|
|
|
abelusca
membru
Inregistat: 20/03/08
|
|
IOIIIIIIII lol,ceilalti care tot auzeau cum se plangeau,au trimi-so la mine sa o conving,se poate spune ca "mi-au plasat-o" ei,si eu nu stiam pana cand mi-am dat seama prea tarziu ,hahaha ,S-au saturat ei,prietenele sale,sa tot sa se planga ea,si noh,uite asa,am ramas pe cap cu ea sa o conving Hehe Fluflu,curioasele mor repede
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
21/06/08 15:03
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
abelusca a scris:
am ramas pe cap cu ea sa o conving |
o exprimare mai... finutza, n-ai gasit? ))))
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
21/06/08 15:54
|
|
abelusca
membru
|
|
imi cer scuze,sinceritatea lasa de dorit,asa ca nu voi mai posta ,se pare ac sinceritatea mea ,daca nu ma insel,va jigneste pe voi ,scuze pt off topic...
_______________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=eEZIVeE0xLY
|
|
21/06/08 17:28
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
abelusca, sa inteleg ca pe tine te deranjeaza ca unele fete se plang de felul in care arata, ca greutate ? sau ca, desi par a fi ok [ adica, nici grase, nici slabe sau chiar f slabe ] ele tot nemultumite sunt ?
eu ma gandesc ca, daca trupul meu este Templul Duhului Sfant, trebe automat sa ma ingrijesc de el.acuma nici sa cad in cealalta extrema, cand atingerea greutatii ideale devine o obsesie sau un lucru care imi rapeste din timpul de care as putea profita in a face lucruri mai importante.
de exemplu, eu cosider ca o oricine care se ridica de la masa suficient de satul, intr-atat incat daca se duce undeva si este servit cu ceva, sa fie nevoit sa refuze, nu pe motiv ca, vai, i-ar fi rusine, ci pt ca, a mancat atat de mult incat nu ar mai putea servi nici macar o mica prajitura, s-a imbuibat. insa, nici infometarea nu e ok, pt ca, in felul asta corpul se dezhidrateaza si devine riscant, pt ca poti devine anorexic(a), dar totusi cateva zile de post, poate cu pauze intre ele ar fi fff bune, atat din p.d.v. spiritual-ceea ce se urmareste de altfel- cat si d.p.d.v. fizic[organismul are nevoie de unele "pauza" , in care are loc asa zisa "purificare" sau dezintoxicare a organismului ]
Ultima modificare de flory (21/06/08 18:42)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
21/06/08 18:41
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
flory a scris:
sau ca, desi par a fi ok [ adica, nici grase, nici slabe sau chiar f slabe ] ele tot nemultumite sunt ?
|
asta e cazul prietenei lui, deci cred ca la asta s-a referit.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
21/06/08 21:49
|
|
shoricel
membru
|
|
abelusca a scris:
imi cer scuze,sinceritatea lasa de dorit,asa ca nu voi mai posta ,se pare ac sinceritatea mea ,daca nu ma insel,va jigneste pe voi ,scuze pt off topic... |
abelusca, eu ma refeream la faptul ca, pt mine expresia care ai folosit-o, 'am ramas cu ea pe cap', nu e foarte finutza. si sa iti dau o expresie echivalenta cu ceea ce da de inteles textul, ca fata devenise 'o povara' pe capul tau. desi, a fost un mesaj jumatate glumet. in sfarsit, imi cer scuze, se pare ca nu ai inteles ce vroiam sa zic
Ultima modificare de shoricel (21/06/08 22:38)
|
|
21/06/08 22:37
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Ma deranjeaza fetele cand se cearta
ps: atunci cand sunt si eu de fata
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
22/06/08 22:28
|
|
abelusca
membru
|
|
desi par a fi ok [ adica, nici grase, nici slabe sau chiar f slabe ] ele tot nemultumite sunt ?
DAAAAAAAAAAAAAA ,ce bine zici !!!
ca fata devenise 'o povara' pe capul tau. Man,tu nu ma cunosti,pentru mine nu este o povara ci o bucurie,pai noh,ca cuvant sa zic?!:P daca sunt sincer,trebuie sa fiu sincer dar se pare ca sinceritatea mea ii jigneste in mod brutal pe persoanele de sex feminin pe cei de pe tc
|
|
23/06/08 00:35
|
|
shoricel
membru
|
|
eee... las ca te inveti tu cu intepaturile astea. sunt doar niste tachinari. fa rost de un surplus de umor in aceste situatii, si vei vedea cu alti ochi
|
|
23/06/08 01:49
|
|
daniel
membru
|
|
Cand aud fete sau femei ca vorbesc in biserica ma deranjeaza destul de mult, adica am impresia ca nu se pot stapanii si e un lucru fff rau
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
26/06/08 22:28
|
|
abelusca
membru
|
|
Ahhhh,Magdy,deci va placeti sa va tachinati intre voi?
Ultima modificare de abelusca (26/06/08 22:40)
|
|
26/06/08 22:40
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Ca vorbesc... In ce sens? Ca barfesc, sau ? De ex, vorbesc atunci cand zic o poezie... Asa deranjant o fi?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
26/06/08 22:41
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
abelusca a scris:
Ahhhh,Magdy,deci va placeti sa va tachinati intre voi? |
Ăăăăă...da...da...da! ))
|
|
26/06/08 22:42
|
|
daniel
membru
|
|
anomis a scris:
Ca vorbesc... In ce sens? Ca barfesc, sau ? De ex, vorbesc atunci cand zic o poezie... Asa deranjant o fi? |
Nu ma refer la poezii sau cantari, cand vor sa cuvinteze
|
|
26/06/08 22:46
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Nici sa se prezinte, sau sa aduca multumiri?
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
26/06/08 22:47
|
|
abelusca
membru
|
|
Ca tot veni vorba de tachinare,am o alta intrebare pentru fete
Ultima modificare de abelusca (26/06/08 22:49)
|
|
26/06/08 22:48
|
|
daniel
membru
|
|
anomis a scris:
Nici sa se prezinte, sau sa aduca multumiri? | Pai poate sa se prezine.
Ultima modificare de daniel-l (05/07/08 16:19)
|
|
26/06/08 22:51
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Intrebarea la intrebari .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
26/06/08 22:57
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
fluflu a scris:
pai...stii tu ca majoritatea fetelor oricat de slabe sunt,tot vor sa slabeasca:ba li se bare ca au burtica,ba celulita e de vina etc etc.eu cand le aud imi rotesc ochii si incerc sa schimb subiectul ca deja cand le vad cat sunt de slabe si mai vor sa slabeasca ma doare capu.eu de ex, am si eu defectele mele, dar nu ma plang toata ziua-bunaziua(asa...cam o data,de 2 ori pe sapt explodez dar imi revin ) |
la faza asta semanam
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
26/06/08 23:21
|
|
abelusca
membru
|
|
delete ,mutat in alta parte
Ultima modificare de abelusca (26/06/08 23:52)
|
|
26/06/08 23:37
|
|
shoricel
membru
|
|
april a scris:
Intrebarea la intrebari . |
abelusca, aprilutza se referea ca exista un topic special pentru intrebarile adresate fetelor, la 'Prietenia: intrebari si raspunsuri' - 'Baietii intreaba, fetele raspund'
|
|
26/06/08 23:46
|
|
lory4love
membru
Inregistat: 05/07/08
|
|
unde e pusa asta? "prietenia:intreb si rasp... " ca nu stiu unde sa o caut...:d
_______________________________________ Life is not worth living, unless you live it for someone else(Only a life lived for others is a life worth while) .Albert E. Albert Einstein "orice prost poate sa stie important e sa intelegi"
|
|
05/07/08 15:51
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|