|
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
caut o melodie de la formatia bornagain,insa nu stiu niciun vers decat ca e ceva cu tramvai.in orice caz,stiu ca au 2 albume.daca le are cineva,ar fi super.oi gasi eu o melodie printre cele 14-15 cate or fi.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/07/09 11:05
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Nu stiu daca nu am mai intrebat p'aici, dar nu mai caut. :P As dori si eu cantecul "Daca noi vom tacea, pietrele vor striga..." ceva in genul asta. L/am auzit odata in bise la un grup de tineri veniti de la Satu Mare.
In ce format ar fi, as fi multumita daca l-ar avea careva dintre voi. 
|
|
04/08/09 14:18
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
fluflu a scris:
caut o melodie de la formatia bornagain,insa nu stiu niciun vers decat ca e ceva cu tramvai.in orice caz,stiu ca au 2 albume.daca le are cineva,ar fi super.oi gasi eu o melodie printre cele 14-15 cate or fi. |
http://www.youtube.com/watch?v=VHWKqU-dYO8 ;) Pe drumul spre mare numai bornagain am ascultat :D
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
04/08/09 15:04
|
|
Magdy
membru
|
|
Magdy a scris:
Nu stiu daca nu am mai intrebat p'aici, dar nu mai caut. :P As dori si eu cantecul "Daca noi vom tacea, pietrele vor striga..." ceva in genul asta. L/am auzit odata in bise la un grup de tineri veniti de la Satu Mare.
In ce format ar fi, as fi multumita daca l-ar avea careva dintre voi.  |
Nicicare nu-l aveti, mai? Si eu care aveam toata baza pe voi. :P Rusinica... :P:P
|
|
11/08/09 15:33
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Magdy a scris:
Nicicare nu-l aveti, mai? Si eu care aveam toata baza pe voi. :P Rusinica... :P:P |
Eu aş putea să îţi fac rost de versuri...
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
11/08/09 15:36
|
|
Magdy
membru
|
|
Alea le am si eu... 
Eventual daca vrei sa imi canti la telefon cantecul pana il invat! 
|
|
11/08/09 19:49
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Magdy a scris:
|
Nici acum nu ai reusit sa faci rost de melodie?
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
17/08/09 06:45
|
|
Magdy
membru
|
|
Nu. Mi-a promis TanaraCrestina ca mi-l canta, dar am lipsit eu de la bise. Acum e ea plecata.
|
|
17/08/09 10:53
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Are cineva melodia "Grupul Ava - Priveam ingrozit"?
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
03/09/09 11:56
|
|
gabrielle05
membru
Inregistat: 03/09/09
|
|
stie cineva cantarea: "Harul tau este calea spre un nou rasarit/Cand incercarea coboara-n suflet"... nu mai stiu mai departe versurile:D am cautat cam peste tot si nu am gasit...macar sa stiu cine o canta:D
|
|
03/09/09 22:29
|
|
timotei
membru
Inregistat: 30/06/09
|
|
Magdy a scris:
Magdy a scris:
In ce format ar fi, as fi multumita daca l-ar avea careva dintre voi.  |
Nicicare nu-l aveti, mai? Si eu care aveam toata baza pe voi. :P Rusinica... :P:P |
Il are are cineva de pe siteul tanar crestin Magdy,e inregistrat pe caseta audio.
|
|
04/09/09 00:20
|
|
brocoron
membru
Inregistat: 17/03/09
|
|
GeoAli a scris:
stie cineva cine canta cantarea asta:
ca paraul care curge curge tot mereu este viata mea Isuse harul Tau
ref: harul Tau imi reda speranta-n calea mea harul Tau imi insenineaza viata mea cand sunt trist imi alina iarasi inima focul Sau imi aprinde-n suflet dragostea
..................
am versurile dar vreau sa stiu de cine-i cantata... |
http://www.trilulilu.ro/qwecj/f42e1ab68c2f5b
|
|
05/09/09 09:31
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Am auzit odata o melodie foarte faina, cantata cu chitara. Imi mai amintsc doar 2 versuri (desi nici de astea nu sunt sigura): "N-ai fost dator sa ma iubesti, n-ai fost dator sa te jertfesti...". O recunoaste cineva?
|
|
23/09/09 14:56
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
FiicaDeRege a scris:
Am auzit odata o melodie foarte faina, cantata cu chitara. Imi mai amintsc doar 2 versuri (desi nici de astea nu sunt sigura): "N-ai fost dator sa ma iubesti, n-ai fost dator sa te jertfesti...". O recunoaste cineva? |
The Messengers - N-ai Fost Dator
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/09/09 14:58
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=j7Uj_B0KNgU
oare nu exista tradusa in romaneste?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/09/09 20:51
|
|
Magdy
membru
|
|
Magdy a scris:
Nu stiu daca nu am mai intrebat p'aici, dar nu mai caut. :P As dori si eu cantecul "Daca noi vom tacea, pietrele vor striga..." ceva in genul asta. L/am auzit odata in bise la un grup de tineri veniti de la Satu Mare. |
timotei a scris:
Il are are cineva de pe siteul tanar crestin Magdy,e inregistrat pe caseta audio. |
Cine are tupeul pe tanarcrestin să aibe cântecul şi să nu mi-l dea?! :P Dă-l pe mâna mea, timoteie! :P
|
|
23/09/09 20:56
|
|
FiicaDeRege
membru
|
|
Multumesc foarte mult, april! Raman datoare! 
|
|
23/09/09 22:14
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
benny a scris:
http://www.youtube.com/watch?v=j7Uj_B0KNgU oare nu exista tradusa in romaneste? |
Mari se despart - Diana Baciu http://www.christiantube.net/video/387- ... se-despart [inregistrata] sau http://www.youtube.com/watch?v=JWEauUoFPZY [live]
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
24/09/09 13:48
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
pfiu... speram ca suna mai bine in romaneste... Dar e varza!! ) )
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
24/09/09 22:13
|
|
fluflu
membru
|
|
caut melodii foarte ritmate.eu sunt total in afara acestui domeniu,nici macar un cantareat sau o trupa nu stiu.asa ca,va rog sa ma ajutati cu un link,doua,nume daca nu de cantece sau cantareti/trupe.ah,sa fie crestine.
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
10/10/09 21:35
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
aaa...romanesti/straine?...ritmate cam ce inseamna? 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
10/10/09 21:47
|
|
fluflu
membru
|
|
straine,ca romanesti e prea greu ritmate adica...asa sa te faca sa te ridici de pe scaun, un pop,house, ma rog,nu prea ma stiu,ceva de genu...
|
|
10/10/09 21:51
|
|
gabi
membru
Inregistat: 14/11/06
|
|
ok, insirui cateva...din felurite genuri: Jonah33 Kids in the way 12 Stones disciple falling up manic drive (linkuri)
ar mai fi paramore, pillar, red, kutless, skillet, seventh day slumber, etc...cauta-le pe youtube si vezi, nu toate ce ti le-am afisat sunt faine, dar sunt energice....spor 
_______________________________________ "... greutatea erudiţiei în definirea cuvintelor nu compensează slăbiciunea argumentului în chestiunile mai importante." Francis A. Schaeffer
|
|
10/10/09 22:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|