|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Eu am cantat acu 2 ani la nunta o meldodie faina...doar ca nu stiu cum se numeste ca eu o am sub numele de Electric - Track 5.Si inca una de la Transilvania Gospel - Fara dragoste(asta e f faina.noi nu am apucat sa o invatam...)
Acuma...eu nu stiu ce melodii de nunta vreti,la ce va referiti,sincer.Trebuie sa scrie pe ea 'melodie de nunta'? ca pe astea nu scrie,clar.Doar ca noi atunci am cautat si cautat si astea le-am gasit care ar fi mers cantate la o nunta.
Sper ca le gasiti 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/03/09 16:40
|
|
Lorzor
membru
Inregistat: 06/01/09
|
|
deci da frate:)) marsu nuptial o sa le solfegiem acolo .....pam param pam. @FluFlu aia de la transilvania gospel a cantat-o fratele meu la nunta lui e "fumata" deja.Mai astept sugestii serioase va rog aviz amatorilor ).
|
|
30/03/09 23:51
|
|
lara
membru
 Inregistat: 03/12/06
|
|
1.Bine-ati venit azi la altar 2.Fericita sa fii
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
31/03/09 10:35
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
pai lara..alea le canta cu biserica   multumesc de idei fluflu.le ai tu mp3?
|
|
31/03/09 14:08
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Lorzor a scris:
Mai astept sugestii serioase va rog aviz amatorilor ). |
cum adica?ale mele nu au fost serioase?  ce amatori?
da lorre,le am.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
31/03/09 15:18
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
ok,imi poti lasa idu pe privat?ca sa mi le trimiti?
|
|
01/04/09 17:14
|
|
Lorzor
membru
|
|
flu nu despre tine era vorba ci despre astia cu marsul lor nuptial. Scuze daca s-a interpretat gresit ).
|
|
01/04/09 23:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
salomea_faina a scris:
cine are versurile in limba romana nu ati putea sa mi le dati si mei va rog frumos? sa macar sa imi spuneti daca cineva canta piesa in romana. multumesc mult! be bessed |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/04/09 15:26
|
|
Memphis
membru
Inregistat: 27/03/06
|
|
Salut
ma tot zbat de doua zile sa-mi dau seama care este cantarea in romaneste la "Plan of salvation" M-ar putea ajuta cineva? stiu ca exista o traducere, dar nu stiu nici cine o canta si nu am nici versuri/partitura.
Mai jos am pus versurile in engleza. Am auzit-o cantata de EH&SSQ,in rest nu-mi aduc aminte.
"THE PLAN OF SALVATION"
i WANT TO THANK JESUS FOR THE PLAN OF SALVATION, JUST TO SAY," LORD, i LOVE YOU, FOR YOU UNDERSTAND, I WANT TO BE THERE ON, THAT GREAT JUDGEMENT MORNING, JUST TO TOUCH ALL THE NAIL-PRINTS, IN HIS FEET AND HIS HANDS
ONE MORNING PAST DAYBREAK, A CROWD SLOWLY GATHERED, THEY WERE WALKING MY LORD UP, OLD CALVARY'S HILL, SO SAD WAS THE SCENE THERE, THE BIRDS HUSHED THEIR SINGING, LIKE A LAMB HE WAS HUMBLED TO HIS FATHER'S OWN WILL
_______________________________________ Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.
|
|
13/04/09 09:59
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
este cantata de dale glass
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
13/04/09 11:38
|
|
brocoron
membru
Inregistat: 17/03/09
|
|
daca stie cineva de aceasta cantare; cine o canta...; tot ce stiu este ca e o cantare veche si am auzit-o la fratii romi... versurile ar fii cam astea: Multa vreme-n lume am fost cu tine, dar acum A sosit momentul sa ne despartim in drum Tu ramai cu tine sa-ti continui calea ta Dar eu nu mai merg cu tine alaturea. Stiu ca te iubeam si aveam placerea sa te ascult Cand imi insirai povesti si basme de demult Cand pierdeam cu tine nopti la rand si zile-ntregi Dar s-a terminat si vreau sa ma-ntelegi.
cor: Adio lume tu, prietenia s-a sfarsit Ma-ntorc la cel ce pentru mine mult a suferit, Din vesnicii El m-a iubit necontenit El nu-i un simplu om, ci Dumnezeu cu adevarat Prin sangele de Domn din moarte m-a rascumparat Cu El traiesc si sunt, curat ce minunat.
Ma-ntalnit in cale bunul meu mantuitor Deschizandu-mi orizonturi noi spre viitor Mi-a facut lumina-n in tot ce fac si-n tot ce simt Si-am inteles ca nu-s dupa Cuvant Ca aceasta cale este calea celor rai Ce se va sfarsi-n curand in iadul cu vapai Si de ce ard cat timp mai pot fi salvat Prin sfantul Cuvant cel binecuvantat cor: .............
|
|
21/04/09 18:39
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
foarte faina melodia BROCORON ....din pacate nu stiu nimica de ea 
´´ Prin sangele de Domn din moarte m-a rascumparat Cu El traiesc si sunt, curat ce minunat.´´ ...faina...
apropo,stie cineva unde pot asculta si alte melodii de-a fratilor Surdu? ca nu am gasit numai doua pe youtube...
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
24/04/09 16:34
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Am nevoie de o cantare pentru botezuri.Poate cineva sa ma ajute, va rog?
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
28/04/09 16:42
|
|
lara
membru
|
|
Fiti tari http://www.youtube.com/watch?v=4O2KuOWxLWI
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
28/04/09 18:18
|
|
Lorzor
membru
|
|
tot legat de botez vreau sa cant o cantare la botezul meu in iunie si am nevoie de versurile complete de la o piesa in Romana (in engleza e Josh Groban-You raise me up si in Romana ceva de genu ¨tu ma ridici si eu pot sta pe stanca¨ as fi foarte recunoscator daca cineva ar posta versurile complete multumesc in avans.
|
|
11/05/09 01:50
|
|
lara
membru
|
|
Cand sunt cazut si sufletul imi plange Probleme vin, si inima mi-e grea Stau linistit, astept doar in tacere Pana Tu vii si imi dai pacea Ta
R: Tu ma ridici sa pot sa stau pe munte Tu ma ridici sa pot umbla-n furtuni Pe-ai Tai umeri, Doamne, sunt puternic Caci ma ridici mai mult decat pot fi
|
|
11/05/09 09:08
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
maryus, te referi la http://www.youtube.com/watch?v=7tde4WKVdEo ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
19/05/09 22:26
|
|
maryus
membru
Inregistat: 19/02/09
|
|
da aia...dar cine e autorul ca ma gandesc ca nu grupul eliezer 
_______________________________________ crede-ma ca te cred !!!
|
|
19/05/09 22:28
|
|
crisstina
membru
 Inregistat: 10/03/08
|
|
caut cantarea cu versurile :Viata mea e mana TA Nimeni nu o va lua Orice valuri vor veni Eu te voi iubi.
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
03/06/09 13:41
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Viaţa mea cu Tine-i bucurie, Doamne, Tu eşti tot ce mi-a rămas, Vânturi dacă vor bate, nori de vor veni, Doamne Tu eşti tot ce mi-a rămas.
Viaţa mea cu Tine este pace, Nimeni nu ne poate despărţi, Foametea sau lipsa dacă vor veni, Nimeni nu ne poate despărţi.
refren: Viaţa mea e-n mâna Ta, nimeni n-o va lua, Orice vremuri vor veni, veşnic Te voi iubi !
http://www.youtube.com/watch?v=Zfbl2n2z10Q
Ultima modificare de antonela (26/06/09 14:49)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
23/06/09 21:05
|
|
GeoAli
membru
Inregistat: 28/05/09
|
|
stie cineva cine canta cantarea asta:
ca paraul care curge curge tot mereu este viata mea Isuse harul Tau
harul Tau imi reda speranta-n calea mea harul Tau imi insenineaza viata mea cand sunt trist imi alina iarasi inima focul Sau imi aprinde-n suflet dragostea
..................
_______________________________________ Iubirea adevărată se exprimă prin vorbe puţine dar prin fapte multe, bune şi frumoase.
|
|
23/06/09 21:14
|
|
GeoAli
membru
Inregistat: 28/05/09
|
|
stie cineva cine canta cantarea asta:
ca paraul care curge curge tot mereu este viata mea Isuse harul Tau
ref: harul Tau imi reda speranta-n calea mea harul Tau imi insenineaza viata mea cand sunt trist imi alina iarasi inima focul Sau imi aprinde-n suflet dragostea
..................
am versurile dar vreau sa stiu de cine-i cantata...
_______________________________________ Iubirea adevărată se exprimă prin vorbe puţine dar prin fapte multe, bune şi frumoase.
|
|
23/06/09 21:15
|
|
TheReasonILive
membru
 Inregistat: 01/03/08
|
|
simina si gabriela http://www.youtube.com/watch?v=pfsDjUCoupk
_______________________________________ God, I pray, light these idle sticks of my life and may I burn up for You. Consume my life, my God, for it is Yours. I seek not a long life, but a full one like Yours, Lord Jesus. Jim Elliot
|
|
23/06/09 21:37
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|