|
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Si pentru mine la fel.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
01/11/10 17:24
|
|
copilu
Exclus
Inregistat: 11/05/10
|
|
pai daca iti da o ciocolata inseamna ca te iubeste (sau flori, etc!). te mai scoate in oras, iti mai zambeste, mai glumeste....
_______________________________________ doar c8ilu!
|
|
01/11/10 21:15
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
pfff! cred ca era doar o gluma, nu?asta nu e o dovada de iubire. oricum, nu are rost sa dezvolt, pentru ca nici nu ma gandesc ca vorbeai serios
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
01/11/10 21:36
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
de ce sa fie gluma? N-ai vazut cine scria? Un copil considera dovada de iubire daca primeste o ciocolata. El serios zice. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
01/11/10 21:40
|
|
emma_mada
membru
|
|
:d=d mda
Ultima modificare de emma_mada (02/11/10 10:45)
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
02/11/10 10:43
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
emma, cam ce zici tu mai sus nitel?
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
02/11/10 10:58
|
|
emma_mada
membru
|
|
la ce te referi, la chestia:":d=d"?ups, am vrut sa pun zambet la replica lui emanuel, dar nu imi iese... poate imi explici si mie cum fac
|
|
02/11/10 11:20
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
alioo (emanuel si ultimul mohican), sinteti fete voi? 
atentie la off topic.
Ultima modificare de feedback (02/11/10 11:22)
|
|
02/11/10 11:22
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Ma deranjeaza ideea ca numai baietii au parte de ispite, saracutii de ei. Fetele au si ele ispitele lor.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
02/02/11 02:09
|
|
furtuna dragos
membru
Inregistat: 26/01/11
|
|
FiicaDeRege a scris:
Ma deranjeaza ideea ca numai baietii au parte de ispite, saracutii de ei. Fetele au si ele ispitele lor. |
Pai nah.. noi va ispitim pe voi, voi ne ispititi pe noi si tot asa :p
_______________________________________ Povara Lui este usoara, toate zilele-s cu soare, parca sunt de vara!
|
|
02/02/11 08:04
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
furtuna dragos a scris:
Pai nah.. noi va ispitim pe voi, voi ne ispititi pe noi si tot asa :p |
pai nah... dac'ai fi citit titlul topicului, nu mai erai ispitit sa scrii aici 
|
|
02/02/11 09:13
|
|
furtuna dragos
membru
|
|
Stiu ce vrei sa zici, nu citesc orice, mai selectez lectura... si fetele.
Nu le las pe toate sa ma ispiteasca 
Ultima modificare de furtuna dragos (02/02/11 09:37)
_______________________________________ Povara Lui este usoara, toate zilele-s cu soare, parca sunt de vara!
|
|
02/02/11 09:34
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
FiicaDeRege a scris:
Ma deranjeaza ideea ca numai baietii au parte de ispite, saracutii de ei. Fetele au si ele ispitele lor. |
Cand am citit prima fraza pt o fractiune de secunda am omis ca esti fata si mi-am zis in gand "sa crezi tu" 
Adevarul e ca pt baieti ispita mai mare este a vizuala. Odata ce ai invatat cum sa stapanesti efectul si cum sa o eviti lupta nu mai este asa crancena mereu, cu toate ca este permanenta. Fetele insa sunt sensibile la cuvinte. Am auzit de multe ori spunandu-se "mai bine imi dadeai o bataie decat sa imi spui asa ceva". In concluzie te poate durea sufletul de la niste cuvinte mai rau decat te-ar durea trupul de la o baiate. Si se mai intreaba baietii de ce trebuie sa te porti cu politete si atentie cu o fata. Ei bine, de asta. Nu am zis nimic nou, dar din vreme ce nu e luat in considerare acest fapt, trebuie reamintit.
sunt offtopic, feed?
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
02/02/11 10:35
|
|
furtuna dragos
membru
|
|
nah acuma sa inteleg ca daca cineva te place sau te apreciaza tre sa te porti urat cu el/ea..
haioasa treaba
|
|
02/02/11 10:47
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
ma deranjeaza baietii off-topic.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
02/02/11 19:00
|
|
suflet bland
membru
Inregistat: 18/01/13
|
|
eu sunt noua pe aici si vad ca nu s-a mai postat de ceva vreme la aceasta discutie.... o mica mare nemultumire la baieti as aveao eu... de ce mereu sunt atat de posesivi? sau dau sfaturi fara sa li se ceara? daca li se spune ceva nu inseamna ca li se cere si rezolvarea, ci pur si simplu li se povesteste.... sunt multe , dar din cate am citit nu prea s-au exprimat fetele ... gbu
_______________________________________ Iov 14:1 ``Omul nascut din femeie, are viata scurta, dar plina de necazuri``
|
|
23/01/13 17:06
|
|
suflet bland
membru
|
|
salut, sunt noua pe aici si am observat ca nu s-a mai postat aici de ceva vreme... pai cum fetele nu prea au avut nemultumiri de adresat baietilor as avea eu cate ceva de spus... de ce sunt baietii asa de posesivi? de ce incearca mereu sa rezolve cate ceva desi numai li se povesteste fara sa li se ceara o solutie... si ar mai fi multe ... sper sa nu jugnesc pe nimeni... gbu 
_______________________________________ Iov 14:1 ``Omul nascut din femeie, are viata scurta, dar plina de necazuri``
|
|
23/01/13 17:07
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
suflet bland a scris:
de ce incearca mereu sa rezolve cate ceva desi numai li se povesteste fara sa li se ceara o solutiear... |
Pentru ca noi am fost creati sa fim orientati spre solutii. Daca ni se expune o problema automat intelegem ca ni se cere sa o rezolvam. Noi nu vedem rostul comunicarii decat pentru a transmite informatii. Asadar, daca doar vrei sa-i spui unui baiat ceva atunci anunta-l din start ca nu vrei o solutie ci doar sa vorbesti cu cineva.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
24/01/13 15:03
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Uite un filmulet foarte edificator, din punct de vedere a psihologiei masculine/feminine.
http://www.youtube.com/watch?v=0PpJDwgOr9Q
Noi, ca barbati, am fost creati sa procuam hrana necesara supravietuirii. Sa gasim un habitat propice, etc. Asta pe scurt. Barbatul sintetizeaza totul de aceea, cand i se spune ceva, i se pare important, deci de rezolvat imediat. Subscriu la ce a zis arch, deci.
|
|
24/01/13 15:10
|
|
suflet bland
membru
|
|
edi.theraven a scris:
Uite un filmulet foarte edificator, din punct de vedere a psihologiei masculine/feminine.
http://www.youtube.com/watch?v=0PpJDwgOr9Q
Noi, ca barbati, am fost creati sa procuam hrana necesara supravietuirii. Sa gasim un habitat propice, etc. Asta pe scurt. Barbatul sintetizeaza totul de aceea, cand i se spune ceva, i se pare important, deci de rezolvat imediat. Subscriu la ce a zis arch, deci. |
ma bucur k ambii mi-ati raspuns la ultima intrebare..dar la partea cu posesivitatea cum ramanem?
|
|
27/01/13 20:17
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Depinde in ce grad este. Cu totii avem acel simt al proprietatii. Dar daca posesivitatea ajunge sa-l sufoce pe celalalt atunci e o problema. La fel ca si in cazul geloziei. Un pic de gelozie nu face rau dar multa gelozie distruge.
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
28/01/13 10:44
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Ma deranjeaza la unii baieti ca se dau atat de pocaiti, dar in realitate nu par ceea ce sunt. Faptele ii tradeaza. Doar vorbele sunt de ei. Pocainta e mare lucru. Prin preajma mea, nu au ce cauta astfel de oameni.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
08/03/15 22:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|