti marcat rău de tot : )) ... mă bucur că ai ajuns la concluzia asta, dar dacă o ţii de mână e ok? |
daca o tin de mana .... hai k recunosc ... am tot auzit spunandu-se k de la tinut de mana se ajunge la altceva si ca te ia valu' si ... si nu am crezut, credeam k ma tin bine pe picioare ...
)) cana am ajuns sa tin fata de mana ... am uitat si de principii si de toate ... le-am calcat fara prea multa bataie de cap ... si am dat cu capu de pragu de sus, nu chiar tare dar destul sa tin minte asa ca NU E OK!
_______________________________________ i will be here 4You, i'll shine a life 4You
|
|
06/09/06 13:33
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|